Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
-
qwerty-xyz
Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
ale prestan, ja jediny som si nasiel frajerku stale, ale tak nie zo ZA, ....
snazim sa, ale ako to tu pisem X milionty krat, tema je o tom ze kopec ludom upada vkus, ....
-
javatar
Hardcore addict
qwerty - neupada, rozsiruje sa 
-
qwerty-xyz
ale prd, rozsirovala by sa vtedy keby ludia stale vedeli co chcu a sli za tym, nie ze mali svoje vysnivane dievcata, a vedeli povedat a rozlysit co pekneho je a co nie, a teraz im proste staci aj male, skarede, tlste namyslene neidentifikovatelne čudo, ktore sa hraje na zensku a ktore im skace po hlave a riesi si svoje komplexy na chlapcenskej skole, kde vie ze ju niekto urcite pretiahne tak zo seba ide robit dámu.
FUJ !!!!.....
--- ma to byt tak ze ked nie su dostacujuce baby tu (a drzat sa toho ze tu dostacujuce nie su) tak sa ma ist tam kde je vacsi vyber a robit si rozhlad a byt na mieste kde je ponuka vacsia, a viac typov dievcat. A nie ako tu uz niektori maju stavy ze sa idu zenit, ... jezisi ....
Blazinec, .... Potom nahodou vyjde zo skoly, s prstienkom na ruke, pride do mesta kde realne zeny su a co? otvori oci chlapec? .... teda chlapci, tu je ich takych pozehnane....
FUJ !!!!.....
--- ma to byt tak ze ked nie su dostacujuce baby tu (a drzat sa toho ze tu dostacujuce nie su) tak sa ma ist tam kde je vacsi vyber a robit si rozhlad a byt na mieste kde je ponuka vacsia, a viac typov dievcat. A nie ako tu uz niektori maju stavy ze sa idu zenit, ... jezisi ....
-
javatar
Hardcore addict
v com nevidim problemqwerty-xyz napísal:ale prd, rozsirovala by sa vtedy keby ludia stale vedeli co chcu a sli za tym
su sny ktorych sa treba zriect - ani na nocnik nemozes chodit cely zivotqwerty-xyz napísal:nie ze mali svoje vysnivane dievcata, a vedeli povedat a rozlysit co pekneho je a co nie, a teraz im proste staci aj male, skarede, tlste
toto uz nie je v pohode ale take si ulovia tak masochistov alebo slabcakov, co teba vobec nemusi zaujmatqwerty-xyz napísal:namyslene neidentifikovatelne čudo, ktore sa hraje na zensku a ktore im skace po hlave a riesi si svoje komplexy na chlapcenskej skole, kde vie ze ju niekto urcite pretiahne tak zo seba ide robit dámu.
moze bytqwerty-xyz napísal:ma to byt tak ze ked nie su dostacujuce baby tu (a drzat sa toho ze tu dostacujuce nie su) tak sa ma ist tam kde je vacsi vyber a robit si rozhlad a byt na mieste kde je ponuka vacsia, a viac typov dievcat.
co je zle na tom ozenit sa po skole?qwerty-xyz napísal:A nie ako tu uz niektori maju stavy ze sa idu zenit
Definuje realna zena tak aby sa dalo chodit aj s nerealnou (kedze prstienok ma s nerealnou a uvidi realne).qwerty-xyz napísal: Potom nahodou vyjde zo skoly, s prstienkom na ruke, pride do mesta kde realne zeny su a co?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Amen - lepšie by som to nenapísaljavatar napísal:...
Myslím, že celá téma by sa mala premenovať na: "Lokálny problém používateľa qwerty-xyz s nedostatkom dievčat podľa jeho gusta na internáte a s tým spojená odchýlka v správaní ostatných mužov na internáte, ktorú sa daný užívateľ snaží generalizovať, ako všeobecné pravidlo."
V reálnom svete a.k.a. bežne to takto nefunguje a ľudia sa riadia podľa iných kritérií, ako sny, predstavy, ideály.
