Medal of Honor : Airborne
Pre tých, ktorí majú problém s vypadávaním pri inštalácii:
Po zadaní CD kľúča, keď vyhodilo ponuku inštalovať physX jednoducho inštalácia vypadla. Ja som mal pred pár minútami ten istý problém. Trošku som sa pohrabal v compe a prišiel som na to, čím to je.
Otvorte si nejaký odstraňovač programov (CCleaner, alebo vo Windowse odstraňovač programov). Pohľadajte si v ňom NVIDIA physX a odinštalujte to. Keď to budete mať, inštalácia bude fungovať.
Ak som pomohol, karma+ poteší...
Po zadaní CD kľúča, keď vyhodilo ponuku inštalovať physX jednoducho inštalácia vypadla. Ja som mal pred pár minútami ten istý problém. Trošku som sa pohrabal v compe a prišiel som na to, čím to je.
Otvorte si nejaký odstraňovač programov (CCleaner, alebo vo Windowse odstraňovač programov). Pohľadajte si v ňom NVIDIA physX a odinštalujte to. Keď to budete mať, inštalácia bude fungovať.
Ak som pomohol, karma+ poteší...
-
martina1123
Novice
No samozrejme, myslis nastavenie pre hru? 8600 myslim podporuje 8x MsAA nie som si isty, kazdopadne v nastaveniach grafiky v hre to urcite niekde je, hladaj aj pod advanced options.martina1123 napísal:ja by som strasne rada vedela ci sa vobec da niekde nastavit Anti-aliasing ked moja graficka karta je NVIDIA GeForce 8600 GT?...pls...
-
martina1123
Novice
Mas na mysli ked mountnes image? Skus si stiahnut noDVD crack alebo miniImage [napises to do googlu, tu je warez zakazany.]martina1123 napísal:diky ..konecne som to nasla...jednine forum ktore mi pomohlo dik
a mam este otazku ak zapnem hru do daemonu a vypise mi ze : SYSTEM WINDOWS NEMOZE CITAT Z DISKU . DISK MOZE BYT POSKODENY ALEBO POUZIVA FORMAT , KTORY NIEJE KOMPATIBILNY SO SYSTEMOM WINDOWS. da sa s tym nieco robit?:)
-
martina1123
Novice
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ten isty problem som mal aj ja,musel som to nainstalovat na ocov pc a odtial to nainstalovane skopirovat do mojho a islo toRoyalflush napísal:Mam problem.
Ked sa instaluje PhysX (este pred instalaciou hry), tak sa proste vypne instalacia.
Skusal som vypat firewall, ale furt to nejde. A taktiez som skusal spustat cez EAsetup (aj cez ine).
skus nainstalovat physx,este pred instalaciou ale nejaku starsiu alebo novsiu verziu z netu.Potom by sa mala spustit hned instalacia hryRoyalflush napísal:Mam problem.
Ked sa instaluje PhysX (este pred instalaciou hry), tak sa proste vypne instalacia.
Skusal som vypat firewall, ale furt to nejde. A taktiez som skusal spustat cez EAsetup (aj cez ine).
-
Royalflush
Guru wannabe
mam uplne taky isty problem este stale nikto neviet ako sa to da vyriesit?(okrem nainstalovania na inom pc a preneseni na moj)Royalflush napísal:Mam problem.
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
Re: Medal of Honor : Airborne
Zdravím, mám taký problém, že mi jaksik nejde inštalácia Airbornu na Win7, proste stlačím v autorunne Install a nič mi to neurobí, a keď si otvorím CD a spustím setup.exe tak to isté, proste nič sa nespustí
neviete nejaké riešenie?
Skus to spustit ako spravca, ak nepodje, tak skus kompatibilitu.
-
PjotR1
Expert
Zdravím mám problém dnes som si chcel po dlhom čase zahrať túto hru.Hra sa nainštalovala len vzápätí sa tam objavila táto tabulka,kde nakoniec tie zelené dieliky úplne zmiznú a potom je tam len možnosť kliknúť na finish,to aj stlačím pozriem do priečinka Electronic Arts a hra tam vôbec nie je.Proste ako keby sa nainštalovala a hneď odinštalovala neviete prečo skúšal som tu už viac krát ale výsledok stále ten istý mám Windows XP,SP3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odinštaluj Nvidia PhysX
-
PjotR1
Expert
dík za radu ale bohužial nepomohla
toto je posledná tabulka ktorú mi tam hodí