BattleField 3
Re: BattleField 3
No na pgs to stoji s dopravou 45 € a tych 8 € mi za krabicu stoji + je moznost ziskat steelbook, ktory mozno neziskam, ale zatial verim
Online distribuciu uprednostnujem iba ked je uspora vyraznejsia (dajme tomu od 40% ceny).
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ono pri preorder tituloch nebude nikdy ten rozdiel v cene taky vyrazny, ak sa samozrejme nepredavaju RU verzie s jazykovym crack konverteromGothaR napísal:No na pgs to stoji s dopravou 45 € a tych 8 € mi za krabicu stoji + je moznost ziskat steelbook, ktory mozno neziskam, ale zatial verimOnline distribuciu uprednostnujem iba ked je uspora vyraznejsia (dajme tomu od 40% ceny).
Casom rozdiel v cene samozrejme rastie, tiez ale neplati u kazdeho produktu.
-
webmasterr
Medium Professional
a aky je problem s RU verziou a jazykovym konvertorom? switchnem jazyk a mam to iste co vy, ale za 30e
(nepocitam steelbox,..a dalsie hmotne pre mna nepotrebne veci)
myslim ze mw3 ani nie je konkurent
-
XGames
VIP
RU verzia je urcena na rusky trh za uplne inu cenu ako na EU, preto zamerne EA odstranil ENG z instalacie, konvertor je program, ktory nevidalo EA cize urcite ho nepodporuju.webmasterr napísal:a aky je problem s RU verziou a jazykovym konvertorom? switchnem jazyk a mam to iste co vy, ale za 30e(nepocitam steelbox,..a dalsie hmotne pre mna nepotrebne veci)
Origin sleduje všetko a v prvom rade registry, je teda potrebne pripraviť sa na blokovanie klucov ze strany EA a ich postupne odstranovanie.
Samozrejme predajcovia dufaju, ze EA sa do toho nekoniec nepusti.
Preto my radsej mame v ponuke drahsiu ale EU (CZ titulky) verziu, kde ziadne blokovanie nehrozi.
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Poviem Vám, že aj keby som bol niaky úplne že Mega Ultra Super COD fanúšik (čo určite nie som), tento trailer by ma určite presvedčil....
pekný trapas 
/ hej..no wau,naco by to niekto hodnotil,staci ked autor povie ze je to dobre,vtedy je to proste dokonale... este ze nezijeme v takom svete
/ hej..no wau,naco by to niekto hodnotil,staci ked autor povie ze je to dobre,vtedy je to proste dokonale... este ze nezijeme v takom svete
BF3 najpredavanejsia hra v Sk/CZ prekonala Mafiu 2, proste europania vedia co je dobre 
Aj hype robi svoje 
-
Michaelo
Hardcore addict
H@wk bez urazky ale ta zaba je trapna. Bud mi vysvetlis ako si to myslel (a ked pochopim mozno zmenim nazor) alebo mi to nevysvetlis a ja to stale nebudem chapat
(jo trochu zle napisane, to koli tomu cakaniu na BF3).
-
xH4wK
Tak ta zaba vyzera ako keby sa modlila ... pod to som dal ze prayer pre battlefield - ako ze sa modli za battlefield
neviem ci to je nepochopitelne z toho obrazku
Mozno som mal dat hore DICE
Mozno som mal dat hore DICE
dobry joke sa nevysvetluje :p
Ja som dlho hraval aj coD aj bfko, teraz mi vsak nie je jasne ako si niekto este moze kupit cod hru (5 years of not innovating anything at all) 
Dobre nasvietenie to ma. Skoda, ze unas nedavaju take reklami
-
hojko
Site Admin
No H@wk, taky mensi trapas od teba, suhlasim s ostatnymi. Ale nic to nemeni na tom, ze o par dni je tu BF3 a aj ty s tvojou zabou sa ho dockas.
Inak co sa tyka tych poziadaviek o ktorych som pisal na predoslej alebo o dve stranky pozadu, tak z tych poziadaviek som trochu mimo, pretoze tomu moc nechapem, co sa v tom obrazku spomina. Vie to niekto zrozumitelne vysvetlit???
Inak co sa tyka tych poziadaviek o ktorych som pisal na predoslej alebo o dve stranky pozadu, tak z tych poziadaviek som trochu mimo, pretoze tomu moc nechapem, co sa v tom obrazku spomina. Vie to niekto zrozumitelne vysvetlit???
-
xH4wK
Poziadavky su inak tu: http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/
Ten obrazok pokial myslim ten co ty tak bol len o grafikach, ktore su este ok a potom ktore absolutne no chance
Ktory obrazok konkretne ?hojko napísal:No H@wk, taky mensi trapas od teba, suhlasim s ostatnymi. Ale nic to nemeni na tom, ze o par dni je tu BF3 a aj ty s tvojou zabou sa ho dockas.
//aha, vdaka