BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Hotwire »

Auruz napísal:Mate aj vy niekto taky problem, ze pri hrani MP vas vyhodi z hry? Len tak, ziadna hlaska, ziaden error, ani PB, neviem co. Proste ma len hodi von bez jedineho slova.
hej, mne to pada aj bez error tabulky, aj s error tabulkou, aj s disconnect tabulkou atd...ta hra mi uz padla snad na vsetky mozne sposoby :lol: nastastie to robi len obcas (klop klop na drevo)
edit: btw h4wk este dlho budem cakat kym si ma pridas v BF do priatelov? :(
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

@frajerik tak uz viem, preco som si v bete so stihackou velmi nezalietal :lol:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

SchYzo napísal: hej, mne to pada aj bez error tabulky, aj s error tabulkou, aj s disconnect tabulkou atd...ta hra mi uz padla snad na vsetky mozne sposoby :lol: nastastie to robi len obcas (klop klop na drevo)
edit: btw h4wk este dlho budem cakat kym si ma pridas v BF do priatelov? :(
A ty si ktory ? Sak som vsetky akceptoval zatial :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Kto este nedostal kody a nema fuck book tak nech cita:
Keďže mail sa neukázal ako 100% doručovateľ redeem kódov, nahrali sme vaše kódy do histórie vašej objednávky. Postup ako si ich stiahnuť z histórie objednávky je nasledovný:
  • 1. prihláste sa na svoj účet na ProGamingShop.sk
    2. kliknite na záložku 'Môj účet' a následne na 'História objednávok'
    3. nalistujte si vašu objednávku na Battlefield 3 a kliknite na 'Zobraziť objednávku'
    4. v poslednom informačnom okne nájdete vaše redeem kódy
po skontrolovaní všetkých prijatých predobjednávok upresňujeme rozsah majiteľov redeem kódov na tieto objednávky:

PC verzia - predobjednávky do 18.10.2011 vrátane (ID < 219353)
PS3 verzia - predobjednávky do 20.9.2011 vrátane (ID < 215381)
X360 verzia - predobjednávky do 9.10.2011 vrátane (ID < 218021)

V prípade, že na aktivačné kľúče máte nárok, ale neobdržali ste ich mailom, a nie sú ani nahraté do histórie vašej objednávky, kontaktujte nás prosím emailom. Ďakujeme za pochopenie a želáme (už) ničím nerušené hranie BFtrojky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked sa tu spominal rebrik, tak mi strasne chyba moznost schovat na so sniperkou niekde na komin, na koniec rebrika dat naloz a v klude snipovat. To boli casy na mapke Fushe Pass v BF2 :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmmm to jo. Staci ti tam ist so supportom ale i tak je to na prd lebo mu claymore pri lezeni nic nespravi kedze ide moc pomaly. Najlepsie dat na zaciatok rebrika (dole) Claymore a hore uz len strazit snipera a pridat sa k nemu (predsa len mas 4x zoom).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Teraz som hral chvilu a pozeral som sa na tabulku squadov. Zaujimave, ze tam nemam ziadne tlacitko ako mas ty: http://www.hojko.com/post1735677.html#p1735677
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Je to zabugovanie mne tiez nejde joinut squad aky chcem ale hodi mi to len random. A inac k tomu snipovaniu staci ked si tam hodis ten pohybovy senzor a sem tam ceknes minimapu ci nieje v blizkosti enemac. Ma to celkom velky dosah.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Odysiel si zo Squadu a klikol na iny squad (niekedy treba aj 2x). Ono ti to oznaci Alpha Squad ale musis nan este kliknut. Nwm jak to ze mne to ide :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Staci klik na squad a stlacit ENTER.
Ak su 2 ludia ktori chcu do daneho squadu tak sa tam objavia.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

