The Walking Dead
Re: The Walking Dead
3. diel trochu lepší, ale tiež slabšie miesta. Dúfam, že čoskoro opustia ten "nudný dom" a zase sa to nejak rozbehne.
3 diel rovnako priemerny ako druhy, s ocakavanym koncom. Tvorcovia by sa mali drzat viac komixovej predlohy, ta mi prisla ovela akcnejsia a menej preplacana kecanim o nicom
The Talking Dead uz rozhodne prestavam sledovat. Do 40 minut daju 2minutovu akcnu scenu, ktora je navyse na zombietematiku podpriemerna. Dovi 
-
Space5800
Medium Professional
Mne sa druhá séria zatiaľ páči...Som zvedavý ako sa dostanú z tej situácie na konci 2. ep. Tretiu som ešte nevidel, chystám sa večer 
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 18:26)
Zombíci ma riadne chytili
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 18:26)
Menši OT... akurat nedávno som si objednal world war z + http://www.gorila.sk/product/295970lumir napísal: inac caka nas celkom zaujimave zombie obdobie. Walking dead + v 2012 World War Z (kniha bola paradna; a podla vysky investicii do filmu by to mal byt riadny masaker).
Zombíci ma riadne chytili
-
manager666
Star
Tak mňa druhá séria začína poriadne nudiť. Tie reči o Bohovi by si už mohli odpustiť a konečne nájsť Sophiu a posunúť sa ďalej.
4 ta cast - neskutocna nuda, absolutne ziadna akcia. Ak sa v 5.casti nestane nieco zaujimave tak to rozhodne zabalim. Skoda, ten serial mal velky potencial...
-
manager666
Star
Prave som dopozeral 4 epizodu 2.serie...Veru tak, velka nuda. Cele mi to pripada akoby umelo predlzovane. Celu cast by som vedel skratit zo 40minut na minimalne 30, snad aj na 20minut...
Nudne to urcite je, ale ked si to pozriem s preskakovanim urcitych casti a som na konci za 10 minut, tak to viem prezit. ale lahnut si k tomu po skole a pozerat to cele tak hned spim. Je mi uprimne jedno ak som z tych dialogov prisiel o to, ci je niekto niekoho strateny brat, atd.
No jo je pravda dosť tam kecajú,ale tak snáď to aspoň roztiahnu do vela epizód.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
osobne by som prijal menej a kvalitne ako vela a na .... este tomu davam sancu ale ak to nerozbehnu klesne sledovanost a tym si aj odpisu pripadnu dalsiu seriu
verim ze sa konecne nieco stane, nemozu predsa zabit 5 epizot na 1 farme 
Zdá sa mi že po 1 "sérii" pokračovali preto lebo to malo úspešnosť nie ? Tak prečo sa snažia potopiť vlastný seriál rečami o Bohu a nekonečnom tliachaní o ničom O.o Aj tak to pozerám a trochu dúfam že sa to znovu rozbehne
Ak nie tak tu máme prvú zombie telenovelu 
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
h.olub napísal:verim ze sa konecne nieco stane, nemozu predsa zabit 5 epizot na 1 farme
Podla mna tento serial mal obrovsky potencial a mal byt plny akcie a scen kde sa bojuje a zhana jedlo v znicenom meste ... a nie o diskutovani o Bohu a podobnych veciach niekde na konci sveta... Dobry zombie serial si ja osobne predstavujem s kopou strielania,bytia a utekania a nie kecanie s Bohom a riesenie kto s kym ma dieta ....
tiez pravda, no falling skies mi tak nudne neprislo pretoze som tych 10 casti dal asi za 2 dnichipp12 napísal:u scenaristov nikdy nevies coho su schopny... napriklad vo Falling Skies viac menej 7 epizod len grilovali pri skole a kecali
tato tematika ma vzdy dost velky potencial, no je pravda ze poslednych par casti neprebieha podla nasich predstav......ja to urcite nevzdavam, taketo serialy ja prudko mozem a verim ze nas scenaristi urcite niecim prekvapia v nasledujucich epizodach
len dufam ze nie zrusenim serialu
-
Space5800
Medium Professional
Myslím, že už bola potvrdená 3. séria takže zrušenie hádam nie.
Naťahujú to ako sopel, fakt už nuda, ale tak kua prvá séria mala úroveň, tak dúfam, že sa ešte spamätajú.
Spoiler
Jedna sa bojí že tehotná , druhý či mu dá ženská a riešia ich krámy , aby to nevyzeralo ako telenovela tak na Daryla zaútočia z ničoho nič 2 zombíci
A ten koniec , čo ja viem...
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
tak konečne sa to vracia ku komiksovému deju (aspoň trochu), už ako prvýkrát Rick povedal pred Hershelom a Maggie, že zombošov killujú a tie ich udivené ksichty, tak mi bolo jasné, že v stodole si drží zombifikovaných príbuzných a na tejto veci nič seriálom nezmenili. som ale zvedavý ako sa táto situácia bude riešiť tuna.