BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to bude len nejaky bug, mne to normalne zapocitava a je jedno ci ho zastrelim alebo zrazim ( :D ). Aj dnes som len cuval s tankom a zrazu ROADKILL - ENEMY KILLED.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nicite aj vy enemy vozidla tym autogenom? Je to haluz, rychlo ich to vyradi a potom vyskocia, prepnem na SCAR a boom :-D
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Michaelo napísal:Preco nie? Co ked clovek hra rad len na tych mapach?
Ja mam rad Sienna crossing. Das supporta, nastrazis claymore pri vchode do budovy a na druhe podlazie ides k oknu a uz len palis rad radom ;) Ani nevedia skade palis kedze pouzivam tlmic zablesku. Pridu na to tak ich sunda claymore ;)
toto je presne to co volam camper :roll:

inak sa mi vcera podaril prvy multikill, len tak random hadzem miny, no nenarazi na nich IFV so 4mi ludmi na palube? :lol:
Prílohy
2011-11-04_00002.jpg
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ja by som to nenazval camper, ale sniper. Je to tiez urcity druh vojaka tak sa s tym treba zmierit. Jeho velkou vyhodou je rozhlad, prakticky skoro neviditelnost, ale je lahko napadnutelny odzadu. Popripade ak to od neho niekto dostane a vie odkial to prislo, lahko si ho najde znova. Ja osobne v hrach kde treba aj taktiku a je to dalo by sa povedat ze simulacia vojny, tak najradsej prave hravam za snipera.
The
Star
Star

-=wolf=- napísal:Ja by som to nenazval camper, ale sniper. Je to tiez urcity druh vojaka tak sa s tym treba zmierit. Jeho velkou vyhodou je rozhlad, prakticky skoro neviditelnost, ale je lahko napadnutelny odzadu. Popripade ak to od neho niekto dostane a vie odkial to prislo, lahko si ho najde znova. Ja osobne v hrach kde treba aj taktiku a je to dalo by sa povedat ze simulacia vojny, tak najradsej prave hravam za snipera.
o sniperovi nepadlo ani slovo, hovorim o supporte
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Pardon. Zle som to pochopil.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Kempiaci support nie je sniper. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomoze :D inak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak som zistil, ze uz je to lietatelne na mys+klavesnica, lepsie, ako na gamepade, len to chce trening. :)
The
Star
Star

SchYzo napísal:sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomoze :D inak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako :(
ja robim cez steam, ale da sa aj s frapsom
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

SchYzo napísal:sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomoze :D inak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako :(
napr. Fraps, nastav screenshot hotkey, format a ides ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aha, ale ja som skor myslel ze ci priamo v hre neni funkcia na screenshot, asi nie co? :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

utilita od fanúšika ktorá vám dovolí nastaviť grafiku a iné pred tým, než spustí hru. (asi pre niekoho zbytočné a možno to niekto predsa len využije.
http://www.techpowerup.com/forums/showt ... p?t=154145
Prílohy
Screenshot-2011-10-27_20.11.46.png
Screenshot-2011-10-27_20.11.55.png
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

ahojte nemal by niekto save mission 5 (Operation Guillontine)? nechtiac som ho vymazal
Stačil by mi aj game save z prejdeneho SP na normal obtiažnosti potom sa misie daju vyberat :)
Prosííím nemá to ani 1 MB mám strasne abstaky ja uz chcem hraaaaaat :never: k :plus: neminie
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zapol som Caspian Border - 64 hracov a takato bola reakcia: :D

Multiplayer je neskutocne nieco. Nechapem ze o com mala byt beta ale toto je prave bojisko. :)
Skoda ze to trochu laguje. Neviem ci len mne. Pripajam sa na 40ms servery.
Mam vsetko nastavene na HIGH a ide to na 45-75 FPS. Mam ale zapnute vsetky efekty. Cize ocakavam ze to postupne vyladim aspon na tych 50 fps.
Mapy su zatial cisty chaos. Nepoznam klucove body a ked stlacim M-ko tak to radsej ani nekomentujem ze co mi vlastne ukazuje.
Zalietal som si aj helikopterou...... na 2 sekundy :lol:
Prílohy
76135-212235-randymarshjpg-620x.jpg
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ja som dneska hral takmer vylucne operation firestorm, hlavne v stihackach a helinach a odomkol som dost tych vylepseni akurat vsetky mapy sme prehrali :D cize W/L ratio mi kleslo na 1.28 :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Na W/L sa vykasli, ked hras na 64 miestnych serveroch, tak to ani nemozes ovplyvnit.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

niekedy mam pocit ze ani K/D nemozes ovplyvnit lebo to kedy a ako ta niekto odstreli je cisto dielom nahody aspon tak mi to pripada...+ ten sku*veny zasrany lagovaci bug kedy to vyzera ze aj s kulometom mi cez pol mapy dal instakill a pritom to tak vobec nemuselo byt len mne to kvoli server lagu neukaze, vtedy mam tej hry naozaj pokrk
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No da sa to ovplyvnit dnes som hral rush a vsetky mcomy som si musel sam polozit aj ubranit... holt hrat z blbcami co len kempia je tazke.

Btw dnes som mal 0% hp :D screen prilozeny :D
Prílohy
bf3-2011-11-05-17-21-55-45.png
bf3-2011-11-05-17-07-05-76.png
Gothar
Moderátor
Moderátor

H@wk ale to je server pre 32 ludi, ja som pisal o 64 :) Je jasne, ze ked hra menej ludi, tak vyborny vykon jedneho to dokaze ovplyvnit.
Co sa tyka K/D, tak je to hlavne o opatrnosti, vzdy sa treba rozhliadnut a sledovat kde su nepriatelia a podla toho sa skryvat za prekazky. A co si vsimam najviac je to, ked ide niekto neskuseny s tankom obsadzovat point...pride hned k vlajke a vobec sa neobtazuje kontrolovat ci naokolo nie su vojaci s bazookami, potom to tak aj vyzera. Bude to zniet ako klise, ale aj v bf je najlepsie postupovat tak, ako keby si bol v skutocnom boji, tiez by si nevbehol len tak niekam do neznameho prostredia kde moze byt za kazdym krickom jeden nepriatel :)
Napísať odpoveď