signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
-
Peter_Retep
VIP
Re: signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
ale my tu na nieco zabudame: aj keby mu islo len o sex...no co? aspon si uzijete 
Ty vole, ak sa daju dokopy, tak chudak ten chalan. 
Ty si mu povedala ze nemas cas, cize si ho v tom momente odmietla. Ak sa garde zopakuje a povie ti ze on nema cas, tak ako sa budes citit? Asi rovnako ako on a je to normalne, o nic nejde a tak sa vzchop, spytaj sa ho ci to plati a je po probleme. Na co pomyslat nad trivianlnymi nasledkami ktore sa nasledkami ani nazvat nedaju?
ok, však tento týždeň sa ho opýtam, ale ja som aj uviedla dôvod prečo nemôže a povedala som, že inokedy áno, to neznamená, že som ho odmietlapetka89 napísal:Ty si mu povedala ze nemas cas, cize si ho v tom momente odmietla. Ak sa garde zopakuje a povie ti ze on nema cas, tak ako sa budes citit? Asi rovnako ako on a je to normalne, o nic nejde a tak sa vzchop, spytaj sa ho ci to plati a je po probleme. Na co pomyslat nad trivianlnymi nasledkami ktore sa nasledkami ani nazvat nedaju?
znamenasunflower napísal: ok, však tento týždeň sa ho opýtam, ale ja som aj uviedla dôvod prečo nemôže a povedala som, že inokedy áno, to neznamená, že som ho odmietla
...vazne, boh ochranuj toho chlapca
neznamená, nemôžem za to, že som mala ten víkend už niečo naplánované a nemohla som to zrušiť
z akého dôvodu boh ho ochraňuj, neviem čo také strašné som mu spravila?
len si ta doberaju:)
.
a pre teba mala rada (nielen v oblasti medziludskych vztahov). Nabuduce skus odpovedat: "Tento vikend bohuzial nemozem, ale velmi rada sa s tebou stretnem vtedy a vtedy"
.
t.j. odmietnes termin + das alternativu. chlapec ti nevidi do hlavy.
.
a pre teba mala rada (nielen v oblasti medziludskych vztahov). Nabuduce skus odpovedat: "Tento vikend bohuzial nemozem, ale velmi rada sa s tebou stretnem vtedy a vtedy"
.
t.j. odmietnes termin + das alternativu. chlapec ti nevidi do hlavy.
Dovodov preco nemozes si vymyslim kolko chcem. Suhladim s tym co napisal Lumir.
Máš to dosť zamotane, ale ty sama sa do toho pletieš. V prvom rade si premysli čo vlastne chceš, potom podľa toho aj konaj
Ak ťa volal von a odmietla si tak ho to mohlo dosť zobrať a nemožeš čakať že ťa zavola znovu. Aj keby možno veľmi rad skusil ešte raz ale možno mu to hrdosť nedovoli neviem aký je. A možno ma nízke sebavedomie a ty si mu ho sundala na bod mrazu.. Preto ak s nim chceš isť von, tak sa ho na to spýtaj, kym nebude neskoro. GL 
veru, ak ta zavola von a ty nemozes, povedz, ze nemozes ale ponukni konkretny dalsi termin a podla moznosti sa ho na druhy den spytaj ci to plati, tj prejav iniciativu...kedze je len malo ludi co odmietaju priamo, stylom *nie, nechcem ist s tebou von si mi nesympaticky* kazdy si nieco vymysli, niekomu sa vydava babka, niekomu zeni dedko, ale nikto to nepovie priamo...
Jejda...to by ma zaujímalo koľko rokov má to dievča (sunflower), ktoré vytvorilo túto tému...
Ako to dopadlo tento tyzden?
spýtal sa ma na konci hodiny či s ním teda pôjdem, budúci týždeň by sme sa teda mali stretnúť
-
maciatko99
Medium Star
To sa teda ale vlečie, horšie ako mexická telenovela. Som rada, že ste sa dopracovali aspoň k dohode o stretnutí, snáď sa to podarí a my sa tu dočítame čoskoro zaujímave pikošky a možno aj otázky, ktoré ti nedajú spávať.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze to ani sama nevie co od toho caka, ked ani nevedela ze ci s nim ist von chce alebo nie..
