To nebude tým že je iná, ale že ťa nechce.... Pochop to už.ultimate222 napísal:
Predtym ked sa mi pacila jedna baba, tak asi po 2 tyzdnoch sme sa drzali za ruky, ale tam som to citil, ze ju mozem chytit za ruku aj dat jej pusu ale pri tejto to bolo take ine, ze som vedel, ze nemozem. Jednoducho ona je taka ... ina ...
Ako na dievča ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Re: Ako na dievča ?
-
ultimate222
Light Star
Re: Ako na dievča ?
Dobre, už som si to uvedomil ... len nechápem prečo mi to nepovie rovno ale povie mi, že potrebuje viac času
lebo sa bojí, že ťa stratí?
lebo nechce byť za tú "zlú", aby to povedala narovinu
a potom ako Filipito povedal, nechce ťa stratiť úplne a takýto kamarát do dažďa jej vyhovuje
-
ultimate222
Light Star
tak ale ked som jej povedal, ze ak to jej "potrebujem viac casu" znamena nepriamo "nie" nech mi to prosim povie aby som si nerobil zbytocne nadeje tak mi povedala, ze to neznamena nie, ale ze to znamena to co povedala, cize ze potrebuje viac casu
ach tie zeny ... to nepochopi nikto
ach tie zeny ... to nepochopi nikto
máš pravdu, ich nepochopí nikto 
Plne chapem tvoju obavu z dotykov. Je to zo strachu lebo sa jej bojis, bojis sa ju pobozkat aj dotknut a bojis sa najma toho, ze mozes nieco pokazit. Nechces tym stratit aspon to co teraz mas.
-
ultimate222
Light Star
presne tak nejak ... nebojim sa ju napr. objat ... ale chytit za ruku alebo dat pusu som sa obaval preto, ze som si myslel, ze ona to nebude chciet a pokazim tym to co bolo aspon doteraz, jednoducho som to tak citil a tak to aj bolo, ze keby som to spravil tak pri pokuse o pusu by sa odtiahla a pri pokuse o chytenie za ruky by mozno odtiahla rukupetka89 napísal:... bojis sa najma toho, ze mozes nieco pokazit. Nechces tym stratit aspon to co teraz mas.
-
Peter_Retep
VIP
ultimate22: mozno by odtiahla a mozno nie, nemozes vediet. kazdopadne teraz vies ze mas hovno a mozno je to sposobene tym ze si sa jej nedotykal. dotyky predsa patria k beznej ludskej komunikacii takze chlape uz fakt naber odvahu a neanalôyzuj vsetko co a ako...ked chces nieco spravit tak to sprav a nepytaj sa na povolenie!
Opäť ide moja otázka, chceš byť s ňou iba kamarát? Nebude ti nahovno keď ti bude hovoriť že si našla nového priateľa a ty budeš iba kamarát/bútľava vŕba? Ja by som niečo také vôbec nedokázal....ultimate222 napísal: presne tak nejak ... nebojim sa ju napr. objat ... ale chytit za ruku alebo dat pusu som sa obaval preto, ze som si myslel, ze ona to nebude chciet a pokazim tym to co bolo aspon doteraz, jednoducho som to tak citil a tak to aj bolo, ze keby som to spravil tak pri pokuse o pusu by sa odtiahla a pri pokuse o chytenie za ruky by mozno odtiahla ruku
Vyskušaj jej dať pusu a hotovo, možno už je neskoro ale už nemáš vôbec čo stratiť...
prečítal som si cca celý tvoj príbeh a uprimne viem ako sa cítiš.. podobnym som si prešiel aj ja a možno najväčšia chyba bola že si príliš dlho váhal a už niet cesty späť
keď ti povedala že potrebuje čas na premyslenie tak to už nieje dobre znamenie.. neodmieta chodiť s tebou von lebo ťa bere ako "skveleho človeka (resp. kamaráta), ktoreho nechce stratiť atď.."
