Pisem, ze z toho mohol byt prijemny nevtieravy zaber, tj nic tam nie je nasilu a dobre sa na to pozera.
Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Neprekrucaj, co som napisal 
Pisem, ze z toho mohol byt prijemny nevtieravy zaber, tj nic tam nie je nasilu a dobre sa na to pozera.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa ta fotka paci, ale ako je uz spomenute, skoda toho telefonu. Bud to zaostrit na nieco ine alebo dat ten telefon prec.
hodím jednu foto po dlhej dobe... facebookovým "expertom" sa páči, shark už nad modelkou fapuje odvčera... tak som zvedavý na ďalšie názory... ja spokojný nie som
Kebyze na fotke nieje nejaka kocka tak sa nemam na co pozerat.
pekná kočka.. aj fotka, len mi pripadá trochu až príliš orezaná zdola... 
ako lubos - mám pochybnosti o tvojom duševnom zdraví... fotka spravená v neskutočnom zhone, šéf ma ťukal do pleca keď som fotil, že mám ísť nastavovať projektor do prednáškovej sály, nebolo tam žiadne vhodné pozadie, nemal som žiadne svetlá, žiadnu vizážistku, stylistku, nič - proste bojové podmienky... baba nie je modelka, neupravovala sa, nič... a s jedným externým bleskom nasadeným v hot-shoe sa mi podaril krásny odraz v oku, dosť dobrá pleťovka a svinsky krásny bokeh.... (ok, za to môže použitý objektív) - každopádne... na čo iné ako na krásnu babu sa chceš pozerať na fotke krásnej baby? wtf?
brm: jo jo... to vieš... 300mm je 300mm... a z 10m som ju fotiť nechcel...
ten bokeh tam kazí to svetlo alebo čo... v pravom hornom rohu
inak super 
Hej zahanam depresie alkoholom a nejak sa za to nehanbim. Ale viem, ze mna to raz prejde, ty budes ale taky stale.Maki napísal:ako lubos - mám pochybnosti o tvojom duševnom zdraví... fotka spravená v neskutočnom zhone, šéf ma ťukal do pleca keď som fotil, že mám ísť nastavovať projektor do prednáškovej sály, nebolo tam žiadne vhodné pozadie, nemal som žiadne svetlá, žiadnu vizážistku, stylistku, nič - proste bojové podmienky... baba nie je modelka, neupravovala sa, nič... a s jedným externým bleskom nasadeným v hot-shoe sa mi podaril krásny odraz v oku, dosť dobrá pleťovka a svinsky krásny bokeh.... (ok, za to môže použitý objektív) - každopádne... na čo iné ako na krásnu babu sa chceš pozerať na fotke krásnej baby? wtf?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bokeh je vyborny, ale pravdupovediac, koho ma zaujimat v akych podmienkach si to fotil? mne to vadi kompozicne a viac by som clonil, nech je cela tvar ostra. az na ten bokeh mi to pride ako bezna fotka.Maki napísal:ako lubos - mám pochybnosti o tvojom duševnom zdraví... fotka spravená v neskutočnom zhone, šéf ma ťukal do pleca keď som fotil, že mám ísť nastavovať projektor do prednáškovej sály, nebolo tam žiadne vhodné pozadie, nemal som žiadne svetlá, žiadnu vizážistku, stylistku, nič - proste bojové podmienky... baba nie je modelka, neupravovala sa, nič... a s jedným externým bleskom nasadeným v hot-shoe sa mi podaril krásny odraz v oku, dosť dobrá pleťovka a svinsky krásny bokeh.... (ok, za to môže použitý objektív) - každopádne... na čo iné ako na krásnu babu sa chceš pozerať na fotke krásnej baby? wtf?
-
klm16
Medium Professional
Lub0$ napísal:klm16 co mas za fisheye?
samyang 8mm /f3,5
-
masterdead
SysAdmin
Maki: Zle si zaostril, je zaostrene na prave ucho a vlasy. Prave oko a cast pravej tvare mi pride velmi neostra a aj to vidno na mihalniciach. Fotka aj modelka su pekne. Ale ten bokeh je proste dokonaly 
masterdead: bolo ostrené na jej ľavé oko.... nie som debil aby som jej ostril na ucho... ale pri hĺbke ostrosti cca 5cm tým, že bola natočená a jej pravé oko bolo bližšie ku mne, tak už to je neostré.... tu mal zelo pravdu, viac cloniť... ale chcel som si proste užiť ten objektív naplno
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2011 21:49)
zisťujem, že kvalitné sklá sú zároveň dar aj prekliatie.... odvďačia s spoľahlivosťou, krásnou kresbou, rýchlym a presným ostrením.... ale neodpustia ti ani najmenšiu chybičku
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2011 21:49)
zisťujem, že kvalitné sklá sú zároveň dar aj prekliatie.... odvďačia s spoľahlivosťou, krásnou kresbou, rýchlym a presným ostrením.... ale neodpustia ti ani najmenšiu chybičku
-
masterdead
SysAdmin
A preco si jej ostril na lave oko?? Druha fotka s rovnakou slecnou ktoru mas na fb by som oznacil ako lepsiu.
bojové podmienky... proste ma to v zhone nenapadlo a vybral som si zlé oko....
nevyhovaraj sa furt.. : D
inac u mna 4,5 /5 a bokeh = fap fap
inac u mna 4,5 /5 a bokeh = fap fap
Je to vidiet
Mal si zaostrit skor na nejaku hranu, teraz to na prvy vohlad vyzera ako kompletne rozmazana fotka.
-
masterdead
SysAdmin
Klo_b_asa: fotky su dobre, ale neskutocne to kazis tym svojim copyrightom. Ten font (ten je snad kazdy iny), roztiahnutie a hrubost pisma to zabijaju.
Ten samotar v lese je fakt dobry. Na tej poslednej ale vidno auru okolo stromu.
Ten samotar v lese je fakt dobry. Na tej poslednej ale vidno auru okolo stromu.