Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
Re: Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
Tak klasiky ako s pomarancovym alebo jahodovym dzusom, s redbullom, len tak...
Velmi zamrazena vodka (proste odstata daku tu chvilu v mraznicke) vie byt zaujimava.
Dufam ze sa nemylim, ale bloody mary je vodkove a to je fajn drink.
No a ked ideme do kolien, tak ladovy medved, sekt (sampanske, tak ale to asi nikto realne robit nebude) a vodka. Toto ked zacneme pit, tak sa len zobudime a nechapeme, co sa dialo cely den, uplne surealne parties.
Vodka Tonic ma este napada, ako prijemne osviezenie. Vodka cez slamku je smrt. Vodka brzdena cherry paradajkami (toto je fakt najlepsia brzda). Viac ma toho nenapada ...
Velmi zamrazena vodka (proste odstata daku tu chvilu v mraznicke) vie byt zaujimava.
Dufam ze sa nemylim, ale bloody mary je vodkove a to je fajn drink.
No a ked ideme do kolien, tak ladovy medved, sekt (sampanske, tak ale to asi nikto realne robit nebude) a vodka. Toto ked zacneme pit, tak sa len zobudime a nechapeme, co sa dialo cely den, uplne surealne parties.
Vodka Tonic ma este napada, ako prijemne osviezenie. Vodka cez slamku je smrt. Vodka brzdena cherry paradajkami (toto je fakt najlepsia brzda). Viac ma toho nenapada ...
posledný rok si fičím na írskej whisky Jameson a jamajskom rume Captain Morgan Original Spiced Gold... inak pivká... neviem, asi starnem... už mi aj domáca prestáva chutiť
zle je so mnou
PIVO ! hmmm ešte pivo a potom zase PIVO 
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
bazové vínko mi buľká
som zvedavý čo to bude za stenolez 
Pivo mám najradšej, potom ešte neochutenú vodku, najlepšie Stolichnaya 
vela z vas tu pise Captain morgan original spiced. A co hovorite na black label? rozmyslam, ze ho kupim, ale neviem..vyzera to na mna moc likerovo, skor ako jedna z prisad do nejakeho drinku ako normalny alkohol na samostatne pitie. oplati sa skusit?
black neni dobrý... teda... zarytí rumisti budú protestovať, ale keď ho porovnám s tmavou havanou alebo bacardi, tak mi prišiel až nepríjemný...
btw: ako vidím, posledný príspevok som tu mal 5.7. ... týždeň na to som začal abstinovať a ak nerátam 2 poldeci a pohár šampusu na fotrove narodky, tak žiadny alkohol odvtedy... a ako mi je dobre...
deti moje... nechlastajte 
btw: ako vidím, posledný príspevok som tu mal 5.7. ... týždeň na to som začal abstinovať a ak nerátam 2 poldeci a pohár šampusu na fotrove narodky, tak žiadny alkohol odvtedy... a ako mi je dobre...
šampus + RedBull 
som z tých, ktorí vypijú maximálne pivo ... s radosťou a chuťou. Tvrdý / tvrdší alkohol len z "nutnosti".
Ale kombinácia šampusu a energeťáku je pre tých, ktorí naozaj nemajú radi chuť alkoholu, ale majú radi stavy
rýchlo zapne ... trvá ...a rýchlo vypne. A to najlepšie, že bez ďalších následkov
som z tých, ktorí vypijú maximálne pivo ... s radosťou a chuťou. Tvrdý / tvrdší alkohol len z "nutnosti".
Ale kombinácia šampusu a energeťáku je pre tých, ktorí naozaj nemajú radi chuť alkoholu, ale majú radi stavy
rýchlo zapne ... trvá ...a rýchlo vypne. A to najlepšie, že bez ďalších následkov
Vodka jemna popripade nejaky zlaty poklad 
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Fernet,červené víno,pivo
vodku neznášam 
Definitívne a nadosmrti za svoj najobľúbenejší alkohol vyhlasujem chladenú medovinu. Nepohrdnem ani kvalitným červeným vínkom.
Neobľubujem tvrdý alkohol, keď už tak výnimočne kvalitná vodka.
Medovina je fajn teraz sme mali na chate 10 litrov. Skús medovina+pivo čudoval som sa, ale bolo to fajnbegbeee napísal:Definitívne a nadosmrti za svoj najobľúbenejší alkohol vyhlasujem chladenú medovinu. Nepohrdnem ani kvalitným červeným vínkom.
//áno presne korma, nevedel som si spomenúť, ale je to tak, ani som nevedel že z medoviny sa dá tak rýchlo nadr..piť
korma - pivo s medovinou... merco ver tomu, ale nečudujem sa a je to vynikajúca záležitosť... len dáš 4 pollitráky a nevieš ako sa voláš...
Uhm, časy keď som pil preto aby som sa nadral, sú už dávno preč.
Nepijem alkohol, vôbec mi nechutí. Keď dám do seba nejaký pohárik alkoholu tak ma hneď napína. Ale na osvieženie také pivko, prečo nie... 
Ziadny, ale ak uz musim silou vybrat tak je to biele vino s mineralkou alebo Finlandia a Absolut Vodka so 100 percentnym dzusom.
No ja som dlhu dobu popijal Fernet citrus ale nejako mi prestal smakovat. Skusal som vodky ale tie velmi nemusim, ovocne mi tiez nejak extra nechutili, ale skusil som znovu a najviac mi zachutila Spisska slivka, to proste nema chybu, uplne jemna je, a ked sa este dobre vychladi tak parada 
Auruz, neskúšal si niekedy nejakú radu od Jelínka? Podľa mňa, čo sa týka destilátov, ale aj obyčajných liehovín, tak sú chuťovo oveľa lepšie.
Podľa mňa rada Spiš má veľmi aromatické liehoviny a destiláty, teda čo sa týka rady Spiš Originál, Spiš Záhrada. Mne je z toho strašne ťažko už po vypití.
Podľa mňa rada Spiš má veľmi aromatické liehoviny a destiláty, teda čo sa týka rady Spiš Originál, Spiš Záhrada. Mne je z toho strašne ťažko už po vypití.
Hlavne tie všeliake Spiše original su nejake likery, to ani nie je pálenka. Tiež mi to nepasuje na žalúdok.
Jelinka som neskusal, ale ked odporucas tak si dam, mozno aj dnes vecer ked budu mat v bare
Ako sa hovori - sto ludi, sto chuti - ale mne spis slivka original velmi chuti.
Ako sa hovori - sto ludi, sto chuti - ale mne spis slivka original velmi chuti.