H@wk napísal: A ty si ktory ? Sak som vsetky akceptoval zatial :D
ja som ti invite neposielal sak neviem tvoj nick tam..len som ti tu pisal ze ty si mas pridat mna :D nick Hotwire999, cakaam :D

btw dnes som sa konecne dopracoval k mojej milovanej AN94, ale sklamal ma jej ironsight, ktory je asi najkretenskejsi zo vsetkych z celej hry..je to ako kus plechu do ktoreho je vykrojena mala dierka, cize ked strielam tak nevidim ani hov... cize cele mierenie vyzera akoze namierim a potom uz len palim naslepo :D ...kazdopadne uz mi vela nechyba k odomknutiu kobra zameriavaca, ktory je podla mna spolu s reflexom najlepsi a pouzivam ich na kazdej zbrani
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

je*em cely progamigshit, vraj reedem kody dostanu na ps3 len ty čo mali preorder do 20.9 , nemala to byt nahodo preorder akcia pre všetkých čo maju preorder do 25.10 ???????
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

freax_xo napísal:je*em cely progamigshit, vraj reedem kody dostanu na ps3 len ty čo mali preorder do 20.9 , nemala to byt nahodo preorder akcia pre všetkých čo maju preorder do 25.10 ???????
No vsade inde to tak asi bolo ze vsetci co mali pre-order tak maju tie bonusy, ale tak PGS je znamy roznymi praktikami preto sa cudujem ze tento obchod este niekto pouziva ... To na Slovensku neni ziaden iny doveryhodny predajca ?
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

PGS zneuziva doveru zakaznikov. Je tu este gameexpres
masser
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa masser »

zdravim,potrebujem radu: po kratkej dobe instalacii dvd 2 si pyta subor rld-bf4b,ale ked to potvrdim v deamone instalacia nepokracuje a nič sa nedeje...dik za rady,mam win7 64
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ale musim pgs obhajit, ved steelbook vam na Slovensku nikto nedal zadarmo. Neviem sice akym sposobom ho vybavili, ale faktom je, ze ma cenu priblizne 50% z ceny hry. Takze ked sa niekomu nepaci, moze ho predat a ziska tak hru s patricnou zlavou. Problemy s kodmi na packy sa mozu stat hocikomu a dorucili ich hned v nasledujuci pracovny den po vydani hry, ktore bolo u nas oficialne 28.10.. A podla znenia emailu to vyzera tak, ze naozaj sa iba stala chyba a chcelito poslat skor.
Nozik bol iba ich iniciativou a tam to pokaslali pretoze sa asi spolahli na dealextreme, ktovie. Podstatne je ale to, ze vsetky oficialne bonusy dodali a preto ma nejaky nozik netrapi.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Áno, tak potom kde mám preorder bonus a to tie dlc kody ? Kde ? NIKde, lebo vraj len do 20.9 :X
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

na moj problem nieje odpoved?
nikde na nete som sa nic nedocital..iba akurat ze by tam mal byt treti chlapik a ja ho tam nemam..omg co to je za hru..
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

neviem ci ste si uz vysvetlili tie squady, ak nie, tu je moja verzia :D

find squad -> pripoji vas nahodne do volnej squad
pripojit sa do squadu mozte tak ze kliknete na squad, nemoze byt 4/4 samozrejme (aj ked som videl 5/4 squady, bug) a dole sa vam objavi join ako ukazuje ten posledny screen od chladiacej podlozky
nemozte sa pripojit ked hladate squad, to je ze su vsetky squady plne a vas to do ziadnej nepriradi kym sa nepripoji dalsi hrac a neda find squad
ked sa pripojite do 0/4 squadu, nebudete v nej, teda nebude vas tam vidno, az kym sa dalsi hrac nepripoji do tej squad, az potom sa tam objavite

dufam ze som to vysvetlil po lopate, ak nieco nechapete, opytajte sa :D
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Pre upresnenie : ked chcete zalozit vlastny Squad - tzn ze zo 0/4 Squadu chcete spravit vlastny , musite nato byt aspon 2 hraci , preto je tam tlacitko "Find Squad" akonahle budete 2 v "cakacke" premiestni vas to do jedneho Squadu.

Ked sa chcete pripojit do existujuceho je treba najprv leavnut zo Squadu( pretoze vas do squadu vacsinou automaticky priradi ked sa joinete do hry ) a potom sa vam tam objavi to tlacitko "pridat sa "

musim uznat ze zo zaciatku to vyzera fakt strasne chaoticky a dlho sme nato s kamosmi nadavali... kazdopadne po chvilke sa da nato zvyknut a vsetko funguje tak ako ma
Napísať odpoveď