Zdravim,
mam doma net od UPC, bezi cez modem (Fiber Power 100), je napojeny na jeden router a ten router je na moj PC a na ine PC.. chcem sa spytat ako by sa dalo spravit tak ze pojde miesto mojho PC do druheho routera, a s toho az do mojho PC... skusal som klasika ze vytiahnem kabel z PC co ide z routra a dam do noveho routra ale na net ma nepusti..davam to do WAN... potreboval by som podrobny navod ako na to bol by som vdacny.. + prikladam obrazok pre lepsie pochopenie
1 modem 2 routre - ako na to?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1 modem 2 routre - ako na to?
Router 2 nastav len na Bridge, malo by to fungovať.
nic.. nefunguje ... skusal som podla jedneho navodu ze zapojit do do LAN z modemu do routru aj do PC ze WAN vynechat ale nejde... pise ze pristup na net, raz mi dokonca nacitalo google
a potom uz ma nepusti na net vobec
btw zabudol som dodat... na DRUHOM takisto ako aj na prvom routri chcem aby bola wifi.. takze 1 modem ma 2 routre a 2 wifi siete
btw zabudol som dodat... na DRUHOM takisto ako aj na prvom routri chcem aby bola wifi.. takze 1 modem ma 2 routre a 2 wifi siete
obydva routre napoji na hlavny modem
ma 1 vystup
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takto komplikovane to nerob
nechaj to zapojené tak ako to je akurát do routera "1" zapoj utp kábel do lan ktorý pôjde do routera "2" do wan. Z routera "2" potom utp z lan do pc a wifi si tam nastavíš. Budeš sa ale musieť pohrať s nastaveniami v routri "2"...