Durman v krvi

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

daco sa da precitat na http://www.biotox.cz/enpsyro/
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

hej hoši už to raste ten durman že či už je to v tomto období už full narastené ak jj tak kde? Dˇ :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Cyber napísal:hej hoši už to raste ten durman že či už je to v tomto období už full narastené ak jj tak kde? Dˇ :D
Uz mu niekto predajte ten durman nech ho vystrie a prestane otravovat :P
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

jj :D ale ne šak chcem vedet iba či už to vykvitlo
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zdravím, vidím, že tu máme pomerne dosť "bylinkárov" - potrebujem poradiť - zháňam rastlinu (legálnu, najlepšie voľne v prírode rastúcu), ktorú môžem použiť ako silný stimulant - príklad použitia: som na túre v malej fatre, do najbližšej chaty to je deň cesty, sneží a ak ostanem na mieste, zmrznem. Nie sú už sily na chôdzu, treba sa niečím povzbudiť - alkohol nie je možný, lebo rozťahuje cievy a spôsobuje podchladenie. Ideálna by bola coca (to vraj žuli väzni pri úteku z väzníc...) no buďme reálni. Kľudne by stačila slovenská rastlia s vysokým obsahom cukru, ktorú môžem uchovávať usušenú, prípadne čistý stimulatn (niečo ako rastlinný redbull)
Egal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Egal »

Stoporko napísal:zdravím, vidím, že tu máme pomerne dosť "bylinkárov" - potrebujem poradiť - zháňam rastlinu (legálnu, najlepšie voľne v prírode rastúcu), ktorú môžem použiť ako silný stimulant - príklad použitia: som na túre v malej fatre, do najbližšej chaty to je deň cesty, sneží a ak ostanem na mieste, zmrznem. Nie sú už sily na chôdzu, treba sa niečím povzbudiť - alkohol nie je možný, lebo rozťahuje cievy a spôsobuje podchladenie. Ideálna by bola coca (to vraj žuli väzni pri úteku z väzníc...) no buďme reálni. Kľudne by stačila slovenská rastlia s vysokým obsahom cukru, ktorú môžem uchovávať usušenú, prípadne čistý stimulatn (niečo ako rastlinný redbull)
odporucam schizandru, ucinok podobny ako energeticky naboj, ked to zuvali domorodci, dokazali behat cely den, ja to mam na zahrade, ale skusal som iba plody v malom mnozstve, no nesiel som si zabehat, ale sadol som k pc, ale ucinok by mal byt 100%.
stanke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Durman v krvi

Príspevok od používateľa stanke »

rastlina cola nitida, čo je vlastne kola, obsahuje veľké množstvo sacharidov a kofeínu, takisto klasická mletá káva na žuvanie, +čistá voda s rozpustenou glukózou, ktorá nieje veľmi sladká preto sa jej dá vypiť veľa...bohatý zdroj energie... :)
Sceletium tortuosum má účinky podobné koke :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

fikotek napísal:Uz si to nekdy zkusil?? Jake byli ucinky?? Po jake dobe to zacalo fungovat?? Mas nebo mate s timhle nekdo nejake zkusenosti??
Kamarat mal z toho trip na 12 hodin a este tak mesiac to rozdychaval. Osobnu skusenost nemam.
diliquent158
Novice
Novice

Príspevok od používateľa diliquent158 »

a tie semiacka s durmanu sa rovno mozu jest ci sa musia dajako upravit
aby mali take ucinky ? lebo som dakde cital ze sa musia mocit niekolko dni v alkohole a motom sa to musi vysusit... tak teraz neviem tak mi poradte diki :)
Adas666
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adas666 »

To radšej zjesť jed na potkany ako durman! Neskúšajte to, deti! Poškodenie pečene môže byť trvalé! :X

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 21:26)
btw, neviete kde sa dá kúpiť tá Schizandra? Čítal som, že u nás sa jej veľmi dobre darí, a ja mám rád liečivé rastliny. Nevedel by mi niekto poradiť?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Adas666
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adas666 »

Ďakujem, Sajmon, ale na tej stránke o tom nič viac nepíšu. Predávajú za 7 € jeden kus. Ale čoho? Sú to plody? Sú to semená, alebo sadenica? Nič k tomu nepíšu :X:X
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

neviem, tak máš tam kontakty, treba napísať mail

Ing. Marián Komžík (veľkoobchod, marketing, poradenstvo, projekty): [email protected]
Daniel Hajpál (logistika, ambulantný predaj, personalistika): [email protected]
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Len také info pre tých čo by si to chceli vyskúšať...

Kamarat ktorý to mal dostal z toho celovečený-celonočný trip pri ktorom behal po meste po štyroch a robil šelmu + dalšie veci.
Ráno sa prebudil takmer nahý vedla svojho paneláku a dosekaný bol ešte niekolko dní po tom.

Je to velmi nebezepečné, za tú chvilku čo o sebe neviete a mate abnormalne halucinácie, je tak vysoká šanca že vas to doseká do konca života že si to ani neviete predstaviť. Možno vám niektorí hovoria že jasne daj si to, kamarat to mal a pohoda...ale nikto nepovie o tých čo to mali a skončili na rôznych liečeniach lebo ich preplo. Toto nie je droga, toto je ruleta :)
edmundo85
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa edmundo85 »

durman ... veeelmi nebezpecna vec jeden typek co mi hovoril zezral 20 semien a bol kusocek od smrti nasledne vypumpovanie zaludku atd atd ... ked chcete podobne tak ano hawajska ruza je dobra alebo salvia divotvorna tiez legalne zavislost natom neni ani fyzicka ani psychicka /nema sa ako vytvorit/ ale s tim opatrne stavy su max 15 minutove ale to pri extraktoch 60x a pod. inak sa taketo etnobotanicke veci objednavaju pr na www.botanic.sk su ta rozne zmesi prospesne pre zdravie a salvia hawajska ruza su asi najsilnejsie ... alebo travicka nasa kazdodenna /je to v rozpore so zakonom nebudem vas nato nabadat :) / inak zaujimave zazitky :) a pre narocnejsich www.euphoria-shop.sk cista sintetika mocne zazitky ;) ale to je uz na vas
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako mozes s istotou tvrdit, ze na danu latku si clovek nemoze vytvorit psychicky navyk? Ved to je zalezitost jedinca, nie tej latky.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No zrovna hawaisku ruzu, ze doporucjes sa divim - kamos skuseny harcovnik bol z toho mesiac vytrety
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Kamarat si dal durman, uz je to asi 15 rokov dozadu, zobudil sa priputany o radiator o dva dni na policii.
Napísať odpoveď