GPS sledovacie zariadenie
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
GPS sledovacie zariadenie
Zdravím, videli ste niekde, alebo poznáte zariadenie ktoré dokáže dynamicky sledovať polohu nejakého objektu? Možno chcem niečo čo je iba v Bondovkách, ale niečo na štýl, že pripevním na auto, uvedené zariadenie a z druhého zariadenia dokážem dynamicky sledovať, kde sa auto pohybuje, dajme tomu prostredníctvom nejakého softvéru. Nechcem niečo také čo môžem sledovať iba cez googlu štýlom, že obnovujem stále stránku aby som videl kam auto ide... Díky za rady.
Re: GPS sledovacie zariadenie
Ak nejaké auto potrebuješ sústavne sledovať, môžeš využiť služby rôznych spoločností, čo toto ponúkajú, napr.:
http://www.kdemasauto.sk/uvod
Ak to chceš na jednorázovky typu James Bond, nie je to lacný špás.. pozri napríklad:
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... iew&id=244
Prípadne skús pogoogliť iné spyshopy, je ich dosť.
Najlacnejšie riešenie je hodiť do auta mobil so zapnutým Google Latitude cez GoogleMaps a potom cez Internet sledovať aktuálnu polohu.. cez GoogleMaps alebo si spraviť vlastnú stránku, ktorá sa bude pravidelne refreshovať (ja som si také urobil).
http://www.kdemasauto.sk/uvod
Ak to chceš na jednorázovky typu James Bond, nie je to lacný špás.. pozri napríklad:
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... iew&id=244
Prípadne skús pogoogliť iné spyshopy, je ich dosť.
Najlacnejšie riešenie je hodiť do auta mobil so zapnutým Google Latitude cez GoogleMaps a potom cez Internet sledovať aktuálnu polohu.. cez GoogleMaps alebo si spraviť vlastnú stránku, ktorá sa bude pravidelne refreshovať (ja som si také urobil).
Niečo také majú transportné firmy, aby vedeli, kde majú kamiony. Ja som túto funkciu videl v software PC MAPFACTOR NAVIGATOR, že si tam zadal nejaké cca 10 miestne číslo -asi označenie gpska, alebo určité číslo, ktoré má pridelené sledované auto, a pustilo ťa to ďalej, kde si videl, ako sa auto pohybuje.
-
hojko
Site Admin
Bushido: Poznam a viem kde to aj predavaju.
energy00: Ale tie firmy tam maju GPS napevno namontovane, co nie je problem a ponuka to viac firiem. On skor pozaduje to, ze pripne pod blatnik zariadenie vo velkosti telefonu, potom si to odsleduje na internete, kde sa vozidlo nachadza, pride na miesto, vezme svoje GPS a rozbije mu napriklad okna na aute.
energy00: Ale tie firmy tam maju GPS napevno namontovane, co nie je problem a ponuka to viac firiem. On skor pozaduje to, ze pripne pod blatnik zariadenie vo velkosti telefonu, potom si to odsleduje na internete, kde sa vozidlo nachadza, pride na miesto, vezme svoje GPS a rozbije mu napriklad okna na aute.
-
Shark NX
Addict
http://s.dealextreme.com/search/gps%20tracker
Tu ich mas az az ...
Vsetko su to GPS Trackery s GSM modulom. Vacsinou podporuju bud Tracking cez SMS, Sledovanie OnLine cez GPRS/EDGE.
Tu ich mas az az ...
Vsetko su to GPS Trackery s GSM modulom. Vacsinou podporuju bud Tracking cez SMS, Sledovanie OnLine cez GPRS/EDGE.
myslim ze take nieco co budes vidiet na obrazovke ako sa pohybuje nenajdes...a ak ano tak to bude mrte drahe...cize neostava ti nic ine iba zmierit sa s refreshovanim stranky
a tiez si davaj pozor pri kupe trackera pretoze niektore sa daju nabit a vydrzia par hodin a niektore idu na napajanie do zapalovaca
-
Bushido
Medium Professional
Mal si tiež na mysli to, čo mi tu postol Shark NX ? V podstate aj to by stačilo, len bude to fungovať, tak že sledovaný objekt aj naozaj nájdem?hojko napísal:Bushido: Poznam a viem kde to aj predavaju.
