K+
Školské domáce úlohy na fóre
-
BookEditor
Light Professional
Re: Školské domáce úlohy na fóre
Aj som nad tým rozmýšľal, takže NR (nemá riešenie)?
K+
K+
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
má veľa riešení
-
BookEditor
Light Professional
Ale s týmto jediným údajom ani nie, či?
A nedali by sa nejako využiť základné pravidlá, ktoré v obdĺžniku platia? 
-
audiotrack
VIP
áno, dali. A dojdeš k tálesovej kružnici, a teda je toľko riešení, koľko je bodov na polkruhu. Čiže nekonečne veľa. Pre konkrétne riešenie potrebuješ ešte jeden údaj (uhol, dlžku jednej strany, obsah, obvod..)
Čaute
V škole mám za D.U. spravť doma el. zdroj
Ako 1. ma napadol citrón ale to bude mať asi každý.
Máte nejaké nápady ?
V škole mám za D.U. spravť doma el. zdroj
Ako 1. ma napadol citrón ale to bude mať asi každý.
Máte nejaké nápady ?
Caute, tak mam na vas opat jednu prosbu.
Dane su body A [20, -5, -10], B [8, 4, -10], C [-4, 13 10], D [8, 4, 10]
a) Dokazte, ze stvoruholnik ABCD je rovnobeznik
b) Vypocitajte velkost uhla DAB
c) vypocitajte velkost uhla ABD
po acko aj bcko viem, no neviem si dat rady, ako na to ccko. Neviete mi niekto poradit? Dakujem
Dane su body A [20, -5, -10], B [8, 4, -10], C [-4, 13 10], D [8, 4, 10]
a) Dokazte, ze stvoruholnik ABCD je rovnobeznik
b) Vypocitajte velkost uhla DAB
c) vypocitajte velkost uhla ABD
po acko aj bcko viem, no neviem si dat rady, ako na to ccko. Neviete mi niekto poradit? Dakujem
-
palciii
to je analyticka geometria nie?
//
Zdravim na slovencine mi dali ulohu "napisat slavnostny prejav" daco som spravil ale je to svojske
tak by som bol rad aby ste napisali ako to na vas posobi, pripadnu kritiku
dakujem
//
Zdravim na slovencine mi dali ulohu "napisat slavnostny prejav" daco som spravil ale je to svojske
Spoiler
Vážené dámy, vážení páni.
„V každom z nás je kus dieťaťa! Dnešný deň sa nesie v tomto kréde. S týmto heslo by som Vás chcel privítať na slávnostnom predstavení našej novej hry Portal 2. Stojí za ňou veľa úsilia, ktoré určite nevyšlo nazmar.
Od ohlásenia sme na tejto hre pracovali dňom i nocou najusilovnejšie ako sa len dalo. Hra beží na pôvodnom systéme, akurát grafické prvky a fyzika sú vylepšene. Princíp hry ostal rovnaký ako pri prvej časti, teda sa za pomoci špeciálnej zbrane dostať na rôzne miesta, ale sú pridané rôzne nové nástrahy, pri ktorých si precvičíte svoje mozgové závity a logické myslenie.
Dokonca aj staré známe postavy ako hlavná hrdinka Chell a premotivovaný počítač GlaDOS neostali zabudnuté .V Portal 2 vám prinášame nové vtipné príbehy spojené s týmito postavami.
Pri tvorbe Portalu sme sa stretli s mnohými peripetiami, no tie sme prekonali a hru sme spravili tak aby sa Vám, čo najviac páčila. To bol dôvod, prečo vydanie bolo posunuté na dnešný deň. No vďaka tomu Vám prinášame výnimočný herný zážitok, vyladený a vyšperkovaný tak aby ste mohli tento skvost hrať bez problémov aj na starších počítačoch.
K ďalším inováciám by som rád spomenul pridanie kooperačného módu. Kooperačný mód prináša možnosť riešiť jednotlivé problémy vo dvojici, čo prináša ešte viac zábavy.
Ak sa Vám bude dávka Portalu po dokončení kooperačného módu a kampane, čo Vám zaberie zhruba 15 hodín máliť, kreatívni hráči pre Vás vo voľnom čase pripravujú rozmanité mapy. Taktiež Vás môžem už teraz potešiť a oznámiť tvorbu ďalšieho obsahu do Portalu, ktorý bude dostupný voľne v pribehu dalšich mesiacov.
Portal 2 Vám prinesie kopec zábavy bez žiadnych kompromisov. Po slávnostnom predstavení nášho najnovšieho produktu mažme upustiť od zbytočných rečí a pustiť sa do hrania. Teda pardon! Do jedného z najlepších herných zážitkov, čo ste kedy zažili.
„V každom z nás je kus dieťaťa! Dnešný deň sa nesie v tomto kréde. S týmto heslo by som Vás chcel privítať na slávnostnom predstavení našej novej hry Portal 2. Stojí za ňou veľa úsilia, ktoré určite nevyšlo nazmar.
Od ohlásenia sme na tejto hre pracovali dňom i nocou najusilovnejšie ako sa len dalo. Hra beží na pôvodnom systéme, akurát grafické prvky a fyzika sú vylepšene. Princíp hry ostal rovnaký ako pri prvej časti, teda sa za pomoci špeciálnej zbrane dostať na rôzne miesta, ale sú pridané rôzne nové nástrahy, pri ktorých si precvičíte svoje mozgové závity a logické myslenie.
