potrebujem poradit s 3Ds Maxom. Mam vytvoreny objekt a chcel by som z neho cast vyrezat, povedzme ze mam kocku a chcem spravit cez stred dieru.
Pozeral som nejake tutorialy na youtube, tam to robili cez Editable Poly - Extrude, sice mi to tu cast vybere, ale akurat ju natiahne dozadu...
Podla dalsich videi tam sice spravim dieru, ale ked sa pozriem na objekt odzadu, tak tam je stena plna..
Neexistuje nieco, keby by som spravil dalsi objekt vo velkosti tej diery, vlozil ten objekt do kocky a body, ktore su spolocne pre oba objekty by som proste z tej mojej kocky zmazal?
Do 3Ds maxu sa nevyznam a potrebujem od neho len tuto jedinu vec a mozem ho zmazat.. Tak ak by mi niekto vedel pomoct, poprosim nejaky podrobnejsi navod pre neznalca
diky moc
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2011, 18:31)
spytam sa takto - uz mam presne narezany a oznaceny Face v pozadovanej velkosti, ale ked ho povedzme zmazem, sice tam spravim dieru, ale ked si otocim pohlad z druhej strany, tam je stena plna a musel by som asi vyrezat rovnaky Face na rovnakom mieste, co je asi dost nemozne sa trafit.. Mozem teda nejak podla tej oznacenej casti z jednej strany oznacit aj Face na opacnej strane? Diky