Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
Fuha ramena sú dosť dobré ale chcelo by to viac fotiek, skús sa pofotiť aj s predu. Cvičíš aj nohy? Lebo nikde som tam nevidel napísané
chrbát sa mi zdá neaky slabý ale ruky sú celkom dobré
ventilare: LOL.
SonyPeto: Ramená najlepšie, ruky v pohode a ten chrbát sa mi zdá tiež poslabší. Inak, cvič aj predlaktia, ak necvičíš (tipujem, že nie).
SonyPeto: Ramená najlepšie, ruky v pohode a ten chrbát sa mi zdá tiež poslabší. Inak, cvič aj predlaktia, ak necvičíš (tipujem, že nie).
Počujte, teraz sa snažím si spraviť čo najmohutnejší hrudník, cvíčim podobne ako to mal Arnold len som si to trošku upravil. Len ma zaujíma že na čo je dobré robiť toľko sérii (6-8)?
Ako chrbat si myslim ze mam tiez na celkom good urovni akurat nevysiel na fotke tak ako by mal,hodim sem aj foto neskorsie
A nohy necvicim vobec,bo mi doktor zakazal bo som mal problemy s chrupavkou ... tak vyslovene zakazal drepy ale aj tak pri mrtvom tahu dost zaberaju kolena takze ... joj 
No je možné, že si ho len dobre nenapol.SonyPeto napísal:Ako chrbat si myslim ze mam tiez na celkom good urovni akurat nevysiel na fotke tak ako by mal,hodim sem aj foto neskorsieA nohy necvicim vobec,bo mi doktor zakazal bo som mal problemy s chrupavkou ... tak vyslovene zakazal drepy ale aj tak pri mrtvom tahu dost zaberaju kolena takze ... joj
damiamarl: Pána jána..necvič ako Arndold, toľko sérií je moc (pokiaľ nejdeš niečo špecifické ako bear, čo nejdeš, tak necvič podľa profi kulturistov).
Ja som nepísal že chcem toľko sériovať, písal som že som si to trošku upravil no ma to aj zaujímalo načo je dobré toľko sérií keď už po 3 mám dosť. A ten bear je čo?damiamarl: Pána jána..necvič ako Arndold, toľko sérií je moc (pokiaľ nejdeš niečo špecifické ako bear, čo nejdeš, tak necvič podľa profi kulturistov).
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 21:45)
Najlepšie asi bude keď to budem cvičiť podľa tej Arnoldovej encyklopédie že?
AKo ked mrtvolu taham tak si davam vzdy aj ortezu sportovu na koleno ... 
Ako ja napriklad na velke partie robim po 4 cviky a po 4 serie vzdy ...
Na Mle partie 3 cviky po 4 serie ...
Vacsinou tich 8-12 opakovani ....
Ako ja napriklad na velke partie robim po 4 cviky a po 4 serie vzdy ...
Na Mle partie 3 cviky po 4 serie ...
Vacsinou tich 8-12 opakovani ....
-
Point
Professional
Nj sonypeto to znamená ze ideší obyčajný split nízkofrekvencny skús dat fb a uvidíš ze taky tréning si este nemal.
Damiamarl-vyhoď arnoldovu encyklopédiu a cvič normálne.tréning bear si nájdi na nete
Damiamarl-vyhoď arnoldovu encyklopédiu a cvič normálne.tréning bear si nájdi na nete
Neviem čo v nej je, ale pochybujem, že niečo vhodné pre bežného cvičenca. Možno sa mýlim.damiamarl napísal:
Ja som nepísal že chcem toľko sériovať, písal som že som si to trošku upravil no ma to aj zaujímalo načo je dobré toľko sérií keď už po 3 mám dosť. A ten bear je čo?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2011, 21:45)
Najlepšie asi bude keď to budem cvičiť podľa tej Arnoldovej encyklopédie že?
Point : Pises mi ako keby som teraz zacal cvicit
ja uz mam odskusany fullbody ... 3x do tyzdna cele telo
Trening ako vino ... ale obmenil som,skusam dalsie ... Skusam skusam a pridem na to co mne pasuje najlepsie 
-
Point
Professional
mas pravdu SonyPeto..pisal som strucne lebo som to pisal v robote z mobilu
tiez som mal chvilku split .. aby som sa ponatahoval po chorobe .. neplanovana 2 mesacna prestavka a mam pocit, ze som v posilke nikdy nebol .. snad sa do toho rychlo vratim a uz konecne aj s normalnou stravou a uvidime co to spravi...nieco sa rozmysla s novou robotou, kde by podmienky pre cvicenie boli lepsie..tak som zvedavy
-
demovic_svk
Medium Star
aku mi odporucate stravu po cviceni a pred cvicenim ?? lebo jak docvicim tak som hladny jak cock a to uz je vecer tak toho moc nemozem zjest ..dik
-
Tempus7
Star
po cvičení treba toho spráskať veľa a kľudne aj večer, ale správne jedlo
http://www.sportujeme.sk/fitness/vyziva ... -po-vykone
Zamiesené na riadny katabolizmus.demovic_svk napísal:aku mi odporucate stravu po cviceni a pred cvicenim ?? lebo jak docvicim tak som hladny jak cock a to uz je vecer tak toho moc nemozem zjest ..dik
-
demovic_svk
Medium Star
diky moc
dnes to bolo uz lepsie asi pol hodku pred cvicenim som sa najedol som si dal kura ryzu ... a po cviceni hned jogurt s vlockami ...ten jogurt a vlocky mozu byt ?
Nie.demovic_svk napísal:diky mocdnes to bolo uz lepsie asi pol hodku pred cvicenim som sa najedol som si dal kura ryzu ... a po cviceni hned jogurt s vlockami ...ten jogurt a vlocky mozu byt ?
Jedlo po treningu je najdolezitejsie jedlo dna, zabudni na reci ohladom toho ze vecera je zla, to vsetko je mytus.
Inak mnohkrat si myslim jak kebyze do dubu tu pisem niektore veci alebo toho pisem asi moc vela a inym sa to nechce citat.
-
demovic_svk
Medium Star
takze jogurt a vlocky su mi nanic teda ? no fajn a ake je take najvodnejsie jedlo ? s cvicenim koncim cca o 7
Maso s ryzou, zemiakmi, priloha (bars jaka zelenia) zapit to proteinom s maltou alebo gainerom.