GPS sledovacie zariadenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GPS sledovacie zariadenie

Príspevok od používateľa Bushido »

Zdravím, videli ste niekde, alebo poznáte zariadenie ktoré dokáže dynamicky sledovať polohu nejakého objektu? Možno chcem niečo čo je iba v Bondovkách, ale niečo na štýl, že pripevním na auto, uvedené zariadenie a z druhého zariadenia dokážem dynamicky sledovať, kde sa auto pohybuje, dajme tomu prostredníctvom nejakého softvéru. Nechcem niečo také čo môžem sledovať iba cez googlu štýlom, že obnovujem stále stránku aby som videl kam auto ide... Díky za rady.
brm
Darca
Darca

Re: GPS sledovacie zariadenie

Príspevok od používateľa brm »

Ak nejaké auto potrebuješ sústavne sledovať, môžeš využiť služby rôznych spoločností, čo toto ponúkajú, napr.:

http://www.kdemasauto.sk/uvod

Ak to chceš na jednorázovky typu James Bond, nie je to lacný špás.. pozri napríklad:

http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... iew&id=244

Prípadne skús pogoogliť iné spyshopy, je ich dosť.

Najlacnejšie riešenie je hodiť do auta mobil so zapnutým Google Latitude cez GoogleMaps a potom cez Internet sledovať aktuálnu polohu.. cez GoogleMaps alebo si spraviť vlastnú stránku, ktorá sa bude pravidelne refreshovať (ja som si také urobil).
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Niečo také majú transportné firmy, aby vedeli, kde majú kamiony. Ja som túto funkciu videl v software PC MAPFACTOR NAVIGATOR, že si tam zadal nejaké cca 10 miestne číslo -asi označenie gpska, alebo určité číslo, ktoré má pridelené sledované auto, a pustilo ťa to ďalej, kde si videl, ako sa auto pohybuje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bushido: Poznam a viem kde to aj predavaju.

energy00: Ale tie firmy tam maju GPS napevno namontovane, co nie je problem a ponuka to viac firiem. On skor pozaduje to, ze pripne pod blatnik zariadenie vo velkosti telefonu, potom si to odsleduje na internete, kde sa vozidlo nachadza, pride na miesto, vezme svoje GPS a rozbije mu napriklad okna na aute.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

http://s.dealextreme.com/search/gps%20tracker
Tu ich mas az az ...

Vsetko su to GPS Trackery s GSM modulom. Vacsinou podporuju bud Tracking cez SMS, Sledovanie OnLine cez GPRS/EDGE.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

myslim ze take nieco co budes vidiet na obrazovke ako sa pohybuje nenajdes...a ak ano tak to bude mrte drahe...cize neostava ti nic ine iba zmierit sa s refreshovanim stranky :) a tiez si davaj pozor pri kupe trackera pretoze niektore sa daju nabit a vydrzia par hodin a niektore idu na napajanie do zapalovaca
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Bushido: Poznam a viem kde to aj predavaju.

energy00: Ale tie firmy tam maju GPS napevno namontovane, co nie je problem a ponuka to viac firiem. On skor pozaduje to, ze pripne pod blatnik zariadenie vo velkosti telefonu, potom si to odsleduje na internete, kde sa vozidlo nachadza, pride na miesto, vezme svoje GPS a rozbije mu napriklad okna na aute.
Mal si tiež na mysli to, čo mi tu postol Shark NX ? V podstate aj to by stačilo, len bude to fungovať, tak že sledovaný objekt aj naozaj nájdem?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Bushido: Nemal, mal som na mysli zariadenie, ktory ti pri otvoreni webovej stranky bude zobrazovat aktualnu polohu zariadenia na mape, takze je to prakticke v pripade, ze mas napr. notebook+net, pripadne mobil s vacsim displejom+net.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Teraz mi niečo hovorí, že mi to nepovieš, ale aj tak sa spýtam, kde také niečo predávajú ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vzhladom na to, ze si myslim, ze pojde o nieco nelegalne, tak ti to veru nenapisem. Je to podobne ako ked som chcel nieco od teba ja a podobne si zareagoval.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja to potrebujem k práci, takže to legálne je a nielen to, ale ešte aj záslužné, nakoľko do toho chcem investovať vlastné peniaze. Narozdiel od toho čo si po mne chcel ty. To bolo nelegálne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pokial to potrebujes k praci, tak sa obrat na PZ SR, hadam tam mate expertov na sledovanie, nie???
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Keby to bolo také easy, nežiadal by som o pomoc a neplánoval by som do toho investovať vlastné peniaze... Ale zbytočné omáčky okolo toho hojko, nechceš mi pomôcť, tak neviem prečo sem vôbec prispievaš... Nič nelegálne od nikoho nechcem.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Za 300 eur mas 5 zaradeni z eBayu :)
frankie2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa frankie2 »

to s tou cinou moze tvrdit niekto kto nevie o com to je..... pre jedno dve zariadenia sice mate moznost pouzit niektoru z bezplatnych webaplikacii pre GPS monitoring (zo slovenských napr. http://www.gpsdog.net), ale sposob prevadzky hlavne lacnejsich zariadeni Vam pre zmenu urobia vrasky pri uctoch za datový prenos, ktory je nakoniec drahsi ako profesionalne riesenie. osobne odporucam http://www.asystem.sk. V pripade, ze auto clovek pouziva tak bezne na sukromne ucely (do 50 000 km rocne) nema uz ziadne mesacne poplatky a podobne.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

V prvom rade si treba uvedomit na co ma zariadenie sluzit. Bud ma sluzit na sledovanie auta ako v bondovkach, tak ako to napisal Bushido v prvom prispevku a teda pojde asi o vec, ze chce sledovat a lokalizovat auto, tam je plnohodnotne zariadenie s Ciny s minimalnymi nakladmi k tomu. Ak chcem nieco taketo do firmy a teda chcem monitorovat pohyb desiatich sluzobnych vozidiel, ktore behaju po celom Slovensku a chcem vidiet trasy, ktore jazdili, pocet najazdenych kilometrov a vsetko okolo toho, tak urcite skor pouzijem system, ktory je na to urceny a ktory ponukaju aj slovenske stranky. Podla mna Bushido chcel nieco co na sledovanie auta, teda to hodi byvalej priatelke pod auto, par dni necha bezat az kym nezisti, ze kde byva jej sucastny priatel, potom si zariadenie odmontuje a vypne ho.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

test napísal:V prvom rade si treba uvedomit na co ma zariadenie sluzit. Bud ma sluzit na sledovanie auta ako v bondovkach, tak ako to napisal Bushido v prvom prispevku a teda pojde asi o vec, ze chce sledovat a lokalizovat auto, tam je plnohodnotne zariadenie s Ciny s minimalnymi nakladmi k tomu. Ak chcem nieco taketo do firmy a teda chcem monitorovat pohyb desiatich sluzobnych vozidiel, ktore behaju po celom Slovensku a chcem vidiet trasy, ktore jazdili, pocet najazdenych kilometrov a vsetko okolo toho, tak urcite skor pouzijem system, ktory je na to urceny a ktory ponukaju aj slovenske stranky. Podla mna Bushido chcel nieco co na sledovanie auta, teda to hodi byvalej priatelke pod auto, par dni necha bezat az kym nezisti, ze kde byva jej sucastny priatel, potom si zariadenie odmontuje a vypne ho.
Celkom dobre si to vystihol, až na tú priateľku... To sa skôr bojím, že ona sleduje mňa :D
Napísať odpoveď