Ako na dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petka89
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa petka89 »

Najlepsia kamaratka je vzdy o tom istom. Ty je povies co si myslis a co citis, ona to vsetko povie mne a nabuduce ti odpovie podla mojich instrukcii. Vysledok : som vzdy krok vpred!

Toto je princip najlepsej kamaratky. Ako ti radia tak sa stiahni a vyvolaj v nej pocit tuzby a chybania, tyzden sa jej nevnucuj, neozivaj ani nic takeho.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Neexistuje uplne najlepsie kamaratky. :lol:
A ked su dobre kamosky,tak radia sebe navzajom ale nie tomu balicovi....keby bola dobra kamka,tak jej povie,at to s tebou skusi a nie davat rady tebe.
Si robia z teba kozy :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Friend zone sucks. Vydrb sa nato a ziadne najlepsie kamaratky neoslovuj a toboz nepreberaj s nimi tvoje pocity k jej kamaratke. Vsak to este viac vypadas ako "zufalec", ked sam nevies co chces a ako to spravit. Dokonca ta musi do toho nutit dalsie dievca. Chlap by mal mat vlastny rozum a dake nie ho predsa nesmie zastavit. ked nieco chces, mal by si si to vydobit. Musis byt svojsky od zaciatku. Neskoro uz teraz hrat inu formu. Kasli nato, usetris si vela casu, ktory mozes stravit ci uz vzdelavanim sa, alebo nenapadnym pohonievanim za zavretymi dverami. Bude to mat vacsi osoh, ako cakanie.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ty koňo, to ešte stále trvá od leta táto telenovela? Skús mi prosím Ťa stručne zhrnúť pár vetami, že čo racionálne si spravil počas tejto doby na to, aby si si ju získal. Si si istý, že si spravil maximum na to alebo máš pocit viny a vieš, že to čo si robil nemohlo mať ani úspech?
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

viem, ze som spravil maximum co som mohol (pretoze ziadne chytanie za ruky a bozky by som nemohol lebo v momente by bol koniec lebo by to nanu bolo prilis skoro) ...

ale nezda sa mi to este stratene ... raz sme sa uz medzitym stretli a odvtedy sme si spolu aj pisali ... takze keby to bolo z jej strany take, ze "NIE, DAJ MI POKOJ" tak asi by ma nekontaktovala
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ultimate222 napísal:kedze mi napisala, ze potrebuje viac casu, ze je to pre nu este skoro lebo ma az tak dobre nepozna aby sa vedela rozhodnut ci ma o mna vazny zaujem
Ver mi. Na toto dievča nepotrebuje čas. Proste keď Ťa chce, tak Ťa chce a je len na Tebe, aby si to využil. Pokiaľ Ťa nechce, tak sa môžeš pokúšať o to, aby sa to zmenilo a buď spravíš dojem, alebo to vypáli blbo. Ty si nespravil nič, nakoľko Ti povedala, že potrebuje viac času. Času na čo? Aby Ťa lepšie spoznala?
Z jedného pohľadu je možné to chápať, nakoľko to dievča ešte nemalo vzťah, tak si myslí ktoviečo a trpí všelijakými fixnými ideami o tom, ako sa musíte dokonale poznať. Somarina, ako mraky.
Ešte ani vzťah poriadne nemala a už Ťa stihla hodiť do FZ.
Pri nadväzovaní vzťahu nejde o racionálne rozhodovanie sa (teda v bežných prípadoch, vypočítavosť a zlatokopstvo nechajme teraz stranou), ale o príťažlivosť, zamilovanie a podobné prejavy počiatočnej fázy vzťahu. Ale ako som napísal, pri tej babe sa to dá pochopiť vďaka tomu, že ešte žiaden nemala a zrejme si veľmi veľa vecí idealizuje.
Avšak dezilúzia príde - škoda že si ju nespôsobil ty. Aj keď otázka ataca - bolo by to v Tvoj prospech?
To už nezistíme.
ultimate222
Light Star
Light Star

... Z jedného pohľadu je možné to chápať, ... Somarina, ako mraky. ...
Ešte ani vzťah poriadne nemala a už Ťa stihla hodiť do FZ.
ci to je somarina alebo nie, nic s tym nenarobim, proste je to tak ... takze sa s nou budem stretavat nadalej a uvidim po nejakom case ci sa nieco zmeni, ked ma bude lepsie poznat ... predsa keby o mna vobec uz nemala zaujem tak by so mnou osamote uz nechodila von ...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ulti, práveže, ak mám priateľa-kamaráta (t.j. nie frajera), s ktorým sa cítim bezpečne, môžem sa s ním porozprávať a nič mi od neho nehrozí, prečo by som s ním nešla sama von? ;) A prečo myslíš, že ak s tebou neprerušila kontakt, tak to znamená, že jej ide o vzťah. Nechcem ťa sklamať, ale fakt má v tebe zrejme len blízkeho priateľa.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ulti bude toto tvoja prvá baba ktorá by ti povedala, iba kamaráti?
ultimate222
Light Star
Light Star

zuzanuska -> pride mi nelogicke aby sa so mnou chcela stretavat nadalej tak ako predtym... po tom, ked uz vie, ze mne ide o nieco viac ... ked ma ona berie len ako kamarata tak tolko si uz hadam domysli, ze by nebolo najvhodnejsie keby sme sa nadalej stretavali takto ... ja som jej totiz nepovedal nic take, ze "dobre, tak budem len kamarati"

