Battlefield: Bad Company 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
hehe ja ked som zacinal najprv som frflal a odomkol vsetky weapony a gadgety a az potom som zacal hrat normalne
BTW za engiho idu body najlepsie len sa zakempis za dakym tankom a repairujes repairujes repairujes a vlastne stale repairujes.
A ked tank vybuchne a ty s nim, tak si dorepairoval. Nahanat body repairom a kempom je podla mna hanba a nema to s hranim nic spolocne. Ak to robis len kvoli ranku a chybajucemu hodnoteniu za opravu, tak to beriem. Podla mna sa najlepsie body ziskavaju za medica a to pri mestskych mapkach v ktorych nie su tanky - za zdravie. Podobne je tomu aj napriklad v pripade gulometnika a to body za naboje pri mestskych mapkach.
ved medic je gulometniktest napísal:A ked tank vybuchne a ty s nim, tak si dorepairoval. Nahanat body repairom a kempom je podla mna hanba a nema to s hranim nic spolocne. Ak to robis len kvoli ranku a chybajucemu hodnoteniu za opravu, tak to beriem. Podla mna sa najlepsie body ziskavaju za medica a to pri mestskych mapkach v ktorych nie su tanky - za zdravie. Podobne je tomu aj napriklad v pripade gulometnika a to body za naboje pri mestskych mapkach.
assault ma ammo boxy
inak najrychlejsie je to naozaj za medica, ale ani nie kvoli healom, ale vdaka bodom za revive, to je +50 a squad revive je +80 myslim, a ked je vela ludi na kope a su pod palbou, hodis tam medic kit, ide ti veeela bodov za heal + kazdeho ozivujes, a popritom este killujes... takto ta v score nikto nedobehne
-
Runes
Addict
omg postavis sa za tank na ktory nepriatelia utocia a opravujes ho kedze je stale pod palbou taze nezdechnes a ked tank rozbiju ides normalne bojovat pripadne je tank vs tank ja opravujem v momente jak da zasah vybehnem a pustim este RPG a tank to bud schyta alebo cuvne co ho zdrzi od dalsieho vystrelu pripadne je nepresny. Btw medic umna najmenej hrana klasa absolutne ma to nebavi s nim, najviac Attack pircom bud mam 2000ku abo G3 a plantujem c4 na vozidla na cestu a podobne 
-
Fortune
Light Professional
jedine co nemam rad na BFBC2 je obvykla hlaska v tvare [nickname] [nazov zbrane] noob
a to preto len rad sundavam ludi s rpgckom muhaha
a to preto len rad sundavam ludi s rpgckom muhaha
Aj za recona sa daju dobre pozbierat body... staci mi 5 killov a viem spravit cez 1000bodov kludne... na niektorych mapkach ako heavy metal su killy za 350 bezna vec...
-
Michaelo
Hardcore addict
No po par mesiacoch som si zasa zapol BC2 a mal som nervy jak nikdy
vobec mi neslo. Ale za recona ked som ich rushol tak som daval rad radom
ani nie minuta a mal som Elite pin (8 kill streak). Ja rad hram za Recona a Assaulta (tam si supnem USAS12 a C4 a hor sa do nicenia vozidiel) no na niektorych mapach zasa hram za engiho. Vacsinou vyuzivam raketomety no niekedy aj miny (ak na mape niesu vrtulniky).
Proste co treba to pouzivam no medika moc nemusim (dnes som akurat odomkol 4x zoom) zbytok mam odomknute vsetko
Znizit karmu za tento prispevok s komentarom ::) ???? Komu z vas zasa hrabe? Aspon sa podpiste.
Proste co treba to pouzivam no medika moc nemusim (dnes som akurat odomkol 4x zoom) zbytok mam odomknute vsetko
Znizit karmu za tento prispevok s komentarom ::) ???? Komu z vas zasa hrabe? Aspon sa podpiste.
este stastie ze je vela serverov kde takychto ludi hned kickuju, inac by som to hned odinstalovalFortune napísal:a to preto len rad sundavam ludi s rpgckom muhaha
-
Michaelo
Hardcore addict
Tiež zabíjam RPG ak je skupina 3ch a viac ľudí na jednom mieste. Rozhodne radšej strelím jednu ranu RPG a viem že ich sundám ako dať jedného možno dvoch a minúť celý zásobník. 
-
Fortune
Light Professional
na takych nehravam bratmwladas napísal: este stastie ze je vela serverov kde takychto ludi hned kickuju, inac by som to hned odinstaloval
tak konecne som si objednal amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz a chcem sa spytat do kolko sa ta pretaktovat na boxovom chladici... tak aby nezhorel
.. a kolko na freezer 13 dik
-
MichalkoOo
Zablokovaný
určite na boxovom netaktuj. Ohluchneš.
Toto je téma o BF BC 2 a nie o taktovanísHark1996 napísal:tak konecne som si objednal amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz a chcem sa spytat do kolko sa ta pretaktovat na boxovom chladici... tak aby nezhorel.. a kolko na freezer 13 dik
Tak som zaznamenal novy marksman rekord na heavy metal mape, priznam ze mi to chlapik ulahcil tym ze sa nehybal 
-
Michaelo
Hardcore addict
Viem že Gol je presnejší ako M95 ale tá ma väčší dostrel bez nutnosti dvíhať zbraň.
Ale nemá niekto aspoň CCA vzdialenosti a výšku o koľko vyššie musím strieľať nad cieľ aby som ho trafil? Už mi dali HS aj cez celý HeavyMetal no mne sa to nejako nedarí ani na polku. (z Bčka na Ačko). Vždy mi tá guľka proste padne niekde pred ním aj keď mierim 1 či 2 metre nad neho.
Napr by bolo pekné mať screen HeavyMetalu a tam rôzne bodky. Ak stojíš tu a chceš trafiť niekoho kto stojí tu (vzdialenosť XXX metrov) tak musíš streliť nad neho o XX metrov.
Lebo sniper som dobrý ale na takéto vzdialenosti skôr zabijem pilota BlackHawku aj s guľometníkom na jednu ranu ako dať niekomu HS (viac krát sa mi podaril ten kúsok s BH ako s HS)
Ale nemá niekto aspoň CCA vzdialenosti a výšku o koľko vyššie musím strieľať nad cieľ aby som ho trafil? Už mi dali HS aj cez celý HeavyMetal no mne sa to nejako nedarí ani na polku. (z Bčka na Ačko). Vždy mi tá guľka proste padne niekde pred ním aj keď mierim 1 či 2 metre nad neho.
Napr by bolo pekné mať screen HeavyMetalu a tam rôzne bodky. Ak stojíš tu a chceš trafiť niekoho kto stojí tu (vzdialenosť XXX metrov) tak musíš streliť nad neho o XX metrov.
Lebo sniper som dobrý ale na takéto vzdialenosti skôr zabijem pilota BlackHawku aj s guľometníkom na jednu ranu ako dať niekomu HS (viac krát sa mi podaril ten kúsok s BH ako s HS)
chcem sa este spytat prosim zapojil som procesor dal chladic a hotovo? netreba nic menit v biose alebo co ? dik
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a nemalo by byt vecsie fps ? na high mam len 30-60
Lol, nenapises nic zo svojej konfiguracie a my mame skadial vediet aky mas CPU a zvysok zostavy? Sem s nou
tak CPU: amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz, 8gb ram, a gigabyte ati radeon hd 5670