Windows 7
Re: Windows 7
Pri instalacii win7 mi vyskocila hlaska:
System Windows sa neda nainstalovat do tohto priestoru pevneho disku.
System Windows sa musi nainstalovat v oblasti naformatovanej na system suborov NTFS.
Viete mi poradit ako to vyriesit?
Vopred dakujem za kazdu odpoved
System Windows sa neda nainstalovat do tohto priestoru pevneho disku.
System Windows sa musi nainstalovat v oblasti naformatovanej na system suborov NTFS.
Viete mi poradit ako to vyriesit?
Vopred dakujem za kazdu odpoved
Naformatuj particiu na suborovy system ntfs.
no a to je prave ten problem. pri instalacii je ta ikonka na formatovanie diskov neaktivna. Vies mi poradit ako by som tie disky naformatoval inac?
instalacku mas nabootovanu?
mne vypisuje toto pri inštalácii Windows 7. Predtým mi nič také nerobilo. Neviem čo mam stým robit.
//obrazky pridavajte do priloh
//obrazky pridavajte do priloh
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Ahojte, čo znamená, že mi v pravom dolnom rohu vyskakuje Režím testovania...
mám aktivovaný windws
mám aktivovaný windws
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odinštaluj beta drivere a nainštaluj final, odinštaluj program hardware monitor a prečisti pc ccleanerom
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Chcel by som sa Vás opýtať, že keď si dám Windows 7 32bit na 8GB RAM, ako sa mi bude počítať správať?
Ďakujem za odpovede
Ďakujem za odpovede
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj, včera som chcel preinštalovať komplet windows 7 na novo, aby mi vymazalo aj všetko z diskov...mal som spraviť bootovateľné dvd ale nevedel som ako tak som to normálne nainštaloval cez starý windows po rozbalení...teraz keď zapínam PC tak mám na výber 2X Windows...ten 1. je nový windows ale mám disky plné ako predtým len plocha je nová...
ten 2. mi zostal môj starý windows čo som mal doteraz, tiež s dátami...
chcem sa spýtať ako to všetko odinštalovať aby som mal len čisto prázdny windows? Vďaka.
chcem sa spýtať ako to všetko odinštalovať aby som mal len čisto prázdny windows? Vďaka.
32 bit ti zoberie maximalne cca 3,5GB RAM. Ak chces viac, treba ti 64bit, ten ti utiahne az nejak cez 100MB. 128Bit ti utiahne nieco cez 2.000 GB..Pingu1nSVK napísal:Chcel by som sa Vás opýtať, že keď si dám Windows 7 32bit na 8GB RAM, ako sa mi bude počítať správať?
Ďakujem za odpovede
//autoeditácia príspevku (29.10.11, 19:32)
Ked budes instalovat windows, vymaz vsetky existujuce patricie (naformatuj) a sprav si novu.JaQuBe napísal:Ahoj, včera som chcel preinštalovať komplet windows 7 na novo, aby mi vymazalo aj všetko z diskov...mal som spraviť bootovateľné dvd ale nevedel som ako tak som to normálne nainštaloval cez starý windows po rozbalení...teraz keď zapínam PC tak mám na výber 2X Windows...ten 1. je nový windows ale mám disky plné ako predtým len plocha je nová...
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked budes instalovat windows, vymaz vsetky existujuce patricie (naformatuj) a sprav si novu.
Aha, čiže teraz dám cez tento PC formátovať a potom nainštalujem WIN?...a ako potom spravím aby mi nenaskakovali tie 2 windows pri štarte PC?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nie cez tento pocitac, to ti ani windows nedovoli...
musis napalit windows ( .iso subor) na dvd
nastavit v biose bootovanie z dvd romky
vlozit to dvd a restartnut pocitac...
http://www.fantomasmag.net/clanky/windo ... rokem.aspx
musis napalit windows ( .iso subor) na dvd
nastavit v biose bootovanie z dvd romky
vlozit to dvd a restartnut pocitac...
http://www.fantomasmag.net/clanky/windo ... rokem.aspx
Serus, neviem či to ešte riešiš, ale ja som mal podobny problem s tým, že ked som inštaloval Win7 mal som zapnute v biose SATA AHCI a win7 nainštaluje vpohode. Ale Xp potom nevezme, pretože nemá na to ovladač a tak isto po reštarte spadne... Ak by to bol aj tvoj problem, riešním by bolo buď cez disketu hneď pri kopirovani prvých suborov načitať ovladač sata, alebo vypnuť v Biose SATA AHCI, čo by ale znamenalo preinštalovanie Win 7!!jano101 napísal:no problém je v tom že:
1.rozdelil som disk
2.win 7 64 som nainštaloval do napr. E ok všetko behalo
2. strčil som XP nainštaloval som do napr. F nakopčil si inštalačné súbory ale ALE!! po reštarte inštalácia nepokračuje píše že sa údaje nedajú čítať
takže serem na to budem mať xp na inom pc
ludia, len taka otazocka, kde mam nastavit, za aky cas, sa mi uspi NB. Dik za rychlu odpoved a K 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nastavenia, hardwer a zvuk a nastavenia napajania.
Zdravim. Vedel by mi niekto poradit ako nastavit vo Win 7 UTF8 encoding? Diky za rady.
zevraj to mozne nie je
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 16:23)
Vypnutím Core parkingu vo Windows 7 zvýšite výkon CPU s Hyper-Threadingom o desiatky percent.
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... i-vysledky
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 16:23)
Vypnutím Core parkingu vo Windows 7 zvýšite výkon CPU s Hyper-Threadingom o desiatky percent.
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... i-vysledky
Môžem do NB nainštalovať win do PC? Je medzi nimi nejaký rozdiel alebo nie ?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mozes, ale odporucam aspon 2GB ram, inak sa to neoplati...
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2011, 17:23)
//inak rozdiel medzi nimi nie je
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2011, 17:23)
//inak rozdiel medzi nimi nie je