Filipito -> nie, ale ta predtym to spravila raznejsie a nenechavala mi este nejaku tu sancu
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Možno jej to takto viac vyhovuje, že nemusí nič riešiť (ja jej nečítam myšlienky ;) ). Nie je to fér, ale je to pre ňu pohodlnejšie.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ultimate222: Je pekne vidieť, ako Ti zamilovanosť deformuje realitu. Kedysi dávno som bol vo veľmi podobnej situácii. Tiež som mal kamarátku s ktorou sme sa poznali, dá sa povedať tri roky, ona vedela o mojich úmysloch, ja som vedel, že ona ich nereflektuje a napriek tomu sme boli veľmi dobrí kamaráti. Dá sa tak fungovať.
Uvedom si - v Tvojom prípade tá holka tiež nechce stratiť kamaráta apropo Teba. Odmietla Ťa (bez ohľadu na to s akým odôvodnením) a myslí si, že to bude ako predtým. Že budete skvelí kamaráti a ty sa nebudeš o nič pokúšať. Avšak jedna podstatná vec jej uniká a dosť ťažko sa jej to bude aj vysvetľovať. Nakoľko aj v období predtým, ako si jej vyjadril svoje city si ku nej niečo cítil a to sa nezmenilo ani teraz. A zrejme sa ani nezmení. Pre ňu to bude to isté. Pre Teba to bude ťažšie o to, že pochybujem, že voči Tebe cíti akékoľvek záväzky. Takže pokiaľ sa zrazu objaví niekto, do koho sa "švacne" je celkom možné, že si s ním začne. Do Teba sa totiž "nešvacla". A ver mi, keď to príde pôjdu doprdele všetky jej ilúzie a hlava poletí do oblakov...
ultimate222
Light Star
Light Star

hm, no je dost mozne, ze to je tak ako pises, jin

ale co mam podla teba teraz robit ? ... vobec ju uz nekontaktovat ani jej nepisat, nestretavat sa ? Alebo stretavat sa s nou a popri tom sa skusit z toho dostat a vnimat ju tiez len ako kamaratku ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nemáš chovať plané nádeje a máš žiť svoj život bez toho, aby si voči nej choval akékoľvek závazky. Je to len kamarátka.
oziris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa oziris »

pytas sa stale dokola na to iste. chcel si pocut nas nazor, my sme ti dali rady, ktore su podla vacsiny tu pritomnych dobre, aj ked ta asi nepotesili, to chapem. ty si ale stale robis po svojom. naco si tuto temu teda vobec zakladal? zhrniem to pre teba naposledy: z jej strany je to uzavreta kapitola. ukonci kontakt, chod inde. bodka.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

a posledna rada: v buducnosti sa neboj pre boha dotykov....je to normalna vec....ked ti robi problem chytit dotycnu za ruku, objat jju atd tak ti radim zbav sa tohto co najskor!
ultimate222
Light Star
Light Star

pri inej mi to nerobilo problem, ale pri tejto som proste mal pocit, ze to je unahlene, ze ju nemozem este chytit za ruku ... a mal som dobre tusenie

Predtym ked sa mi pacila jedna baba, tak asi po 2 tyzdnoch sme sa drzali za ruky, ale tam som to citil, ze ju mozem chytit za ruku aj dat jej pusu ale pri tejto to bolo take ine, ze som vedel, ze nemozem. Jednoducho ona je taka ... ina ...
enkidu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa enkidu »

Odporúčané je dať prvú pusu ešte na prvom rande po predchádzajúcich dotykoch. Ináč si ťa zaškatulkuje do kategórie submisívnych a prestávaš byť pánom situácie.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ultimate222 napísal:pri inej mi to nerobilo problem, ale pri tejto som proste mal pocit, ze to je unahlene, ze ju nemozem este chytit za ruku ... a mal som dobre tusenie

Predtym ked sa mi pacila jedna baba, tak asi po 2 tyzdnoch sme sa drzali za ruky, ale tam som to citil, ze ju mozem chytit za ruku aj dat jej pusu ale pri tejto to bolo take ine, ze som vedel, ze nemozem. Jednoducho ona je taka ... ina ...
No tak sa na ňu tak...inak...vyser... keď Ti to už mám povedať takto po lopate.
Nebudeš sa predsa pokúšať o babu, ktorej sa bojíš dotknúť :!:
Ale myslím, že si to už pochopil...
ultimate222
Light Star
Light Star

OK, neriesme to uz. Dakujem za vsetky prispevky v teme.
Napísať odpoveď