Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ale prestan, ja jediny som si nasiel frajerku stale, ale tak nie zo ZA, .... :) snazim sa, ale ako to tu pisem X milionty krat, tema je o tom ze kopec ludom upada vkus, ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

qwerty - neupada, rozsiruje sa ;-)
qwerty-xyz

ale prd, rozsirovala by sa vtedy keby ludia stale vedeli co chcu a sli za tym, nie ze mali svoje vysnivane dievcata, a vedeli povedat a rozlysit co pekneho je a co nie, a teraz im proste staci aj male, skarede, tlste namyslene neidentifikovatelne čudo, ktore sa hraje na zensku a ktore im skace po hlave a riesi si svoje komplexy na chlapcenskej skole, kde vie ze ju niekto urcite pretiahne tak zo seba ide robit dámu.
FUJ !!!!.....

--- ma to byt tak ze ked nie su dostacujuce baby tu (a drzat sa toho ze tu dostacujuce nie su) tak sa ma ist tam kde je vacsi vyber a robit si rozhlad a byt na mieste kde je ponuka vacsia, a viac typov dievcat. A nie ako tu uz niektori maju stavy ze sa idu zenit, ... jezisi .... 8) Blazinec, .... Potom nahodou vyjde zo skoly, s prstienkom na ruke, pride do mesta kde realne zeny su a co? otvori oci chlapec? .... teda chlapci, tu je ich takych pozehnane....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty-xyz napísal:ale prd, rozsirovala by sa vtedy keby ludia stale vedeli co chcu a sli za tym
v com nevidim problem
qwerty-xyz napísal:nie ze mali svoje vysnivane dievcata, a vedeli povedat a rozlysit co pekneho je a co nie, a teraz im proste staci aj male, skarede, tlste
su sny ktorych sa treba zriect - ani na nocnik nemozes chodit cely zivot
qwerty-xyz napísal:namyslene neidentifikovatelne čudo, ktore sa hraje na zensku a ktore im skace po hlave a riesi si svoje komplexy na chlapcenskej skole, kde vie ze ju niekto urcite pretiahne tak zo seba ide robit dámu.
toto uz nie je v pohode ale take si ulovia tak masochistov alebo slabcakov, co teba vobec nemusi zaujmat
qwerty-xyz napísal:ma to byt tak ze ked nie su dostacujuce baby tu (a drzat sa toho ze tu dostacujuce nie su) tak sa ma ist tam kde je vacsi vyber a robit si rozhlad a byt na mieste kde je ponuka vacsia, a viac typov dievcat.
moze byt
qwerty-xyz napísal:A nie ako tu uz niektori maju stavy ze sa idu zenit
co je zle na tom ozenit sa po skole?
qwerty-xyz napísal: Potom nahodou vyjde zo skoly, s prstienkom na ruke, pride do mesta kde realne zeny su a co?
Definuje realna zena tak aby sa dalo chodit aj s nerealnou (kedze prstienok ma s nerealnou a uvidi realne).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

javatar napísal:...
Amen - lepšie by som to nenapísal :!:

Myslím, že celá téma by sa mala premenovať na: "Lokálny problém používateľa qwerty-xyz s nedostatkom dievčat podľa jeho gusta na internáte a s tým spojená odchýlka v správaní ostatných mužov na internáte, ktorú sa daný užívateľ snaží generalizovať, ako všeobecné pravidlo."

V reálnom svete a.k.a. bežne to takto nefunguje a ľudia sa riadia podľa iných kritérií, ako sny, predstavy, ideály.
Samozrejme, že sny, predstavy a ideály v človeku zostávajú, avšak človek postupne vidí, ako to vo svete chodí a zo svojich snov upúšťa. A to sa nenazýva indoktrinácia, ani degenerácia, ale vyspelosť. Žiť v snoch a predstavách je premárnený život.
qwerty-xyz

ale hovno, ked mam kamosa ktory viem ze na strednej vedel hned povedat ktora baba je kus a ktora nie, a teraz po piatich rokoch na intraku sedi v jedalni a na dievca na ktore by v zivote na strednej skole ani len nepozrel, a keby aj hej tak ju akurat vysmeje ze vyzera ako (nebudem sa rozpisovat, ale zle) zacne vraviet ze dalo by sa a celkom pekna a podobne, tak to nie je ziadnym dospievanim ani nicim inym, ale tym ze dievcat je to malo tak mu preplo a stacila by mu aj taka, pritom naopak chlapci co su na intrakoch plnych zien a este ze fajnych zien tak u nich tuto odchylku nebadat. Tak co sa mi tu snazite nahovorit somariny zase ked kua fix to mam odlsedovane ze to je tak ako to pisem ....

:x prepinaky mate aj vy?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...keby nesedel v jedálni a vybehol troška aj von, tak by nemusel upúšťať zo svojich požiadaviek...chce to len nabrať odvahu a ísť tam, kam chodia baby...Keby do tejto témy chodil Peter_Retep tak by mi dal za pravdu...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:ale hovno, ked mam kamosa ktory viem ze na strednej vedel hned povedat ktora baba je kus a ktora nie, a teraz po piatich rokoch na intraku sedi v jedalni a na dievca na ktore by v zivote na strednej skole ani len nepozrel, a keby aj hej tak ju akurat vysmeje ze vyzera ako (nebudem sa rozpisovat, ale zle) zacne vraviet ze dalo by sa a celkom pekna a podobne, tak to nie je ziadnym dospievanim ani nicim inym, ale tym ze dievcat je to malo tak mu preplo a stacila by mu aj taka, pritom naopak chlapci co su na intrakoch plnych zien a este ze fajnych zien tak u nich tuto odchylku nebadat. Tak co sa mi tu snazite nahovorit somariny zase ked kua fix to mam odlsedovane ze to je tak ako to pisem ....