//heker: sak ja nevravim ze to je zle
//heker: sak ja nevravim ze to je zle
Na tom nie je nic zle. Je mlada, neskusena, potrebuje cas a otukat sa. Casom zisti co chce, co k temu citi a vsetko co k tomu patri.
momentálne ho chcem spoznať, časom uvidím či z toho bude aj niečo viac..poradí mi niekto ako mu naznačiť, aby mi dal viac času a nešiel na to rýchlo?? pretože to ma dosť odrádza, chcem ho spoznávať postupne, nie sa hodiť do toho zbŕklo a potom ľutovať..
a ešte k tomu, že som neskúsená, to je pravda, ale mladá ani moc nie, mám 23 rokov, len som proste ešte nemala nikdy žiaden vzťah, lebo som nestretla nikoho kto by ma nejak viac zaujal, resp. aj keď som stretla a trávila som s ním čas, sa mi sprotivil, naposledy mi jeden povedal: kde je zástavka autobusu?? už ma bolia nohy..tak ďakujem pekne, nemám záujem o takýchto chalanov..proste som nemala na chalanov šťastie, tak si dávam pri každom ďalšom až moc pozor
a ešte k tomu, že som neskúsená, to je pravda, ale mladá ani moc nie, mám 23 rokov, len som proste ešte nemala nikdy žiaden vzťah, lebo som nestretla nikoho kto by ma nejak viac zaujal, resp. aj keď som stretla a trávila som s ním čas, sa mi sprotivil, naposledy mi jeden povedal: kde je zástavka autobusu?? už ma bolia nohy..tak ďakujem pekne, nemám záujem o takýchto chalanov..proste som nemala na chalanov šťastie, tak si dávam pri každom ďalšom až moc pozor
a to je zle
ja by som babe nikdy nedával až priveľa času dokiaľ by ma spoznala. Iskra by mala preskočiť hneď tj najneskôr druhe/tretie rande pusa.
Ale pokiaľ nato chceš ísť pomalšie tak mu to normálne povedz, možno sa do teba až tak zahľadel, že mu to nebude vadiť
Ale pokiaľ nato chceš ísť pomalšie tak mu to normálne povedz, možno sa do teba až tak zahľadel, že mu to nebude vadiť
-
maciatko99
Medium Star
Ty chceš možno viacej času, ale on zase môže stratiť pri pomalom tempe záujem. Možno mu bude dobré rovno povedať, že ty si v určitých veciach opatrná a aj bojazlivá, tak nech sa nehnevá a skusí to s tebou vydržať. Ak mu za to stojíš, tak to pochopí a zvládne to.
Keď ho boleli nohy a chcel ísť autobusom, tak prečo nie? On sa prispôsoboval tebe, že šiel s tebou peši a mal už toho dosť, takže v tom momente bola rada na tebe a mala si sa prispôsobiť ty jemu a odviesť sa autobusom. Zdá sa mi, že si moc vyberavá a nenecháš muža presadiť svoj názor, pretože máš subjektívny pocit, že len ten tvoj názor je ten jediný správny a preto každé opačné konanie ti príde ako nesprávne riešenie, ktoré ťa odrádza od vzťahu. Ak to takto riešiš, tak to neostane len pri tom, že máš 23 a nemala si žiadny vzťah, možno tu o 7 rokov napíšeš to isté, len zmeníš svoj vek na 30.
Keď ho boleli nohy a chcel ísť autobusom, tak prečo nie? On sa prispôsoboval tebe, že šiel s tebou peši a mal už toho dosť, takže v tom momente bola rada na tebe a mala si sa prispôsobiť ty jemu a odviesť sa autobusom. Zdá sa mi, že si moc vyberavá a nenecháš muža presadiť svoj názor, pretože máš subjektívny pocit, že len ten tvoj názor je ten jediný správny a preto každé opačné konanie ti príde ako nesprávne riešenie, ktoré ťa odrádza od vzťahu. Ak to takto riešiš, tak to neostane len pri tom, že máš 23 a nemala si žiadny vzťah, možno tu o 7 rokov napíšeš to isté, len zmeníš svoj vek na 30.