Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Runes »

hehe ja ked som zacinal najprv som frflal a odomkol vsetky weapony a gadgety a az potom som zacal hrat normalne :) BTW za engiho idu body najlepsie len sa zakempis za dakym tankom a repairujes repairujes repairujes a vlastne stale repairujes.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A ked tank vybuchne a ty s nim, tak si dorepairoval. Nahanat body repairom a kempom je podla mna hanba a nema to s hranim nic spolocne. Ak to robis len kvoli ranku a chybajucemu hodnoteniu za opravu, tak to beriem. Podla mna sa najlepsie body ziskavaju za medica a to pri mestskych mapkach v ktorych nie su tanky - za zdravie. Podobne je tomu aj napriklad v pripade gulometnika a to body za naboje pri mestskych mapkach.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

test napísal:A ked tank vybuchne a ty s nim, tak si dorepairoval. Nahanat body repairom a kempom je podla mna hanba a nema to s hranim nic spolocne. Ak to robis len kvoli ranku a chybajucemu hodnoteniu za opravu, tak to beriem. Podla mna sa najlepsie body ziskavaju za medica a to pri mestskych mapkach v ktorych nie su tanky - za zdravie. Podobne je tomu aj napriklad v pripade gulometnika a to body za naboje pri mestskych mapkach.
ved medic je gulometnik :D
assault ma ammo boxy

inak najrychlejsie je to naozaj za medica, ale ani nie kvoli healom, ale vdaka bodom za revive, to je +50 a squad revive je +80 myslim, a ked je vela ludi na kope a su pod palbou, hodis tam medic kit, ide ti veeela bodov za heal + kazdeho ozivujes, a popritom este killujes... takto ta v score nikto nedobehne
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg postavis sa za tank na ktory nepriatelia utocia a opravujes ho kedze je stale pod palbou taze nezdechnes a ked tank rozbiju ides normalne bojovat pripadne je tank vs tank ja opravujem v momente jak da zasah vybehnem a pustim este RPG a tank to bud schyta alebo cuvne co ho zdrzi od dalsieho vystrelu pripadne je nepresny. Btw medic umna najmenej hrana klasa absolutne ma to nebavi s nim, najviac Attack pircom bud mam 2000ku abo G3 a plantujem c4 na vozidla na cestu a podobne :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

jedine co nemam rad na BFBC2 je obvykla hlaska v tvare [nickname] [nazov zbrane] noob :lol:

a to preto len rad sundavam ludi s rpgckom muhaha :new01:
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Aj za recona sa daju dobre pozbierat body... staci mi 5 killov a viem spravit cez 1000bodov kludne... na niektorych mapkach ako heavy metal su killy za 350 bezna vec...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No po par mesiacoch som si zasa zapol BC2 a mal som nervy jak nikdy :D vobec mi neslo. Ale za recona ked som ich rushol tak som daval rad radom :D ani nie minuta a mal som Elite pin (8 kill streak). Ja rad hram za Recona a Assaulta (tam si supnem USAS12 a C4 a hor sa do nicenia vozidiel) no na niektorych mapach zasa hram za engiho. Vacsinou vyuzivam raketomety no niekedy aj miny (ak na mape niesu vrtulniky).

Proste co treba to pouzivam no medika moc nemusim (dnes som akurat odomkol 4x zoom) zbytok mam odomknute vsetko ;)

Znizit karmu za tento prispevok s komentarom ::) ???? Komu z vas zasa hrabe? Aspon sa podpiste.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Fortune napísal:a to preto len rad sundavam ludi s rpgckom muhaha :new01:
este stastie ze je vela serverov kde takychto ludi hned kickuju, inac by som to hned odinstaloval :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tiež zabíjam RPG ak je skupina 3ch a viac ľudí na jednom mieste. Rozhodne radšej strelím jednu ranu RPG a viem že ich sundám ako dať jedného možno dvoch a minúť celý zásobník. ;)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

wladas napísal: este stastie ze je vela serverov kde takychto ludi hned kickuju, inac by som to hned odinstaloval :)
na takych nehravam bratm ;)
sHark1996
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sHark1996 »

tak konecne som si objednal amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz a chcem sa spytat do kolko sa ta pretaktovat na boxovom chladici... tak aby nezhorel :D.. a kolko na freezer 13 dik
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

určite na boxovom netaktuj. Ohluchneš.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

sHark1996 napísal:tak konecne som si objednal amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz a chcem sa spytat do kolko sa ta pretaktovat na boxovom chladici... tak aby nezhorel :D.. a kolko na freezer 13 dik
Toto je téma o BF BC 2 a nie o taktovaní :D :smt098 :smt036
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Tak som zaznamenal novy marksman rekord na heavy metal mape, priznam ze mi to chlapik ulahcil tym ze sa nehybal :D
Prílohy
HS.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viem že Gol je presnejší ako M95 ale tá ma väčší dostrel bez nutnosti dvíhať zbraň.

Ale nemá niekto aspoň CCA vzdialenosti a výšku o koľko vyššie musím strieľať nad cieľ aby som ho trafil? Už mi dali HS aj cez celý HeavyMetal no mne sa to nejako nedarí ani na polku. (z Bčka na Ačko). Vždy mi tá guľka proste padne niekde pred ním aj keď mierim 1 či 2 metre nad neho.

Napr by bolo pekné mať screen HeavyMetalu a tam rôzne bodky. Ak stojíš tu a chceš trafiť niekoho kto stojí tu (vzdialenosť XXX metrov) tak musíš streliť nad neho o XX metrov.
Lebo sniper som dobrý ale na takéto vzdialenosti skôr zabijem pilota BlackHawku aj s guľometníkom na jednu ranu ako dať niekomu HS (viac krát sa mi podaril ten kúsok s BH ako s HS)
sHark1996
Light Expert
Light Expert

chcem sa este spytat prosim zapojil som procesor dal chladic a hotovo? netreba nic menit v biose alebo co ? dik
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nie
sHark1996
Light Expert
Light Expert

a nemalo by byt vecsie fps ? na high mam len 30-60
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Lol, nenapises nic zo svojej konfiguracie a my mame skadial vediet aky mas CPU a zvysok zostavy? Sem s nou
sHark1996
Light Expert
Light Expert

tak CPU: amd phenom ii x6 1090t black edition 3.2GHz, 8gb ram, a gigabyte ati radeon hd 5670
Napísať odpoveď