Samozrejme, že sny, predstavy a ideály v človeku zostávajú, avšak človek postupne vidí, ako to vo svete chodí a zo svojich snov upúšťa. A to sa nenazýva indoktrinácia, ani degenerácia, ale vyspelosť. Žiť v snoch a predstavách je premárnený život.
-
qwerty-xyz
ale hovno, ked mam kamosa ktory viem ze na strednej vedel hned povedat ktora baba je kus a ktora nie, a teraz po piatich rokoch na intraku sedi v jedalni a na dievca na ktore by v zivote na strednej skole ani len nepozrel, a keby aj hej tak ju akurat vysmeje ze vyzera ako (nebudem sa rozpisovat, ale zle) zacne vraviet ze dalo by sa a celkom pekna a podobne, tak to nie je ziadnym dospievanim ani nicim inym, ale tym ze dievcat je to malo tak mu preplo a stacila by mu aj taka, pritom naopak chlapci co su na intrakoch plnych zien a este ze fajnych zien tak u nich tuto odchylku nebadat. Tak co sa mi tu snazite nahovorit somariny zase ked kua fix to mam odlsedovane ze to je tak ako to pisem ....
prepinaky mate aj vy?
-
Grim
Darca
...keby nesedel v jedálni a vybehol troška aj von, tak by nemusel upúšťať zo svojich požiadaviek...chce to len nabrať odvahu a ísť tam, kam chodia baby...Keby do tejto témy chodil Peter_Retep tak by mi dal za pravdu...
-
jin
VIP
A koho chyba je, že mu preplo? A preplo mu vôbec?qwerty-xyz napísal:ale hovno, ked mam kamosa ktory viem ze na strednej vedel hned povedat ktora baba je kus a ktora nie, a teraz po piatich rokoch na intraku sedi v jedalni a na dievca na ktore by v zivote na strednej skole ani len nepozrel, a keby aj hej tak ju akurat vysmeje ze vyzera ako (nebudem sa rozpisovat, ale zle) zacne vraviet ze dalo by sa a celkom pekna a podobne, tak to nie je ziadnym dospievanim ani nicim inym, ale tym ze dievcat je to malo tak mu preplo a stacila by mu aj taka, pritom naopak chlapci co su na intrakoch plnych zien a este ze fajnych zien tak u nich tuto odchylku nebadat. Tak co sa mi tu snazite nahovorit somariny zase ked kua fix to mam odlsedovane ze to je tak ako to pisem ....
prepinaky mate aj vy?
Dievčat je dosť a pokiaľ nemáš nároky, ako na astronauta + dievča nemusí pri nadväzovaní vzťahu predložiť genetický rodokmeň, tak si dievča skrátka nájdeš. Skôr, či neskôr.
Na strednej má človek také nároky, postupom času onakvé - je to prirodzený vývoj ľudských nárokov, snov a ideálov. Nie degenerácia a upúšťanie z podmienok.
A čo keď sa mu páči taká, ako Tebe nie? Je to výsostne jeho záležitosť a ty nemusíš mať pocit, že sa jeho vkus degeneroval nedostatkom výberu.
Čo sa týka Tvojich sledovaní - zaberajú veľmi úzky výber ľudí (2 intráky, wtf?!) a na základe tohoto nemôžeš vyvodzovať závery!
Myslím, že pokiaľ by mal tvoj kamarát nároky na fyzický vzhľad, ktoré by boli pre neho primárne, tak by sa s dotyčnou nestýkal, atď. ale behal by po diskotékach, resp. miestach, kde sa baby tých kritérií nachádzajú. Verím, že by našiel.
-
qwerty-xyz
ale jin tu neslo o najdenie ale o posudzovanie, ...
a jasne, ja mam na posudzovanie celej temy len dva intraky, preto som to zalozil ci niekto bada nieco podobneho aj vo svojom okoli.
plus JIN a ja verim ze mi das za pravdu, hoci sa nemusi jednemu pacit to co druhemu vieme si vsetci(aspon by sme si mali) urcit co pekneho je a co nie, a ked su chlapci dobri kamarati tak si to povedia na plnu hubu na rovinu, a neseru sa s otrepanymi frazami ze pre kazdeho je nieco ineho pekne, ale na plnu hubu povedia ze tato je hnusna a tuto by som tr*kal nonstop cely den ....

