Re: Facebook
Myslím, že to bude veľmi prácne, keďže musíš zablokovať všetkých používateľov FB okrem tých, čo máš v priateľoch
Pokiaľ si pamätám (a pokiaľ sa nič nezmenilo), tak FB už neumožňuje skryť profilovú fotku (ak hovoríme o tom náhľade) "cudzím" ľuďom - jediným riešením je asi len odstránenie profilovky - priatelia budú mať prístup do albumu a cudzí nie...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
konyk87: jedina moznost je bloknutie konkretnych osob, co som aj chcel. tie si ma nemozu ani vyhladat, keby nahodou idu na moj /profile tak im vyhodi error stranku 
Neviem ci to robi aj vam, ale dnes som bol cely den "offline chat" a teraz sa dam online a ked chcem napisat niekomu odoslat spravu (cez chat), tak ma hodi do offline modu a spravu neodosle, stale sa to buguje, neviem co s tym kua...
uz ma zacina Fb vytacat... neviete preco nevidia moji priatelia na mojej nastenke ze skym som od teraz priatel??... ked si pozriem ze ako vida moji priatelia profil tak vidno vsetko ale to ze skym som odteraz priatel to uz nevidia
a chcem tym robit frajerke kus nervicky tak preto to chcem aby to videli 
-
weroro
Flash coder
Neviete niekto prosím, ako vypnem ten postranný panel v ktorom sa mi zobrazujú akcie mojich priateľov? Je mi to na nič a zbytočne mi to žerie net. Poprípade keby niekto vedel vyčarovať US na odstránenie tej veci. Ďakujem.
FB Purityweroro napísal:Neviete niekto prosím, ako vypnem ten postranný panel v ktorom sa mi zobrazujú akcie mojich priateľov? Je mi to na nič a zbytočne mi to žerie net. Poprípade keby niekto vedel vyčarovať US na odstránenie tej veci. Ďakujem.
Zdravím, kamarátka má dosť závažný problém má stranku (cca 7000 fans) Tvrdí, že niečo upravovala v nastaveniach stránky. Posledné dni jej nejde pridávať fotky na nástenku, ani príspevky tzn. postne status fotku, fotka tam je viditeľná na nástenke úplne v poriadku no po refreshnutí zmizne...
napíše status na stránku mne ako používateľovi sa zobrazí na mojej nástenke no keď otvorím stránku ako takú tak na tej nástenke sa uź nenachádza... prekopal som nastavania no nikde som to nenašiel.... vedeli by ste mi niekto poradiť čo s tým? je to dosť súrne
many thanks k+
napíše status na stránku mne ako používateľovi sa zobrazí na mojej nástenke no keď otvorím stránku ako takú tak na tej nástenke sa uź nenachádza... prekopal som nastavania no nikde som to nenašiel.... vedeli by ste mi niekto poradiť čo s tým? je to dosť súrne
iWin: Obavam sa, ze je to jeden z mnohych bugovani sa... Ja som to mal tiez, trvalo to dva dni a potom to presto "preslo". Mozno to nebolo presne to iste, ale podla toho co opisujes si myslim, ze to bude ono. Tak isto som napisal status, alebo hodil fotku a ked som dal refresh nebolo to tam, alebo sa to stava aj u kamaratoch nieco hodia na nastenku, chces to komentovat a nejde mi to, proste to zmizne.. prejdes zase na plochu a vidis to tam... Vzdy sa tam daco j*be, ale je to stale pre mna najrychlejsi sposob ako daco zorganizovat. Je tam proste kazdy, vytvoris udalost, hromadne spravy atd.. ziadne obvolavanie, posielanie listov 
btw, ta "stalkerska" lista sa vola Ticker bar a je mozne ju vypnut cez FB Purity
Ludia, ako skryjem fotky na ktorych som taggnuty pred nejakou urcitou osobou ? vdaka
aj vam ukazuje samého seba v chate? 
nie Chez, neukazuje.
ale môžeš si teda písať so svojím druhým ja 
-
Betarik
Professional
nedavno mi prestal fungovat pllugin na stary chat "facebook sidebar chat reversion" .. existuje nejaka funkcna alternativa ?
-
Grim
Darca
FBpurity
-
Betarik
Professional
FBpurity obsahuje vela veci ktore ani nechcem ... myslel som skor len na ten chat 
Nahodil som si to ale ten chat mi to nejak nezmenilo ...
Nahodil som si to ale ten chat mi to nejak nezmenilo ...
-
Grim
Darca
...jaj počkaj, starý chat...sorry, nejak som myšlienkami inde...so starým chatom ti to asi nepomôže...
ahojte prosim vas poradite mi? aktivoval som si stary chat na fb podla tohto navoda http://www.zive.sk/ako-prejst-na-povodn ... fault.aspx a teraz miesto toho aby som mal stary chat mi tam neukazuje nic a neviem preco to nejde..diki za radu
-
lekoklatik
VIP
nauč sa používať nový chat.
ako fakt si myslíš že toto bude riešenie?
Veď o chvíľu tu má byť nový fcb a tiež sa tam niečo nebude niekomu páčiť, tak sa bude krkolomne dostávať na fcb?
Ja som si zvykol na chat a vyhovuje mi.
Keď som offline, príde mi správa, mám históriu svojich správ a je to relatívne rýchle, nakoľko notifikácia mi príde okamžite.
ako fakt si myslíš že toto bude riešenie?
Veď o chvíľu tu má byť nový fcb a tiež sa tam niečo nebude niekomu páčiť, tak sa bude krkolomne dostávať na fcb?
Ja som si zvykol na chat a vyhovuje mi.
Keď som offline, príde mi správa, mám históriu svojich správ a je to relatívne rýchle, nakoľko notifikácia mi príde okamžite.
-
hojko
Site Admin
fiko2323: Dal si zly link, takze neviem co za navod tam je. Ale zrejme to bolo riesene cez plugin alebo GreaseMonkey script, tak to proste vypni v doplnkoch Firefoxu.
Ahojte, neviem si už dlhšie rady tak sa Vás opýtam: Ako si môžem nastaviť profilové fotky tak, aby ich mohli vidieť iba priatelia? Pri fotke mám napísané Zdieľané s: priatelia mojich priateľov.. nedá sa na to ani kliknúť. Nikde v nastavení profilu ani súkromia to nevidím. Ďakujem vopred za pomoc