:x prepinaky mate aj vy?
A koho chyba je, že mu preplo? A preplo mu vôbec?
Dievčat je dosť a pokiaľ nemáš nároky, ako na astronauta + dievča nemusí pri nadväzovaní vzťahu predložiť genetický rodokmeň, tak si dievča skrátka nájdeš. Skôr, či neskôr.
Na strednej má človek také nároky, postupom času onakvé - je to prirodzený vývoj ľudských nárokov, snov a ideálov. Nie degenerácia a upúšťanie z podmienok.
A čo keď sa mu páči taká, ako Tebe nie? Je to výsostne jeho záležitosť a ty nemusíš mať pocit, že sa jeho vkus degeneroval nedostatkom výberu.
Čo sa týka Tvojich sledovaní - zaberajú veľmi úzky výber ľudí (2 intráky, wtf?!) a na základe tohoto nemôžeš vyvodzovať závery!

Myslím, že pokiaľ by mal tvoj kamarát nároky na fyzický vzhľad, ktoré by boli pre neho primárne, tak by sa s dotyčnou nestýkal, atď. ale behal by po diskotékach, resp. miestach, kde sa baby tých kritérií nachádzajú. Verím, že by našiel.
qwerty-xyz

ale jin tu neslo o najdenie ale o posudzovanie, ... :-) a jasne, ja mam na posudzovanie celej temy len dva intraky, preto som to zalozil ci niekto bada nieco podobneho aj vo svojom okoli.

plus JIN a ja verim ze mi das za pravdu, hoci sa nemusi jednemu pacit to co druhemu vieme si vsetci(aspon by sme si mali) urcit co pekneho je a co nie, a ked su chlapci dobri kamarati tak si to povedia na plnu hubu na rovinu, a neseru sa s otrepanymi frazami ze pre kazdeho je nieco ineho pekne, ale na plnu hubu povedia ze tato je hnusna a tuto by som tr*kal nonstop cely den ....

:)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

hmm.. qwerty - ale u chlapov naozaj plati ze kazdy ma hranice krasy niekde inde...
qwerty-xyz

ale hranice jednoducho SUUUUU !!!!! .... a ja vravim o ich posuvani, ked mas raz interval pre dievcata <8;10> .... tak si ho predsa nebudes posuvat na (4;10> .... niee? ... a este to nechas otvorene, ... a ked sa nic nenajde, tak reku znizis prvu hodnotu zase .... ble .... :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

no ja poznam len intraky na Mlynoch v Ba kde je asi tak cca 15tis studakov, z toho tipujem
tak 2/3 dievcata, a ked su nejake akcie, tak vecsinou aj s nejakymi tymi babami a to sa uz
obcas aj nieco dalo poriesit. :D Potom ked pojdete po skole do zamestnania to bude uz uplne ine,
nie take uvolnene, lebo sice aj potom budu vselijake akcie ale je to cele ina atmosfera a vecsinou
to ludi uz ani nebavi-uz ani mna, su ine problemy..
qwerty-xyz

u nas je tak 9/10 chlapcov, .... a to su akcie neskutocne. :roll:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ked su iba cisto chalanske akcie tak sa to skoro vzdy zvrhne iba na ožran párty, co sice je obcas
celkom sranda ale vecsinou skor trapne a onicom.
qwerty-xyz

jeeeeej, konecne to niekto pochopil. SOM HAPPY .... :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:ja jediny som si nasiel frajerku
tomu neuverim ani keby si sem dal fotky :lol:

alebo inac: vie o tom aj to dievca, ze je Tvoja priatelka? alebo mas len nejake jej fotky z mobilu ked si ju stalkoval v lesoparku?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak tato tema sa mi dnes vyborne hodi, pretoze som sa pozastavil nad tymto:
16 rocna modelka sa vydala za nejakeho 50 rocneho herca, dala si spravit plastiku (plastiky) a zacala spievat:
WA_plasticsurgery.jpg

Nazor nech si kazdy spravi sam :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

axxis napísal:tomu neuverim ani keby si sem dal fotky :lol:

alebo inac: vie o tom aj to dievca, ze je Tvoja priatelka? alebo mas len nejake jej fotky z mobilu ked si ju stalkoval v lesoparku?
predstav si ze ma pravdu
/edit: resp mal, uz s nou nieje
/edit2: gothar, mne sa ta holka nepaci ani "predtym" ani "po tom"
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

SchYzo napísal: /edit: resp mal, uz s nou nieje
co sa stalo? chcel jej vycarit usmev na perach tak jej nasral do topanok?
qwerty-xyz

:) bolo to zlozitejsie..... zbytocne si hnusny. . . .
plus nemal som len jednu frajerku. :) viem si najst dievca, ale tema je o tom ze rozsah toho co je schopny chlapec prijat sap rostredim meni,.... nie je to uvedomelostou, ale dievcatami ako nedostatkovym tovarom v danom prostredi, a to sposobuje znizovanie narokov a tyranie sameho seba ze mi je dobre s dievcatom, ktore nesplna to co pozadujem, ale napriek tomu som s nou lebo aspon nieco mam. To nepisem o sebe ale vseobecne .... :)
Napísať odpoveď