Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
aké máte skúsenosti s reklamáciou? po dvoch mesiacoch sa mi zlomil plastový rám na okuliaroch, mám sa pokúsiť kontaktovať ich na live chate a reklamovať to alebo objednať rovno nový kus? 
Ak to boli okuliare za 5-10 dolárov, tak to si radšej rovno kúp nový párDingo1942 napísal:aké máte skúsenosti s reklamáciou? po dvoch mesiacoch sa mi zlomil plastový rám na okuliaroch, mám sa pokúsiť kontaktovať ich na live chate a reklamovať to alebo objednať rovno nový kus?
Ten ich live chat
Ale skus vytvoriť RMA požiadavku, pravdepodobne možno budú chcieť aj fotku produktu. Ale pochybujem, že ti to uznajú... isto to nebola výrobná vada.
Asi ako keby som si ja v TESCU kupil pohár, doma sa mi rozbije a pôjdem ho reklamovať
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak sa nemylim, tak na veci okrem tych kde to je napisane zaruka neni, vynimka je ako to pride poskodene
Objednávka z Focalprice zo 16.9. 2011 rozdelená do troch balíkov ešte stále nedorazila - asi kvôli tomu ich týždňovému sviatku... 
a už ti ju odoslali?, alebo máš stále len "packing" ?filipcie napísal:Objednávka z Focalprice zo 16.9. 2011 rozdelená do troch balíkov ešte stále nedorazila - asi kvôli tomu ich týždňovému sviatku...
Ja som objednával včera večer a už to mám aj odoslané... ale pravdepodobne to bude tým, že už mám
vyšší rank nakoľko som im tam nechal už niečo cez 1000 dollars.
-
chlapec10
Addict
presne 21 dni mi trvala ne-doporucena zasielka z DX... islo to cinskou postou
Najlepšie je, že samotná preprava netrvá dlhšie než 4-5 dní... ale tie čakačky checkiny..vstupy výstupy, kontroly, razítka ... zaberú ďalších 20 dní. (nerátam balenie tovaru a čakanie v eshopoch)
ešte otázočka: Posielali ste si niekto na Slovensko niečo EMS-kou ? ... niekde píšu, že to ide a niekde, že nie...
ešte otázočka: Posielali ste si niekto na Slovensko niečo EMS-kou ? ... niekde píšu, že to ide a niekde, že nie...
Odoslali to už na druhý deň, jeden balík dnes dorazil po 4 týždňoch, ďalší poslali do USA ??!!:Lubenečko napísal:
a už ti ju odoslali?, alebo máš stále len "packing" ?
Ja som objednával včera večer a už to mám aj odoslané... ale pravdepodobne to bude tým, že už mám
vyšší rank nakoľko som im tam nechal už niečo cez 1000 dollars.
no to sa teda trošku sekli
Najlepšie spravíš, pokiaľ napíšeš im na podporu - RMA.
Možno ti vrátia peniaze / kupón, alebo to odošlú nanovo a už budú len čakať kým sa im vráti zásielka z USA.
Možno ti vrátia peniaze / kupón, alebo to odošlú nanovo a už budú len čakať kým sa im vráti zásielka z USA.
Je normalne ked 5.10 mi prisiel mail, ze to bolo odoslane. Podla cisla zasielky vidim len ze to 8.10 odletelo z ciny. A od vtedy ziadna zmena. Je to moja prva drahsia objednavka. Mam im skusit nieco napisat? alebo je to este v norme?
-
rufus59
Light Professional
Samozrejme že je to ešte v norme 
-
chlapec10
Addict
precitaj si o 3 posty vyssiek!ko napísal:Je normalne ked 5.10 mi prisiel mail, ze to bolo odoslane. Podla cisla zasielky vidim len ze to 8.10 odletelo z ciny. A od vtedy ziadna zmena. Je to moja prva drahsia objednavka. Mam im skusit nieco napisat? alebo je to este v norme?
-
GEQQN
Zablokovaný
Ja mám z DX len dobré skúsenosti, objednával sp stylus a screenprotector na iPad 2 , tovar došiel do dvoch týždnov
zdravim mam taky problem s objednavkou ze uz pred 2 tyzdnami som to objednaval a este stale mi neprislo ci je ta objednavka uz odoslana prislo mi iba ze je akceptovana ma s tym niekto nejake skusenosti ? Vdaka 
-
javatar
Hardcore addict
2 tyzdne su v pohode - este zbieraju tovar kym ti ho odoslu...
Nebojíš sa zverejňovať svoju kompletnú adresu na priloženej fotke ???playerSC napísal:zdravim mam taky problem s objednavkou ze uz pred 2 tyzdnami som to objednaval a este stale mi neprislo ci je ta objednavka uz odoslana prislo mi iba ze je akceptovana ma s tym niekto nejake skusenosti ? Vdaka
-
chlapec10
Addict
inac... taku objednavku ako si urobil.... je priam magnet na colnikov
Uz je to tuším nejak kryté že aby si colníci mohli prezrieť faktúru tak dúfam že to dojde 
Dnes mi prišli balíčky, konkrétne 11
(poštárka mala radosť), samé drobnosti to boli,
ale aby som neprevýšil tú sumu cca 25-30dolárov, tak som to porozhadzoval do viac objednávok.
A až tentokrát mi prišiel priložený aj list k väčšine balíkov, že zásielka bola oficiálne otvorená aj zalepená
...
Doteraz to bolo vždy len tak, že som zbadal na kraji tenký rez prelepený tou ich tradičnou žltou páskou
btw: doba dodania 11 dní od vytvorenia objednávky.
ale aby som neprevýšil tú sumu cca 25-30dolárov, tak som to porozhadzoval do viac objednávok.
A až tentokrát mi prišiel priložený aj list k väčšine balíkov, že zásielka bola oficiálne otvorená aj zalepená
Doteraz to bolo vždy len tak, že som zbadal na kraji tenký rez prelepený tou ich tradičnou žltou páskou
btw: doba dodania 11 dní od vytvorenia objednávky.
Super som šťastný a došlo ti aj potvrdenie o poslani ?