plus JIN a ja verim ze mi das za pravdu, hoci sa nemusi jednemu pacit to co druhemu vieme si vsetci(aspon by sme si mali) urcit co pekneho je a co nie, a ked su chlapci dobri kamarati tak si to povedia na plnu hubu na rovinu, a neseru sa s otrepanymi frazami ze pre kazdeho je nieco ineho pekne, ale na plnu hubu povedia ze tato je hnusna a tuto by som tr*kal nonstop cely den ....
-
javatar
Hardcore addict
hmm.. qwerty - ale u chlapov naozaj plati ze kazdy ma hranice krasy niekde inde...
-
qwerty-xyz
ale hranice jednoducho SUUUUU !!!!! .... a ja vravim o ich posuvani, ked mas raz interval pre dievcata <8;10> .... tak si ho predsa nebudes posuvat na (4;10> .... niee? ... a este to nechas otvorene, ... a ked sa nic nenajde, tak reku znizis prvu hodnotu zase .... ble .... 
qwerty-xyz
no ja poznam len intraky na Mlynoch v Ba kde je asi tak cca 15tis studakov, z toho tipujem
tak 2/3 dievcata, a ked su nejake akcie, tak vecsinou aj s nejakymi tymi babami a to sa uz
obcas aj nieco dalo poriesit.
Potom ked pojdete po skole do zamestnania to bude uz uplne ine,
nie take uvolnene, lebo sice aj potom budu vselijake akcie ale je to cele ina atmosfera a vecsinou
to ludi uz ani nebavi-uz ani mna, su ine problemy..
no ja poznam len intraky na Mlynoch v Ba kde je asi tak cca 15tis studakov, z toho tipujem
tak 2/3 dievcata, a ked su nejake akcie, tak vecsinou aj s nejakymi tymi babami a to sa uz
obcas aj nieco dalo poriesit.
nie take uvolnene, lebo sice aj potom budu vselijake akcie ale je to cele ina atmosfera a vecsinou
to ludi uz ani nebavi-uz ani mna, su ine problemy..
-
qwerty-xyz
u nas je tak 9/10 chlapcov, .... a to su akcie neskutocne. 
ked su iba cisto chalanske akcie tak sa to skoro vzdy zvrhne iba na ožran párty, co sice je obcas
celkom sranda ale vecsinou skor trapne a onicom.
celkom sranda ale vecsinou skor trapne a onicom.
-
qwerty-xyz
jeeeeej, konecne to niekto pochopil. SOM HAPPY .... 
-
axxis
Addict
tomu neuverim ani keby si sem dal fotkyqwerty-xyz napísal:ja jediny som si nasiel frajerku
alebo inac: vie o tom aj to dievca, ze je Tvoja priatelka? alebo mas len nejake jej fotky z mobilu ked si ju stalkoval v lesoparku?
Tak tato tema sa mi dnes vyborne hodi, pretoze som sa pozastavil nad tymto:
16 rocna modelka sa vydala za nejakeho 50 rocneho herca, dala si spravit plastiku (plastiky) a zacala spievat:
Nazor nech si kazdy spravi sam
16 rocna modelka sa vydala za nejakeho 50 rocneho herca, dala si spravit plastiku (plastiky) a zacala spievat:
Nazor nech si kazdy spravi sam
-
Hotwire
Addict
predstav si ze ma pravduaxxis napísal:tomu neuverim ani keby si sem dal fotky
alebo inac: vie o tom aj to dievca, ze je Tvoja priatelka? alebo mas len nejake jej fotky z mobilu ked si ju stalkoval v lesoparku?
/edit: resp mal, uz s nou nieje
/edit2: gothar, mne sa ta holka nepaci ani "predtym" ani "po tom"
-
axxis
Addict
co sa stalo? chcel jej vycarit usmev na perach tak jej nasral do topanok?SchYzo napísal: /edit: resp mal, uz s nou nieje
-
qwerty-xyz
plus nemal som len jednu frajerku.