League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Lopuchito
Amateur
Amateur

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Lopuchito »

je velky rozdiel v kvalite hrania na weste a easte?

//autoeditácia príspevku (29 Okt 2011, 4:00)
uz som pochopil prva hra 4v5 ranked win ... ci sa mi zda alebo su tu ovela slabsi hraci
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

ja som odisiel z eastu asi ked som mal lvl 20 a to potom, co som v 1 den prehral asi 8 hier vzdy kvoli nejakemu idiotovi z polska alebo ruska...
samozrejme aj na weste su obcas nejake "deti", ktore to pokaslu alebo ragequitnu, pripadne zostanu v hre ale vulgarne nadavaju spoluhracom...no podla mna je ich tam ovela menej ako na vychode
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

4v5 ranked win? Jn stane sa, musel si mať proti sebe riadne lamy + useless team.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

tak ja som na west odisiel preto,lebo na easte ked sme hrali premade tak nam dlho hladalo hry,dalej som tam isiel preto,lebo tam presiel brat a to z toho dovodu ze ked mal 1800 rating tak hraval s ludmi co mali o 200 ratingu menej,alebo viac a takto na weste je rozdiel tak 50... a na weste ludia viac komunikuju po anglicky atd... samozrejme su tam tiez magori....
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

mg jak sa da hrat ranked ??
thomasko89
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa thomasko89 »

detrox napísal:mg jak sa da hrat ranked ??
musis byt 30 lvl
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

dpc to lolko je totalne rozbite ... hram hru ... zrazu mi prestane ukazovat HP bar u vsetkeho.. beham si po mape aj enemy a nemozem na nich utocit ... reconnectnem to chvilu zase normalne a zase sa to dosere ... k tomu este 1 feeder ... 1 jungler ktory asi ani nevedel co je to gang ... par dni to asi radsej nezapnem . Clovek sa chce odreagovat a len sa nasere
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

toto sa bezne deje ked máš veľké latency takze problem bude medzi monitorom a stolickov a nie v hre
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kostak, v tomto prípade je to chyba hry. Stáva sa to viacerým hráčom (tiež sa mi to stalo).
Na pár sekúnd ti zamrzne hra a musíš ju reštartovať. tj odpojiť a znovu napojiť.
Za jednu hru sa mi to stalo 5-6x
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

mne sa to stane, len ked mi padne internet...
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

lekoklatik napísal:kostak, v tomto prípade je to chyba hry. Stáva sa to viacerým hráčom (tiež sa mi to stalo).
Na pár sekúnd ti zamrzne hra a musíš ju reštartovať. tj odpojiť a znovu napojiť.
Za jednu hru sa mi to stalo 5-6x
tak to neviem ci aj mne sa to tak deje alebo mi iba net hapruje
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Tato hra ma už riadne je*e, garen je absolutne neporazitelny. Nieje nanho counter, proste nic. Pokial ho hra niekto kto ma aspon torsku rozumu a aspon trosku normalny team tak vyhra. To iste kassadin, ten sa da mozno este counterpicknut s morganou ale v teamfightoch nezabitleny s neuveritelnym dmgom a silencom. Moj nazor je ze tato hra (pokial su aspon priblizne vyrovnane teamy) je z 95% o pickoch.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

osobne mam problem proti Vladovi (Vladimir) , proste 1v1 najdes kopu hero ktory su nevyrovnany, a tvoja class je totalne useless proti druhej class a to je problem podla mna, pretoze nemas co spravit a musis ho gankovat, musi ti prist dakto pomoct, kto ma dost problemy so svojou line-ou, a tak polku hry iba chodite a lovite :D

a presne ako vravis, je to o pickoch... a preto problem vidim hlavne v nebalancovani jednotlivych charov, staci chytit counter na svoje picky, a nespravis nic a este poliaka do teamu :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

si zoberte taky starcraft2...3 rozdielne rasy s absolutne odlisnym stylom hry a aj rok a pol po vydani stale vychadzaju updaty a stale sa to dobalancuvava...kazda rasa ma svoje vyhody aj nevyhody v roznych oblastiach hry a čase, preto treba svojho supera dobre sledovat a ovladat vsetky 3 rasy, aby ste vedeli, co vas super urobi...
to iste je v lolku, pri tom ohromnom pocte roznych hrdinov ani len nemozte cakat, ze to niekedy bude 100% vybalancovane...navyse nehrate sami za seba, ale okrem unikatnych schopnosti kazdeho hrdinu mame aj urcite klasy hrdinov a jednoducho si treba navzajom pomahat, bez toho to proste nejde...

pokial ta stve, ze nemas sancu v 1vs1 tak hraj za hrdinu na ktoreho si nikto v 1vs1 ani netrufne :D
mna len dost zamrzi, ked je to fakt tesne a uz sa len caka na to, kto urobi malu chybu a potom sa nejaky moj inteligentny kolega necha fakt hlupo zabit a 4vs5 to proste nedame a v tom momente nas dorazia...

a este v porovnani so SC2 sa mi zda, ze ludia lepsie spracuvavaju prehru...resp. vyburia sa na nejakom kolegovi...SC2 sa mi pravidelne takmer v kazdom zapase stavalo, ze mi super fakt velmi vulgarne vynadal pretoze som ho znicil...a taketo detske spravanie fakt nemusim, mali by do tych hier pridat funkciu "mute ban"...ze by napr. niekto s takymto spravanil mesiac nemohol s nikym pisat, nikoho si pridavat do friendlistu, s nikym komunikovat...mozno by sa niektori polepsili vo svojom spravani...
lekoklatik
VIP
VIP

@ephramko keď si v hre tak /ignore *nick* (bez *), keď si v záverečných tabuľkách tak si hráča môžeš odignorovať tiež a tak isto cez samotné lol menu.
Nevidíš čo píše a hrá sa dobre + je veľká pravdepodobnosť, že ho uź do teamu nedostaneš (ak nie aj 100%), hotovo.

btw páni. Každý z nás si môže vybrať hrdinu. Tak si Garena zoberiem, alebo ho zabanujem. Hotovo.
A to Že máte zlý team je zas len vaša smola a problém. premade, solo normal blind pick, alebo sa na to vyserte...
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Pokial by sa všetci necounternutelný dali zabanovať tak by som sa nesťažoval leko :)
lekoklatik
VIP
VIP

Tých ktorých zabanovať nemôžeš si pickni. hotovo.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to zas nieje pravda ze proti tomu,alebo hentomu sa neda vyhrat.. je pravda ze kassadin je dost neprijemny,ale da sa porazit... mi ked sme hravali premade a bol niekto proti nam na mide ako je kassadin alebo leblacn,tak tam proste isiel galio co mal na prvom levely ale 60MR a problem solved :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja hravam dost casto za Cho a tiez s Garenom nemam problemy, ked sa zacne krutit tak dupnem do zeme, zakricim nanho, hriznem ho a garen uteka... :D
co by mohli urcite upravit je cena spellov u niektorych hrdinov, napr. u GP ta strela z pistole, proti tomu s CHo neviem totalne hrat, GP len stoji v zadu a kazdu chvilu dobehne aby si do mna strelil a zase zdrhne, skoro ziadnu manu ho to nestoji a ja za chvilu bud nemozem lasthitovat alebo musim ist do base...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja so swainom nemam problem proti gp zase..
Napísať odpoveď