Dokonca aj staré známe postavy ako hlavná hrdinka Chell a premotivovaný počítač GlaDOS neostali zabudnuté .V Portal 2 vám prinášame nové vtipné príbehy spojené s týmito postavami.
Pri tvorbe Portalu sme sa stretli s mnohými peripetiami, no tie sme prekonali a hru sme spravili tak aby sa Vám, čo najviac páčila. To bol dôvod, prečo vydanie bolo posunuté na dnešný deň. No vďaka tomu Vám prinášame výnimočný herný zážitok, vyladený a vyšperkovaný tak aby ste mohli tento skvost hrať bez problémov aj na starších počítačoch.
K ďalším inováciám by som rád spomenul pridanie kooperačného módu. Kooperačný mód prináša možnosť riešiť jednotlivé problémy vo dvojici, čo prináša ešte viac zábavy.
Ak sa Vám bude dávka Portalu po dokončení kooperačného módu a kampane, čo Vám zaberie zhruba 15 hodín máliť, kreatívni hráči pre Vás vo voľnom čase pripravujú rozmanité mapy. Taktiež Vás môžem už teraz potešiť a oznámiť tvorbu ďalšieho obsahu do Portalu, ktorý bude dostupný voľne v pribehu dalšich mesiacov.
Portal 2 Vám prinesie kopec zábavy bez žiadnych kompromisov. Po slávnostnom predstavení nášho najnovšieho produktu mažme upustiť od zbytočných rečí a pustiť sa do hrania. Teda pardon! Do jedného z najlepších herných zážitkov, čo ste kedy zažili.
Ked si dosadim do vzorca vektor AB a BC, tak dostanem celkovu betu nie? Potrebujem vektor BD, ktory nemam.
Cawte, nad týmto si lámem už dlhý čas hlavu a nič mi nenapadá, ani keď si to napíšem a kamošov čo sa pýtam tak tí tiež nevedia. Ak je vám po vôli pomôžte mi.
Laco, Roman a Dominik sa zúčastnili na chemickej olympiáde, kde získali jednu prvú, jednu druhú a jednu tretiu cenu. Pred vyhlásením výsledkov si ich učiteľ zatipoval: Roman nezískal prvú cenu, Laco nezískal druhú cenu a Dominik získal druhú cenu. Po vyhlásení výsledkov sa ukázalo, že z týchto troch tipov bol len jeden správny a dva nesprávne. Určte ich poradie:
1.?
2.?
3.?
Laco, Roman a Dominik sa zúčastnili na chemickej olympiáde, kde získali jednu prvú, jednu druhú a jednu tretiu cenu. Pred vyhlásením výsledkov si ich učiteľ zatipoval: Roman nezískal prvú cenu, Laco nezískal druhú cenu a Dominik získal druhú cenu. Po vyhlásení výsledkov sa ukázalo, že z týchto troch tipov bol len jeden správny a dva nesprávne. Určte ich poradie:
1.?
2.?
3.?
myslim si.....
// 
Spoiler
1.laco
2.dominik
3.roman
2.dominik
3.roman
-
audiotrack
VIP
1. Domink
2. Laco
3. Roman
uhádol Romana
Stačí na to jednoduchá logika. Vypíšeš si tie možnosti na papier a pozreš si ako mohli byť rozdelený aby sedel iba jeden tip
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 23:34)
2. Laco
3. Roman
uhádol Romana
Stačí na to jednoduchá logika. Vypíšeš si tie možnosti na papier a pozreš si ako mohli byť rozdelený aby sedel iba jeden tip
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 23:34)
h.olub napísal:myslim si.....Spoiler
1.laco //laco nezískal druhú cenu, takže tento tip učiteľovi vyšiel
2.dominik //dominik bol druhý, takže aj tento mu vyšiel ale spomína sa že uhádol iba jedného
3.roman
jaaaj, jasne, diky uz chapempalciii napísal:tak dosad ab, db
nwvedeli by ste poradiť nejaké meradlo ?
aby meralo bodaj čo, len aby to nebolo nejaké obyčajné ako napr. meter,teplomer a ...
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2011, 18:46)
najlepšie by bolo ak by bolo vyrobené doma. to by spravilo dojem na učiteľa
aby meralo bodaj čo, len aby to nebolo nejaké obyčajné ako napr. meter,teplomer a ...
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2011, 18:46)
najlepšie by bolo ak by bolo vyrobené doma. to by spravilo dojem na učiteľa
kompas. homemade celkom easy. návody sú na nete
mozes aj vodovahu 
-
evilbanana
Medium Star
Nechcem zakladať nový topic tak to napíšem sem .. mám za úlohu v exceli spraviť tabuľku ohľdadom gastronómie a a potom vyhodnotiť kto sa zdravo stravuje a blá blá..
Prosím mohli by Ste mi napísať Vaše obľúbené jedlo ? buď SS ale najlepšie sem.. každému k+ Ďakujem
edit: potrebujem 30 respondentov
Prosím mohli by Ste mi napísať Vaše obľúbené jedlo ? buď SS ale najlepšie sem.. každému k+ Ďakujem
edit: potrebujem 30 respondentov
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=27 ... ight=jedlo tu máš respondentov hromadu