Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
Casperko99
Zablokovaný
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
uz mam LOWA adidas rebook puma ale ADIO ani CIRCA este nemam
coskoro to napravim .. ak poznate v Blave Arzenal Shop najlepsi skejtacky som v blave (pri kine hviezda)
urcite sa tam nejake boticky pre mna najdu ... inak viem zohant korcule za VIP ceny

coskoro to napravim .. ak poznate v Blave Arzenal Shop najlepsi skejtacky som v blave (pri kine hviezda)
Kód: Vybrať všetko
http://www.arsenalshop.sk/rollerblade/index.php-
braino.swk
Light Professional
myscho: Hm, vidiet, ze sa "vyznas". Ak tie tenisky mas aj v skutocnosti a nie len vo svojej hlave, tak sa pozri na celu znacku v prednej casti tenisky- najdes tam DADA a tesne pod tym SUPREME (mensim pismom). Na krabici by potom mal byt cely nazov znacky- DADA SUPREME BASKETBALL. Spree´s je uz oznacenie konkretnej rady- popri mnohych dalsich, ako napr. Corona Supreme, ktore som nedavno kupil polovicke k narodkam. Este raz opakujem, ze najdrahsie modely od DADA nestoja ani polovicu sumy, ktoru si napisal, tak si prosim ta nevymyslaj, alebo bez nakopat prdel tipkovi, ktory ti tento nezmysel nabulikal.
Edit: Teraz som pozeral obrazok, ktory si sem uviedol a nazov DADA SUPREME BASKETBALL je vycapeny este aj na jazyku
Edit: Teraz som pozeral obrazok, ktory si sem uviedol a nazov DADA SUPREME BASKETBALL je vycapeny este aj na jazyku
-
Lord PROXI
King
Ja mám Kangaroos alebo tak sa to niejako píše,s takou kengurou na boku,ale sú dobré.Už ich mám 3 roky a este sú celé,co sa u mna len tak nevidí
.Vtedy ma stáli 2 litre,co bolo vtedy na mna trochu dost,aj som to nejaký čas lutoval že som vysolil za ne tolké lova,ale bola to dobrá investícia
Obrázok nemám ale sú coooooooooooool
Obrázok nemám ale sú coooooooooooool