nevie co chce.. ale neprestane, kym to nedostane
signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
Re: signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
no yoo..
zaujímal ma názor chlapov, čo by robili keby chceli ženu iba do postele a nič iné, nikto sa mi tu k tomu však nevyjadril, ja viem, že každý chlap je iný, ok, chcela som vedieť názor chlapa, každý mi mohol napísať ako by sa správal, ale rieši sa tu všetko iné, len nie myšlienka témy
kupil by som jej v bare par drinkov; bol by som vtipny (par naucenych historiek a fraz); isiel by som si s nou zatancovat (dirty:)... taxikom by som ju vzal domov
.
tam by som s nou mal sex
.
rano by som si s nou dal sprchu, ranajky.. a poslal by som ju domov.
spokojna?
///Peter_Retep: to vies.. my zenati sa uz musime krotit
.
tam by som s nou mal sex
.
rano by som si s nou dal sprchu, ranajky.. a poslal by som ju domov.
spokojna?
///Peter_Retep: to vies.. my zenati sa uz musime krotit
-
Peter_Retep
VIP
namiesto ranajok dalsi sex...inak ok lumir 
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co by som robil?
povedal jej to jezisi maria tebe doma davaj menej kvalitnu stravu ? alebo to len ja som taky retardovany...
cakas na spasenie bozie? ci kera ona? co si myslis ze bude doliezat?
ako lumir povedal zena nevie co chce a neprestane pokial to nedostane
)))) ale bude cakat nech sa ozve este raz
aby ho zase poslala do zadku :DDDDDD do pi*e!
prepacte nechal som sa uniest
tym ze si mu povedala ze nie, tak povedal ok nema cas or nemozem or nechce ma pri sebe, najdem si nieco lepsie a ked sa ozve mozno popremyslam ci ano, ale rozhodne by som neskusal znova. POkial by bol rozumny argument preco nie tak ok
cakas na spasenie bozie? ci kera ona? co si myslis ze bude doliezat?
ako lumir povedal zena nevie co chce a neprestane pokial to nedostane
tym ze si mu povedala ze nie, tak povedal ok nema cas or nemozem or nechce ma pri sebe, najdem si nieco lepsie a ked sa ozve mozno popremyslam ci ano, ale rozhodne by som neskusal znova. POkial by bol rozumny argument preco nie tak ok
Lumir to pekne zhrnul a stotoznujem sa s par drinkami alkoholu, posedenie v bare a potom podla zvrhnutia.
a ty chces co?sunflower napísal:bla bla bla
skus sa riadit tym co chces sama, nie tym co chce dakto druhy.
proste co chce on na tom nezalezi, zalezi co chces ty.
v opacnom pripade keby si bola chlap tak zalezi co chce ona, nie co chce on, tak to fici teraz.
a ked sa pozera len do oci tak je gay 100% a chce ta ako kamaratku vid moja tema
-
Grim
Darca
...z môjho okolia...
...pozýva ju na kávičky, vodí ju po baroch, pozýva ju na kávičky k sebe, pozýva ju na sex k sebe...
...pozýva ju na kávičky, vodí ju po baroch, pozýva ju na kávičky k sebe, pozýva ju na sex k sebe...
-
Hotwire
Addict
omg ludia uvedomte si ze ona sa nepyta ze co robit, len chce vediet ze co od nej chce on...jej je to ocividne jedno a nema ziadnu dilemu ani nic podobne len chce vediet ako je to z jeho strany...

viem ze to je uz otrepany vtip, ale od teba som cakal ze jej povies ze on na 100% chce s nou sexmaciatko99 napísal:Ako tú už padli názory, tak vždy je to individuálne u každého a nikto z nás nedokáže cez internet vhodne posúdiť jeho správanie a nedokáže odhadnúť jeho kroky. Skôr by som povedala, že Ťa na tej angličtine chcel aj zavolať von alebo spoločne sa učiť, ale nenašiel na to odvahu a tak ostáva len pri pokukovaní a usmievaní sa. Nedočítala som sa však reakciu z tvojej strany, keď Ťa zavolal von. Ako si reagovala a čo si mu na to povedala?
-
maciatko99
Medium Star
Ako sa to posunulo, bola angličtina cez týždeň a prihovoril sa ti? Alebo sa cítil odmietnutý a ty si to nechala len tak plávať?
Strašne vtipné SchYzo.
Strašne vtipné SchYzo.
mám pocit, že sa cíti odmietnutý, lebo to už druhý raz nespomenul, je taký odmeranejší..hmm neviem či čaká, že sa teraz opýtam ja či to ešte platí alebo o čo mu ide?maciatko99 napísal:Ako sa to posunulo, bola angličtina cez týždeň a prihovoril sa ti? Alebo sa cítil odmietnutý a ty si to nechala len tak plávať?
Strašne vtipné SchYzo.
lebo ja som mu vtedy povedala, že tento týždeň nemôžem, ale, že potom si nájdem čas niekedy, tak som čakala, že on sa opýta..nechcem sa vtierať
Isteze sa citi odmietnuty, ja by som sa tiez citil. Ak o neho stojis, tak mu to naznac alebo sa ho na to priamo spytaj. Nemas sa coho bat a netreba sa hanbit.
alebo si to možno rozmyslel, a preto mi to už druhý raz nepovedal
a čo konkretne by si mal rozmysleť? z ničoho nič by si mu bola nesympaticka a nepritažliva? ženy, kde nato chodite 
Vyjasni si v prvom rade čo chceš a aké sú tvoje priority pri danom chalanovi - pre budúcnosťsunflower napísal:alebo si to možno rozmyslel, a preto mi to už druhý raz nepovedal
-
lollo
Professional
sunflower napísal: mám pocit, že sa cíti odmietnutý, lebo to už druhý raz nespomenul, je taký odmeranejší..hmm neviem či čaká, že sa teraz opýtam ja či to ešte platí alebo o čo mu ide?
lebo ja som mu vtedy povedala, že tento týždeň nemôžem, ale, že potom si nájdem čas niekedy, tak som čakala, že on sa opýta..nechcem sa vtierať
jasne, lebo sa ho to proste spytat by bolo moc jednoduche a to nechceme, vsak? lebo si zena, tak naco robit nieco jednoduchou cestou !sunflower napísal:alebo si to možno rozmyslel, a preto mi to už druhý raz nepovedal
to nie preto, bojím sa to opýtať, bo keby mi povedal, že si to rozmyslel, by som sa cítila blbo a vtieravoColdRain napísal:
jasne, lebo sa ho to proste spytat by bolo moc jednoduche a to nechceme, vsak? lebo si zena, tak naco robit nieco jednoduchou cestou !
Urcite by ti to nepovedal.
Lebo má akú takú hrdosť.
btw. a to na každého sa takto budeš pozerať a polemizovať či mu ide len o sex alebo vzťah ? namiesto toho aby si s ním išla von
btw. a to na každého sa takto budeš pozerať a polemizovať či mu ide len o sex alebo vzťah ? namiesto toho aby si s ním išla von