-
hojko
Site Admin
Bushido: Nemal, mal som na mysli zariadenie, ktory ti pri otvoreni webovej stranky bude zobrazovat aktualnu polohu zariadenia na mape, takze je to prakticke v pripade, ze mas napr. notebook+net, pripadne mobil s vacsim displejom+net.
-
Bushido
Medium Professional
Teraz mi niečo hovorí, že mi to nepovieš, ale aj tak sa spýtam, kde také niečo predávajú ?
-
hojko
Site Admin
Vzhladom na to, ze si myslim, ze pojde o nieco nelegalne, tak ti to veru nenapisem. Je to podobne ako ked som chcel nieco od teba ja a podobne si zareagoval.
-
Bushido
Medium Professional
Ja to potrebujem k práci, takže to legálne je a nielen to, ale ešte aj záslužné, nakoľko do toho chcem investovať vlastné peniaze. Narozdiel od toho čo si po mne chcel ty. To bolo nelegálne.
-
hojko
Site Admin
Pokial to potrebujes k praci, tak sa obrat na PZ SR, hadam tam mate expertov na sledovanie, nie???
-
Bushido
Medium Professional
Keby to bolo také easy, nežiadal by som o pomoc a neplánoval by som do toho investovať vlastné peniaze... Ale zbytočné omáčky okolo toho hojko, nechceš mi pomôcť, tak neviem prečo sem vôbec prispievaš... Nič nelegálne od nikoho nechcem.
Za 300 eur mas 5 zaradeni z eBayu 
to s tou cinou moze tvrdit niekto kto nevie o com to je..... pre jedno dve zariadenia sice mate moznost pouzit niektoru z bezplatnych webaplikacii pre GPS monitoring (zo slovenských napr. http://www.gpsdog.net), ale sposob prevadzky hlavne lacnejsich zariadeni Vam pre zmenu urobia vrasky pri uctoch za datový prenos, ktory je nakoniec drahsi ako profesionalne riesenie. osobne odporucam http://www.asystem.sk. V pripade, ze auto clovek pouziva tak bezne na sukromne ucely (do 50 000 km rocne) nema uz ziadne mesacne poplatky a podobne.
V prvom rade si treba uvedomit na co ma zariadenie sluzit. Bud ma sluzit na sledovanie auta ako v bondovkach, tak ako to napisal Bushido v prvom prispevku a teda pojde asi o vec, ze chce sledovat a lokalizovat auto, tam je plnohodnotne zariadenie s Ciny s minimalnymi nakladmi k tomu. Ak chcem nieco taketo do firmy a teda chcem monitorovat pohyb desiatich sluzobnych vozidiel, ktore behaju po celom Slovensku a chcem vidiet trasy, ktore jazdili, pocet najazdenych kilometrov a vsetko okolo toho, tak urcite skor pouzijem system, ktory je na to urceny a ktory ponukaju aj slovenske stranky. Podla mna Bushido chcel nieco co na sledovanie auta, teda to hodi byvalej priatelke pod auto, par dni necha bezat az kym nezisti, ze kde byva jej sucastny priatel, potom si zariadenie odmontuje a vypne ho.
-
Bushido
Medium Professional
Celkom dobre si to vystihol, až na tú priateľku... To sa skôr bojím, že ona sleduje mňatest napísal:V prvom rade si treba uvedomit na co ma zariadenie sluzit. Bud ma sluzit na sledovanie auta ako v bondovkach, tak ako to napisal Bushido v prvom prispevku a teda pojde asi o vec, ze chce sledovat a lokalizovat auto, tam je plnohodnotne zariadenie s Ciny s minimalnymi nakladmi k tomu. Ak chcem nieco taketo do firmy a teda chcem monitorovat pohyb desiatich sluzobnych vozidiel, ktore behaju po celom Slovensku a chcem vidiet trasy, ktore jazdili, pocet najazdenych kilometrov a vsetko okolo toho, tak urcite skor pouzijem system, ktory je na to urceny a ktory ponukaju aj slovenske stranky. Podla mna Bushido chcel nieco co na sledovanie auta, teda to hodi byvalej priatelke pod auto, par dni necha bezat az kym nezisti, ze kde byva jej sucastny priatel, potom si zariadenie odmontuje a vypne ho.