Zamrzanie Pc
Zamrzanie Pc
Mam taky problem..pocitac mi samovolne zamrza ..pomaha len tvrdy reset..nevyhadzuje ziadnu chybu ziadnu modru obrazovku ... robito samovolne nahodne a zacalo to len nedavno..stalo sa mi to uz aj pocas hrania browsovania internetu ci som nechal na noc len Pc bezat a rano bol zamrznuty ............... ked to zarzne repraky zacnu vydavat na chvilu cudny zvuk hlasity zvuk ...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamrzanie Pc
skus si stiahnut hd tune a skus dat error scan.popripade health kuknut
Sorry pisal som to na rychlo ..takze zostava :
Asus M4a88TD-V Evo/usb3 , AMD Phnenom x6 1055t, 6GB Ram , Asus GTX 470 ............. teploty su v norme ... sice grafika ma dost vysoke ale tie mala vzdy tie GTX 470 idu az d 92°C.........................Zamrza to nahodne samovolne, robit to zacalo tento tyzden, neviem ci to moze suvisiet s novymi ovladacmi ku grafickej karte ktore som kvoli BF 3 nahraval, ale asi nie kedze sa nik iny nestazuje...........Pc uplne zamrzne bez akejkolvek obrazovky ci chyby a repraky na chvilku vydavaju cudny hlasity zvuk potom to stichne a pomaha len tvrdy reset
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:15)
Event log tak isto nic nezaznamena az ten moj reset
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:16)
Ok idem skusit
Asus M4a88TD-V Evo/usb3 , AMD Phnenom x6 1055t, 6GB Ram , Asus GTX 470 ............. teploty su v norme ... sice grafika ma dost vysoke ale tie mala vzdy tie GTX 470 idu az d 92°C.........................Zamrza to nahodne samovolne, robit to zacalo tento tyzden, neviem ci to moze suvisiet s novymi ovladacmi ku grafickej karte ktore som kvoli BF 3 nahraval, ale asi nie kedze sa nik iny nestazuje...........Pc uplne zamrzne bez akejkolvek obrazovky ci chyby a repraky na chvilku vydavaju cudny hlasity zvuk potom to stichne a pomaha len tvrdy reset
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:15)
Event log tak isto nic nezaznamena az ten moj reset
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:16)
Ok idem skusit
-
typek61
Darca
este skus prepastovat grafiku
to uz kde aby grafika mala v idli 92 °
V burne ma tolko max
.........v idle do 50°C cez leto teraz aj menej, ale ona ma tak od zaciatku teploty ...........tie 470 su riadne vykurovace .. 
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:23)
Hd tune healt status pise zelenym "ok" pustil som ten error scan teda este
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:31)
Ok ten scan je na dlho .......dal som len quck scan a ten nenasiel ziadnu chybu vsetko zelene..na noc necham pusteny ten uplny scan a zajtra napisem...vsetky sucasti mam v zaruke nemam problem vymenit ci zreklamovat...problem je ze netusim co to sposobuje a ci je to istotne HW zalezitost.........virus by som nemal mat ziadny ak je teda spolah na Eset smart security 5
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:23)
Hd tune healt status pise zelenym "ok" pustil som ten error scan teda este
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 20:31)
Ok ten scan je na dlho .......dal som len quck scan a ten nenasiel ziadnu chybu vsetko zelene..na noc necham pusteny ten uplny scan a zajtra napisem...vsetky sucasti mam v zaruke nemam problem vymenit ci zreklamovat...problem je ze netusim co to sposobuje a ci je to istotne HW zalezitost.........virus by som nemal mat ziadny ak je teda spolah na Eset smart security 5
-
typek61
Darca
musis dlhy errror scan
ak to nebude hdd tak potom nemam potuchy co to moze robit
mozno este ramky nemam potuchy
ak to nebude hdd tak potom nemam potuchy co to moze robit
mozno este ramky nemam potuchy
Tak som nechal prescanovat cez HDtune cez noc a vsetko zelene ziadny error .....................netusim co to sposobuje,,niejake moznosti este ? 
