jin, mas SS.
Vodné fajky
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
Teraz akurat bafkame, tak uvidime. Sme v otvorenej miestnosti, vodicku pijeme.. 
jin, mas SS.
jin, mas SS.
-
javatar
Hardcore addict
mna zvykne boliet ak taham silno a/alebo dlho, tak si bafkajte aby vam bolo dobre, uz ak sa ti zacne aj prilis tocit hlava tak si daj prestavku...
dalsia moznost je ze si jeden z ludi co zle znasaju nikotin - nepoznam tvoju tabakovu minulost tak neviem, v takom pripade bude lepsie ak by si si nalozil do korunky menej...
dalsia moznost je ze si jeden z ludi co zle znasaju nikotin - nepoznam tvoju tabakovu minulost tak neviem, v takom pripade bude lepsie ak by si si nalozil do korunky menej...
-
p4ra
Redeemer
Ja nie som fajciar, takze to moze byt ono. Jediny sposob, akym prichadza moje telo do styku s tabakom je prave vodna fajka, ak neratam statie pri fajciaroch. Ale ked som sedel pri otvorenom okne, pil vodu a bafkal pomalsie, tak ma nebolela hlava vobec.
To si časom zvykneš
aj mna na začiatku vždy po vodnej bolela hlava a ked som si dal dve mi bolo na tičku,teraz už ťahám jak drak a nič mi nebýva.Len minulý týždeň kvoli počasiu ma bolievala hlava často po vodnej.
Btw. mali ste niekto al waha - jahoda ? aká je ? (v pondelok mi príde 250g,mal som ju ale zabudol som ako chutila
)
//edit: domááá ,moc veľký obrázok mi ho nechcelo dať do prílohy http://www.2i.sk/f29eb69c4f
Btw. mali ste niekto al waha - jahoda ? aká je ? (v pondelok mi príde 250g,mal som ju ale zabudol som ako chutila
//edit: domááá ,moc veľký obrázok mi ho nechcelo dať do prílohy http://www.2i.sk/f29eb69c4f
chalani, ktorú hadicu. Kaya Wave alebo Hookah Pro ? ...fakt neviem ako sa rozhodnúť. Wave má údajne ľahší ťah, ale príde mi k tej vodnej ako taka strašne futuristická vec. Hookah pro vyzerá tak viac "klasicky" a osobne netuším ktorá by sa mi viac hodila k mojej budúcej Aladin Nomad.
Za každú radu vopred ďakujem
Za každú radu vopred ďakujem
pozri ja mam blackmoon a nepride mi to az take blbe a na kaya wave proste niet slov fakt fajn vec mat taku hadicu jedina nevzhoda je silikon no pravdupovediac uz som si zvykol a nevyzadujem aby bola uplne hladka
niet co dodat proste sklo da best...
/ya gramatiku sa ospravedlnujem no nemam tu moynost prepnut na slovensku
niet co dodat proste sklo da best...
/ya gramatiku sa ospravedlnujem no nemam tu moynost prepnut na slovensku
CAwko bude sa robit daka objednavka v blizkej dobe z www.kaya-shisha.de alebo www.smoking-shisha.de??, dik za odpoved 
do 31.10. jin zbiera objednávky na smoking-shisha
aha dik pisal som mu ale dako este neodpisal tak neviem noMaki napísal:do 31.10. jin zbiera objednávky na smoking-shisha
nemaj boja... zajtra sa ti ozve... dnes sa dáva dokopy po 3dňovej makačke na fotoslovakia... 
-
rufus59
Light Professional
Dosť prazdna je ta stranka teraz aktualne 
-
p4ra
Redeemer
Nedavnom som zakupil visnovy tabacik. Zatial pre mna osobne najvyraznejsi, co sa tyka vone. 
-
jin
VIP
Zdravím páni,
ak by ste si našli čas mohli by ste vyplniť tento kratučký dotazník.
Vďaka!
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... dUpRMXc6MQ
ak by ste si našli čas mohli by ste vyplniť tento kratučký dotazník.
Vďaka!
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... dUpRMXc6MQ
Máš to tam jin
to aj niekto vyfajčí 31 fajok za týžden ? wtf 
-
javatar
Hardcore addict
To je len 4-5 za den, to by sa dalo zvladnut (len by som toho asi vela nejedol).
Mna zase zarazilo ze krajina ktoru som chcel dat ako povod tam nebola. Tak som sa zamyslel a snad spravne...
Mna zase zarazilo ze krajina ktoru som chcel dat ako povod tam nebola. Tak som sa zamyslel a snad spravne...
myslím že india ale ak som netrafil neva - to s vzdelaním je blbé koľko detí čo "v živote nesnívali o fajčení vodnej fajky" nemajú ani ukončenú základnu školu
/ja by som bral radšej knihu v PDF formáte zato že je to zadara a uvidíme ako sa chytí a tak potom prídu recenzie a možno potom...
/keby je v tej knihe miesto kde sa robí tabak - AF, nakhla to by bolo niečo
/ja by som bral radšej knihu v PDF formáte zato že je to zadara a uvidíme ako sa chytí a tak potom prídu recenzie a možno potom...
/keby je v tej knihe miesto kde sa robí tabak - AF, nakhla to by bolo niečo
-
xXPAINKILLERXx
Star
aj ja som vyplnil dotazník 
Ja osobne nargilem
-
jin
VIP
viper1993: PNka má krásnu vázu a vyzerá aj veľmi kvalitne! Nomad som mal a nedal som na neho dopustiť. V tomto prípade zrejme nemôžeme veľmi hovoriť o rozdieloch v kvalite, skôr tu ide o sympatie.
Pokiaľ mám vyjadriť vlastné, zrejme by patrili PNke.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2011, 9:46)
Pripomínam deadline na objednanie tovaru z obchodu http://www.smoking-shisha.de/ ktorý je 31.10.2011.
Ktokoľvek sa ešte môže pridať! Je možné objednať akýkoľvek sortiment + doručenie po celej SR zdarma, alebo osobne v BA.
V prípade záujmu prosím SS.
Pokiaľ mám vyjadriť vlastné, zrejme by patrili PNke.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2011, 9:46)
Pripomínam deadline na objednanie tovaru z obchodu http://www.smoking-shisha.de/ ktorý je 31.10.2011.
Ktokoľvek sa ešte môže pridať! Je možné objednať akýkoľvek sortiment + doručenie po celej SR zdarma, alebo osobne v BA.
V prípade záujmu prosím SS.