Večer ešte hodím foto, keď ho nájdem
Zarastanie nechtov na nohách
Re: Zarastanie nechtov na nohách
Tak ti to teda zmizne za pol roka 
-
FreeBird11
Novice
asi v januári som s tým bol u chirurga. necht mi zarastal na oboch nohách. len mi to po krajoch prsta vyrezal. máčal som to v repíku, mazal mastičkou. na ľavej nohe mi to dorástlo a nemám s ňou teraz žiadny problém, no na pravej mi to začalo zas zarastať. tak som s tým išiel zas k chirurgovi. dal mi antibiotiká, mal som si to máčať v repíku a podvihovať necht. nepomohlo to, tak v pondelok, keď som tam bol na kontrole mi povedal že mi ho strhne - vraj je väčšia šanca že mi to nebude zarastať keď mi to srthne ako keď mi to vystrihne. povedal som si "no super." zákrok to bol podobný ako prvýkrát s tým rozdielom, že mi dal viac injekcií. dnes ma to skoro vôbec nebolí. plastiku mi nechcel robiť lebo som to mal zapálené a ten zápas nechcel ustúpiť tak mi to "len" vytrhol. a ak mi to náhodou zas začne zarastať tak zapálené, nezapálené pojdem na plastiku 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Síce raz mi mali nech strhnúť kvoli tomu že môj super spolužiak ma tak skvele kopol (ani neviem ako) a pol nechtu(/a ?
mi strhol znovu to nejak zarastlo a zahnisalo, na chirurgii povedali že to musí preč, ale kedže som bol dosť mlady a bojazliví tak som odmietol a keď som doma zakopol tak som si to od nervol strhol sám. Neskútočna bolesť, asi som to mal nechať na odborníkov...
ty si iný bájkar. Na niektoré hefty sa ani p4ra nechytá.
-
bolek
Guru
Odborníci, mám na vás otázku?
Stačí ísť rovno na chirurgiu alebo aj pre výmenný lístok k obvodnej? Dík
Moje nechty na nohách sú už konečne v poriadku
Asi 2 mesiace som s tým chodil ku kožnej, tam mi to takou tyčinkou vypalovala. Bolo to veľmi bolestivé a hnusné, ale pomohlo to.
-
Hellboy248
Guru wannabe
zarastanie nechtov som mal na palcoch - samozrejme na nohach. zo zaciatku som chodil chirurgovi, ten vzdy umrtvil a kusok nechtu odje*al. ked uz som mal ist k nemu 3ti krat, povedal som si ze zas to iste a hovno to pomoze. nastastie, poznam jedneho doktora na onkologickom ktory mi povedal ze mi to spravi. objednal ma, prisiel som, lahol na stol a pekne jeden palec a potom druhy. postup bol taky, ze pichol injekcie, odrezal kusok mäsa az mi nieco na kosti robil, odrezal kusok nechtu, zasil a tak isto aj druhy prst. odvtedy uz preslo par rokov, mozno aj 5 a nechty konecne nezarastaju ako predtym kazdy mesiac 
btw, kedze mi to robili davnejsie, nie je to 100% krasne po plastickej stranke, no nie je to ziadny otras
btw, kedze mi to robili davnejsie, nie je to 100% krasne po plastickej stranke, no nie je to ziadny otras
ludia ved chotte na sponovanie nechtov strhavanie je zastaranee a nespolahlivee zatial co sponovanie je 100% spolahlivéé a trvaléééé
http://nechty-dajana.webnode.sk/pedikur ... e-nechtov/ aby ste vedeli co to je ;P ;D dufam ze som vaam pomohla
http://nechty-dajana.webnode.sk/pedikur ... e-nechtov/ aby ste vedeli co to je ;P ;D dufam ze som vaam pomohla
Mne zarastaju oba palce do strany, avsak ja si to viem stale vcasne podchytit a vytrhnut to bezbolestne nez je to zle... minule to uz vyzeralo ze budem musiet ist k lekarovi kedze ani po dvoch strhnutiach prst neodpuchal a zacalo tam vsade naokolo rast dive maso avsak som sa prekonal dive maso vytrhal a zicherkou nadvihol ten zarasteny kus a vybral ho... bolest jak svin ale furt lepsie nez to co kazdy hovori o strhavani... ak by niekto chcel poradit ako si to osetrovat v doamcich podmienkach tu je postup:
-kupte si toto(stoji to mozno jedno euro) http://en.wikipedia.org/wiki/Nail_clipper
-zastrihnut cast nechta asi v polke smerom dovnutra do strany kde to zarasta
-nadvihnut zastrihnuty kus a tahat smerom dovnutra palca a do strany... ak sa podari vytiahnete to aj so zarastajucim kusom z boku kde sa normalne neviete dostat s noznicami... je to bezbolestne a 95% ucinne u mna...