Každopadne teraz by som na ňu netlačil a skúsil byť trochu pasívny a uvidíš jej reakcie či jej budeš chýbať a ozve sa alebo nie. Teraz by som jej city nevyznával, skôr jej daj teraz viac času na rozmyslenie, keďže sa u nej momentálne asi presúvaš do "friend zony" a vyznanie by tomu nepomohlo. Chce to čas. Možno sa dočkáš že ti povie že jej chýbaš ale z toho si ešte nerob veľké nádeje lebo väčšinou na konci zabudnú dodať "chýbaš ako kamarát.." ženy totiž berú kamarátstvo inak a hľadajú v nich oporu a väčšinou to dávajú tak najavo, že chlap si začne namýšľať niečo viac.
Takže ako hovorim, skús jej dať čas, neozývaj sa jej a prídeš aj sám na to, na čom si
GL
Každopadne teraz by som na ňu netlačil a skúsil byť trochu pasívny a uvidíš jej reakcie či jej budeš chýbať a ozve sa alebo nie. Teraz by som jej city nevyznával, skôr jej daj teraz viac času na rozmyslenie, keďže sa u nej momentálne asi presúvaš do "friend zony" a vyznanie by tomu nepomohlo. Chce to čas. Možno sa dočkáš že ti povie že jej chýbaš ale z toho si ešte nerob veľké nádeje lebo väčšinou na konci zabudnú dodať "chýbaš ako kamarát.." ženy totiž berú kamarátstvo inak a hľadajú v nich oporu a väčšinou to dávajú tak najavo, že chlap si začne namýšľať niečo viac.
Takže ako hovorim, skús jej dať čas, neozývaj sa jej a prídeš aj sám na to, na čom si
-
jin
VIP
No....a celé Ti to padlo na tomto krepom predpoklade. Stačilo by Ti o troška viac sebavedomia a troška menej predposranosti.ultimate222 napísal:ale chytit za ruku alebo dat pusu som sa obaval preto, ze som si myslel, ze ona to nebude chciet
-
ultimate222
Light Star
som teraz pasívny, nijak ju teraz nekontaktujem ... no ona mňa už skontaktovala a buduci tyzden s nou idem asi von
no tak vidíš
ale skús ostať pasívny aj keď s ňou budeš von v tom slova zmysle že na ňu nevybehneš so svojimi citmi.. nech si toľko nenamýšľa a otvorí sa ti trošku aj ona 
a HLAVNE !! nič od toho stretka nečakaj
nechaj tomu trochu voľný priebeh.. GL
a HLAVNE !! nič od toho stretka nečakaj
-
ultimate222
Light Star
urcite sa na nu nechystam vybehnut so ziadnymi citovymi vylevmi ... a necakam nic od toho stretka, ale som rad ze budem s nou 
Takze?
vieš ultimate,kedysi som aj ja riešil také veci...avšak postupom času som prišiel na to,že u dievčat,u ktorých máš aspoŇ trochu nádej platí (teda aspoň u mňa) len jedna vec...naznač niečo,potom to popri a buĎ pasívny,rob si z nej tak mierne srandu
a potom hneď zistíš..a ešte jedna vec...FB je tvoj kamarát, na intrigy a podobné veci ako stvorený...pár dvojzmyselných a priteplalých statusov a uvidíš čo to dá
a ak si píšete cez FB,tak ignor...čakáš kým napíše ona...alebo ešte sa môže osvedčiť,ak si ty vždy písal prvý,jej po týždni ignorácie napísať niečo v zmysle "ahá,tak ty už ani nenapíšeš
"
a dotyky?...zační štuchaním do rebier

možno to niekomu príde detské,ale funguje to
a dotyky?...zační štuchaním do rebier
možno to niekomu príde detské,ale funguje to
no mozno tak na kategoriu 13-17 .... myslim ze nejaka vysokoskolacka by sa na teba vybodla pri nejakom spravani. alebo kazda aspon s trochou rozumu. ale ved nakoniec ... po tomto svete chodia rozne individua
vysokoškoláčky nechcú zažiť trocha srandy?
myslím že také mierne šťúchanie do rebier môže byť celkom sranda, ja som to neskúšal ale niekedy určite skúsim 
-
hojko
Site Admin
Stuchnutie do riebier je sranda mozno tak na karate alebo zakladnej skole, medzi dospelymi ludmi ani moc nie.