// Thommas: letim do prace o chvilku ... akonahle sa vratim necham prebehnut testy a potom opät napisem
// Thommas: letim do prace o chvilku ... akonahle sa vratim necham prebehnut testy a potom opät napisem
-
Thommas
Addict
OCCT: CPU Linpack + Furmark, aspoň pol pol hodinku.
Tak som nechal vcera vecer CPU: OCCT aj CPU: Linpack ..nenaslo ziadnu chybu..skusim este Furmark dnes vecer...........zacina to mrznut coraz castejsie...vsimol som si vsak rozdiel, ze ked to zamrzne v hre tak prv je par sekund pocut "vrciaci" zvuk z reprakov kym vo Win to proste len zamrzne
-
typek61
Darca
este by som to mozno videl na zvukovku 
Uz mi dosli uplne napady:( .. neni den, kedy to na tvrdo nezmrzne raz ci 2x (niekedy aj viac) ..ziadna chyba,upozornenie ani BSOD.....pomaha len tvrdy reset..........Pc som kontroloval cez CPU :OCCT, CPU: Linpack, FurMark, HD Tune, Windows memory diagnostict tool podla tohto navodu http://www.sevenforums.com/tutorials/71 ... -tool.html, tak isto som skusal Eset Smart Security 5 a nebol najdeny ziaden virus ........ani jeden program nenasiel ziadnu chybu totalne nic, no Pc stale mrzne 
Stiahni si Hirens a pusti Memtest86, to je zaruka kvality. Zamrza aj v Safe Mode?
to slavo120:
Nemáš náhodou ten ESET Smart Security 5 čerstvo nainštalovaný?
Lebo mne nedávno zlyhal systém v PC (asi 3 roky fungoval v pohode), tak som nanovo naištaloval WinXP a kúpil som dokonca aj licenciu na ESS5. Môj problém so zamrzaním spôsobuje ESET Smart Security 5 a to zakaždým keď chcem vložiť USB-disk (neviem ďalej fungovať!
), už s tým zamŕzaním PC bojujem niekoľko víkendov ale teraz viem, že to je ESET 5 (mám verziu 5.0.94.0). Pre nenainštalovaním ESET-u bral WinXP USB-čka bez problémov.
Akonáhle pripojím USB, ešte sa ozve zvučka pripojenia, teraz už ale viem, že zamrzne ESET lebo nereaguje a postupne mi zamrzne každý program na čo klikne a potom je hluchý celý WinXP a ide Restart PC. Skúšal som aj vypnúť rezidentnú ochranu či ako sa to presne volá ale aj vtedy to robí.
Nemáš náhodou ten ESET Smart Security 5 čerstvo nainštalovaný?
Lebo mne nedávno zlyhal systém v PC (asi 3 roky fungoval v pohode), tak som nanovo naištaloval WinXP a kúpil som dokonca aj licenciu na ESS5. Môj problém so zamrzaním spôsobuje ESET Smart Security 5 a to zakaždým keď chcem vložiť USB-disk (neviem ďalej fungovať!
Akonáhle pripojím USB, ešte sa ozve zvučka pripojenia, teraz už ale viem, že zamrzne ESET lebo nereaguje a postupne mi zamrzne každý program na čo klikne a potom je hluchý celý WinXP a ide Restart PC. Skúšal som aj vypnúť rezidentnú ochranu či ako sa to presne volá ale aj vtedy to robí.
-
Soviet
Darca
slavo120: Event Viewer systemovy nic nevravi? Ziadne chybove hlasky?
VerbaTom: Vsak si vypni scanovanie prijitelnych diskov v Esete a malo by to prestat. Kedze on sa snazi preskenovat USBcko od virusov.
VerbaTom: Vsak si vypni scanovanie prijitelnych diskov v Esete a malo by to prestat. Kedze on sa snazi preskenovat USBcko od virusov.