-kupte si toto(stoji to mozno jedno euro) http://en.wikipedia.org/wiki/Nail_clipper
-zastrihnut cast nechta asi v polke smerom dovnutra do strany kde to zarasta
-nadvihnut zastrihnuty kus a tahat smerom dovnutra palca a do strany... ak sa podari vytiahnete to aj so zarastajucim kusom z boku kde sa normalne neviete dostat s noznicami... je to bezbolestne a 95% ucinne u mna...
-
jin
VIP
Ahoj,bolek napísal:Odborníci, mám na vás otázku?Stačí ísť rovno na chirurgiu alebo aj pre výmenný lístok k obvodnej? Dík
len tak Ťa na chirurgiu nevezmú, treba si od obvodnej zobrať lístok. Teda aspoň ja som musel.
-
mirak2
Hardcore addict
vymenne listky od aprila netreba
a hlavne sa na to pytala minuly rok
Pff. Tak sa to stalo aj mne, mal som kus takeho vyrastajuceho masa, hnisave, a zarasteny kusok nechtu.
Uz ma to stvalo, a nechcelo sa mi ist k doktorovi.. hnis som vytlacil, dezinfikoval som to, odrezal som si kusok toho masa (AU!), a vystrihol zarastajuci nechet. Nejak moc ma to neboli, uz len to maso.. Znova dezinfikacia, uvidime, ako tomu bude zajtra..
Uz ma to stvalo, a nechcelo sa mi ist k doktorovi.. hnis som vytlacil, dezinfikoval som to, odrezal som si kusok toho masa (AU!), a vystrihol zarastajuci nechet. Nejak moc ma to neboli, uz len to maso.. Znova dezinfikacia, uvidime, ako tomu bude zajtra..
-
p4ra
Redeemer
Vymenne listky netreba. Ja som mal tento problem na pravej nohe, na palci z vnutornej strany. Babral som sa s tym dlho, teda skor mama, ale uz to bolo neunosne hnisave a neprijemne, tak som zasiel na chirurgiu. Nertrhali mi cely nechet, ale len odrezali priblizne stvrtinu a vytiahli.
Samotny zakrok neboli vobec. Ale ked prestane ucinkovat injekcia (cca. 2 hodiny), tak nebudem klamat - boli to. A velmi. Zakrok som mal pred cca. pol rokom. Odvtedy je vsetko v poriadku a ziadne dalsie tazkosti nemam.
Samotny zakrok neboli vobec. Ale ked prestane ucinkovat injekcia (cca. 2 hodiny), tak nebudem klamat - boli to. A velmi. Zakrok som mal pred cca. pol rokom. Odvtedy je vsetko v poriadku a ziadne dalsie tazkosti nemam.
zajtra sa ide ku chirurgovi, konecneeeeeeeeee!
-
007miroslav007
Expert
Mne necht ani nemuseli strhávať, keďže sa mi ho podarilo strhnúť samému nešťastnou náhodou v škole tými ťažkými dverami
. No bolesť jak hovado, chodiť som nemohol ani neviem koľko
. Keď to bolo otvorene tak smrad ako keby mi ten prst hnije
. Ale tak najhoršie je asi to strhnutie, potom tie bolesti a muky sa už nejak prežiť dajú 
-
spojka13
Darca
omg... som si toho tu dost prečital, trapi to už aj mna, som niekde zakopol, a v praci nosim dost uzku obuv, proste spoločenske topanky a dost to tlači na tie prsty... a citim ako mi to zarasta... takže možem rovno skočit na chirurgiu? či mam bežat za mojou obvoddnou lekarkou, pri ktorej som v živote nebol, a po druhe mam to trochu od ruky(500km) vedeli by ste mi poradit kde, alebo na koho sa momentalne možem v BA obratit? lebo už dost vela prispevkov neviem či mam brat ako aktualne...
-
Kibo
Hardcore addict
Ja to už síce riešim karbobrúskou, ale v pohode sa obráť na MUDr. Križana 
-
Hellboy248
Guru wannabe
spojka13: mne to robili na chirurgii velakrat, no nepomohlo ..az na onkologickom v blave mi to lekar spravil poriadne. bohuzial neviem meno, no urcite by som beznej chirurgii neberil ./
-
Kibo
Hardcore addict
Tak si asi narazil na, s prepáčením, fušera doktora. Spomínaný MUDr. Križan robil plastiku nechtového lôžka kamarátovi, ktorý mi ho potom odporučil a plastiku robil aj mne. Kamarátovi tú plastiku robil pred cca 11 rokmi, mne asi pred 8 a v odvtedy som tam ani kamarát ani ja nemuseli ísť