Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
vynikajuci diel. od zaciatku do konca krce od smiechu
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sheldon =
Záverečná scéna :DD
Pripájam sa k názoru, že to je zatiaľ najlepšia epizóda série.
Spoiler
"It's not a competition." "Oh, yeah, it is, and you won." alebo "BAZINGA, PUNK! Now we are even."
dokonala cast, ten zaver ma fakt dostal 
Tak teraz som sa kosil od začiatku až do konca. Perfektná časť ! 
-
gallardo570_4
Medium Expert
Ja by som sa nebal povedat, ze bola aj najlepsia z celeho serialu ale to asi nie..
V TOP 3 isto.. Kiezby bolo takychto casti viac..
Epizóda bola ozaj vydarená, ale najlepšia nie je
Tou je tá, v ktorej našli One Ring 
-
audiotrack
VIP
úvod sa mi nepáčil, ale inak perfektná časť. Dobre som sa nasmial
-
hojko
Site Admin
Mne sa nepacil ani uvod a ani zaver ma nicim neuputal, taka priemerna cast, ktora si drzi vysoky standard.
Tiež podľa mňa priemerná časť jedine koniec ma zaujal oproti Himym slabota tento týždeň.
Podľa mňa edna z najlepších častí nielen série, ale celého tbbt. Bavila ma každá minúta. 
mne sa táto posledná časť strašne páčila
a hlavne Sheldonove pokusy 
*spoiler*
Z toho ako vyskočil z gauču som nemohol
Z toho ako vyskočil z gauču som nemohol
Mne sa paci, ako sa vsetkym paci cast, kde ani sekundu nebola Amy, nieco na tom bude 
-
Thrash/Death
Star
Bodaj by viac takých častí bolo
Ešte odstrániť Pryu a bude paráda
Bernadeta mi až tak nevadí
Keďže TBBT sledujem len rok, nezažil som časy keď bola jediná ženská predstaviteľka Penny a veľmi by som si želal keby sa pozornosť začala upriamovať zase len na ňu, ale toho sa asi už nedočkám 
Veru, trošku ma štve, že zo seriálu, kde bola jedna žena a 4 "típci", absolútny asociáli, ktorých život sa točil len okolo fyziky, hier, sci-fi, a podobne, sa teraz stal sitcom o vzťahoch, kde už pomaly každý z nich má ženskú. Ako, zábavné to je stále, a veľmi, ale čo na seriáloch nemám rád je, že málokto dokáže udržať charaktery postáv - tbbt je úplny príklad.
nj, zlaty IT Crowd 
Ale Pria je zrejme tiez odpisana a Amy sa asi este vrati, ale povedal by som, ze tvorcovia teraz skusili 2 extremy (nedavno bola cast kde mala Amy velmi vela priestoru) a podla vysledkov sa rozhodnu co s nou dalej. Podla hojkacov je to jasne, len dufam, ze americke publikum ma podobny nazor
A ze sa to meni mi az tak nevadi, hlavne ze ostava zabavnost, ved Leonardove romaniky maju nieco do seba, Rajeshove detto
Ale Pria je zrejme tiez odpisana a Amy sa asi este vrati, ale povedal by som, ze tvorcovia teraz skusili 2 extremy (nedavno bola cast kde mala Amy velmi vela priestoru) a podla vysledkov sa rozhodnu co s nou dalej. Podla hojkacov je to jasne, len dufam, ze americke publikum ma podobny nazor
A ze sa to meni mi az tak nevadi, hlavne ze ostava zabavnost, ved Leonardove romaniky maju nieco do seba, Rajeshove detto
-
Thrash/Death
Star
The IT Crowd - ten som začal sledovať minulý mesiac a ten mi plne vyhovuje čo sa postáv týka - bola, je a bude tam len jedna žena (mimochodom tiež dosť fešná, na Angličanku
), nezvrhlo sa to na vzťahovky a žiadne blbé eškapády. Keby sa tie rôzne ženské postavy objavovali len sporadicky, ako to bolo dakedy s Bernadette - tak OK. Ale keď sa to zvrhne tak, že v aktuálnej sezóne dostane v jednej časti Amy skoro všetok priestor a v druhej Bernadette + Howard a zatiaľ nebola ani jedna časť kde by bola tou hlavou opäť len Penny, tak to dobré rozhodne nie je. Ona je tá ktorá sa objavuje na prebaloch DVD/BD nosičov so seriálom, v zábere na konci zvučky a v propagačných plagátoch!
-
mirak2
Hardcore addict
nemam co povedat, bavil som sa 
Ano, Leonardovi celkom islo, ale Amy mala zas nechutne vela priestoru a nechybalo vela, aby som jej sceny nezacal preskakovat