League of Legends
Re: League of Legends
diky a talon je aky ?? hrali ste ho niekto viete som len 11lvl ale hral som lolko uz pred dvoma rokmy alebo rokom a dačo a dlho som nehral tak nwm ani kto je good ale rozmyšlam ze teraz kupim veigara alebo nwm koho proste chcem davat good dmg
aspon aby som vedel obranit nieaku tower atd
-
thomasko89
Amateur
neverili by ste co vsetko je mozne na LoL... dnes som skusal twitcha Co-op vs. AI intermediate... prehra... prvy krat som hral za twitcha mal som najmenej death , najviac assist a killov... a teraz to najlepsie
jeden chlapec mal skore 1/11/1 ... akoze nedali mi to tu nenapisat...
Detrox: Ak chces davat "good damage", tak takych je vela hrdinov, neda sa to zaskatulkovat, ze ten je silny a ten slaby. Kazdemu vyhovuje nieco ine, skus specifikovat, co sa ti paci, utok z blizka/na dialku, AP/AD...
Thomasko89: No veru verim ti, takych dementov poznam... Hra to prvy krat a hned si da intermediate... a to ze ludia maju skore napr. ako si pisal 1/11/1 je bezna vec aj pri 30lvl... Ak sa na zaciatku nechytis, potom uz tazko... stale mrtvy, malo penazi, maly lvl a nic nezabijes... akurat asist, ale aj to ked sa dostane taky clovek do bitky, tak ide dole ako prvy
Thomasko89: No veru verim ti, takych dementov poznam... Hra to prvy krat a hned si da intermediate... a to ze ludia maju skore napr. ako si pisal 1/11/1 je bezna vec aj pri 30lvl... Ak sa na zaciatku nechytis, potom uz tazko... stale mrtvy, malo penazi, maly lvl a nic nezabijes... akurat asist, ale aj to ked sa dostane taky clovek do bitky, tak ide dole ako prvy
-
lekoklatik
VIP
Tie halloweenske sračky sú pekný fail.
Lezie mi to na nervy... Ešte aj itemy pre boha. Strašne zlé. Keby sa to aspoň dalo vypnúť... Ah
Lezie mi to na nervy... Ešte aj itemy pre boha. Strašne zlé. Keby sa to aspoň dalo vypnúť... Ah
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja nerozumiem ako niekto moze hrat tak strasne zle aj ked je 30lvl,pre boha ved to je ale cez 300hier a furt hra na zaplakanie
poradte koho kupit mam v plane jedneho s tyhto styroch Veigar , Trynd ,jax ,akali
-
Sarger
Guru wannabe
Hráš ty alebo my za teba omg? Si ich kúp postupne všetkých, veď sú len za 1350 akali za 3150.
tryndamere a akali su takmer vzdy zabanovany v ranked, takze to ti je na prd
btw. akurat annie dostala na mid na prdel 0:4 a to decko to ragequitlo v ranked (lvl30) ??? takych by mali vybanovat...
dnes som to uz videl druhykrat, sme si hned na zaciatku ja (Cho) a kolega s renektonom pockali v krickoch garena, on sprosty sa tam isiel mrknut a tak sme mu hned nalozili este predtym ako zacala bojovat prva varka minionov...tak naprv vulgarne vynadal nam (vraj 1vs1 si nanho netrufneme), potom vulgarne vynadal svojim spoluhracom a potom ragequitol v ranked...pekne...
tusim sa nalogujem na tribunal a rozdam par "punishov"...
btw. akurat annie dostala na mid na prdel 0:4 a to decko to ragequitlo v ranked (lvl30) ??? takych by mali vybanovat...
dnes som to uz videl druhykrat, sme si hned na zaciatku ja (Cho) a kolega s renektonom pockali v krickoch garena, on sprosty sa tam isiel mrknut a tak sme mu hned nalozili este predtym ako zacala bojovat prva varka minionov...tak naprv vulgarne vynadal nam (vraj 1vs1 si nanho netrufneme), potom vulgarne vynadal svojim spoluhracom a potom ragequitol v ranked...pekne...
tusim sa nalogujem na tribunal a rozdam par "punishov"...
-
PhYs0c
King
preco by mu to bolo naprd? mozno nehrava stale len ranked, ja chodim punishovat vzdy ked ma to napadne
-
Sarger
Guru wannabe
Lopuchito: náhoda, stane sa málokedy...
ephramko: trynda je char pre lamy a za akali to tiež musíš vedieť inak budeš lamiť ako za hockakého iného hera.
//aruN: Trynda pre mňa nie je plnohodnotný hero, úplne useless... náhodou sa feedne a potom si chlapík myslí "Omg, im so good"
ephramko: trynda je char pre lamy a za akali to tiež musíš vedieť inak budeš lamiť ako za hockakého iného hera.
//aruN: Trynda pre mňa nie je plnohodnotný hero, úplne useless... náhodou sa feedne a potom si chlapík myslí "Omg, im so good"
-
aruN
Professional
vsak tryndovi das exhaust a dovi, to sa ti zda, ze je pre lamy, lebo vacsinou ho v early fagoti nafeeduju.
-
Croven
Star
tak ja mam veigara a aj akali, a obaja su super,dokonca ked vies dobre hadzat stuna za veigara tak si velmi napomocny v teamfightoch
Veigar je doslova anti-mage, ale vyžaduje pokročilé farmenie. Akali je veľmi silný champion, no po nerfe hextech gunbladu som ju ešte nehral.
mam otazku mimo temy o com sa tu bavite ... co bol teraz patch na Gravesa ..tak jak som si ho nechal stiahnut nwm ci je to konkretne tym ale hrozne dlho ma prihlasuje dokonca mozno aj minutu a ked mam zapnuteho clienta a chcem ist na net tak mi google hrozne dlho načitava tiez tak priblizne pol minuty mozno az minutu ..neviem ci je to tym patchom ale nestalo sa to niekmu ? 
Ono je to celkovo pomalé, ten klient. No a keď máš slabší počítač tak to je dosť vidieť. Skús si stiahnuť nový adobe air:
Kód: Vybrať všetko
http://get.adobe.com/air/Re: League of Legends
skus si najst pmb.exe a odinstaluj to.mne a qertenovi to robilo po odinstalovani sa dala rychlost netu do poriadku ak to nepomoze,sprav reinstalDanhem napísal:mam otazku mimo temy o com sa tu bavite ... co bol teraz patch na Gravesa ..tak jak som si ho nechal stiahnut nwm ci je to konkretne tym ale hrozne dlho ma prihlasuje dokonca mozno aj minutu a ked mam zapnuteho clienta a chcem ist na net tak mi google hrozne dlho načitava tiez tak priblizne pol minuty mozno az minutu ..neviem ci je to tym patchom ale nestalo sa to niekmu ?
-
thomasko89
Amateur
da sa zmenit heslo na account? jeden debil tam hra za mna hry... a dost feeduje cakam uz len na ban
-
lekoklatik
VIP
samozrejme že si môžeš zmeniť heslo.
> https://eune.leagueoflegends.com/account <
-
thomasko89
Amateur
dakujem... na stranku ma ist nenapadlolekoklatik napísal:samozrejme že si môžeš zmeniť heslo.