BattleField 3
Re: BattleField 3
Tak to bude len nejaky bug, mne to normalne zapocitava a je jedno ci ho zastrelim alebo zrazim (
). Aj dnes som len cuval s tankom a zrazu ROADKILL - ENEMY KILLED.
Nicite aj vy enemy vozidla tym autogenom? Je to haluz, rychlo ich to vyradi a potom vyskocia, prepnem na SCAR a boom 
toto je presne to co volam camperMichaelo napísal:Preco nie? Co ked clovek hra rad len na tych mapach?
Ja mam rad Sienna crossing. Das supporta, nastrazis claymore pri vchode do budovy a na druhe podlazie ides k oknu a uz len palis rad radomAni nevedia skade palis kedze pouzivam tlmic zablesku. Pridu na to tak ich sunda claymore
inak sa mi vcera podaril prvy multikill, len tak random hadzem miny, no nenarazi na nich IFV so 4mi ludmi na palube?
Ja by som to nenazval camper, ale sniper. Je to tiez urcity druh vojaka tak sa s tym treba zmierit. Jeho velkou vyhodou je rozhlad, prakticky skoro neviditelnost, ale je lahko napadnutelny odzadu. Popripade ak to od neho niekto dostane a vie odkial to prislo, lahko si ho najde znova. Ja osobne v hrach kde treba aj taktiku a je to dalo by sa povedat ze simulacia vojny, tak najradsej prave hravam za snipera.
o sniperovi nepadlo ani slovo, hovorim o supporte-=wolf=- napísal:Ja by som to nenazval camper, ale sniper. Je to tiez urcity druh vojaka tak sa s tym treba zmierit. Jeho velkou vyhodou je rozhlad, prakticky skoro neviditelnost, ale je lahko napadnutelny odzadu. Popripade ak to od neho niekto dostane a vie odkial to prislo, lahko si ho najde znova. Ja osobne v hrach kde treba aj taktiku a je to dalo by sa povedat ze simulacia vojny, tak najradsej prave hravam za snipera.
Pardon. Zle som to pochopil.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomoze
inak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako 
-
p4ra
Redeemer
Tak som zistil, ze uz je to lietatelne na mys+klavesnica, lepsie, ako na gamepade, len to chce trening. 
ja robim cez steam, ale da sa aj s frapsomSchYzo napísal:sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomozeinak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako
napr. Fraps, nastav screenshot hotkey, format a idesSchYzo napísal:sak aj ten sa da lahko odhalit, vdaka death cam, ani ten tlmic zableskov mu nepomozeinak s cim sa robia screenshoty? tiez som mal uz zopar situacii ktore som chcel zvecnit ale som nevedel ako
-
Hotwire
Addict
aha, ale ja som skor myslel ze ci priamo v hre neni funkcia na screenshot, asi nie co? 
-
lekoklatik
VIP
utilita od fanúšika ktorá vám dovolí nastaviť grafiku a iné pred tým, než spustí hru. (asi pre niekoho zbytočné a možno to niekto predsa len využije.
http://www.techpowerup.com/forums/showt ... p?t=154145
http://www.techpowerup.com/forums/showt ... p?t=154145
ahojte nemal by niekto save mission 5 (Operation Guillontine)? nechtiac som ho vymazal
Stačil by mi aj game save z prejdeneho SP na normal obtiažnosti potom sa misie daju vyberat
Prosííím nemá to ani 1 MB mám strasne abstaky ja uz chcem hraaaaaat
k
neminie
Stačil by mi aj game save z prejdeneho SP na normal obtiažnosti potom sa misie daju vyberat
Prosííím nemá to ani 1 MB mám strasne abstaky ja uz chcem hraaaaaat
Zapol som Caspian Border - 64 hracov a takato bola reakcia: 
Multiplayer je neskutocne nieco. Nechapem ze o com mala byt beta ale toto je prave bojisko.
Skoda ze to trochu laguje. Neviem ci len mne. Pripajam sa na 40ms servery.
Mam vsetko nastavene na HIGH a ide to na 45-75 FPS. Mam ale zapnute vsetky efekty. Cize ocakavam ze to postupne vyladim aspon na tych 50 fps.
Mapy su zatial cisty chaos. Nepoznam klucove body a ked stlacim M-ko tak to radsej ani nekomentujem ze co mi vlastne ukazuje.
Zalietal som si aj helikopterou...... na 2 sekundy
Multiplayer je neskutocne nieco. Nechapem ze o com mala byt beta ale toto je prave bojisko.
Skoda ze to trochu laguje. Neviem ci len mne. Pripajam sa na 40ms servery.
Mam vsetko nastavene na HIGH a ide to na 45-75 FPS. Mam ale zapnute vsetky efekty. Cize ocakavam ze to postupne vyladim aspon na tych 50 fps.
Mapy su zatial cisty chaos. Nepoznam klucove body a ked stlacim M-ko tak to radsej ani nekomentujem ze co mi vlastne ukazuje.
Zalietal som si aj helikopterou...... na 2 sekundy
-
Daggertail
Light Professional
no ja som dneska hral takmer vylucne operation firestorm, hlavne v stihackach a helinach a odomkol som dost tych vylepseni akurat vsetky mapy sme prehrali
cize W/L ratio mi kleslo na 1.28 
Na W/L sa vykasli, ked hras na 64 miestnych serveroch, tak to ani nemozes ovplyvnit.
-
Hotwire
Addict
niekedy mam pocit ze ani K/D nemozes ovplyvnit lebo to kedy a ako ta niekto odstreli je cisto dielom nahody aspon tak mi to pripada...+ ten sku*veny zasrany lagovaci bug kedy to vyzera ze aj s kulometom mi cez pol mapy dal instakill a pritom to tak vobec nemuselo byt len mne to kvoli server lagu neukaze, vtedy mam tej hry naozaj pokrk
-
xH4wK
No da sa to ovplyvnit dnes som hral rush a vsetky mcomy som si musel sam polozit aj ubranit... holt hrat z blbcami co len kempia je tazke.
Btw dnes som mal 0% hp
screen prilozeny 
Btw dnes som mal 0% hp
H@wk ale to je server pre 32 ludi, ja som pisal o 64
Je jasne, ze ked hra menej ludi, tak vyborny vykon jedneho to dokaze ovplyvnit.
Co sa tyka K/D, tak je to hlavne o opatrnosti, vzdy sa treba rozhliadnut a sledovat kde su nepriatelia a podla toho sa skryvat za prekazky. A co si vsimam najviac je to, ked ide niekto neskuseny s tankom obsadzovat point...pride hned k vlajke a vobec sa neobtazuje kontrolovat ci naokolo nie su vojaci s bazookami, potom to tak aj vyzera. Bude to zniet ako klise, ale aj v bf je najlepsie postupovat tak, ako keby si bol v skutocnom boji, tiez by si nevbehol len tak niekam do neznameho prostredia kde moze byt za kazdym krickom jeden nepriatel
Co sa tyka K/D, tak je to hlavne o opatrnosti, vzdy sa treba rozhliadnut a sledovat kde su nepriatelia a podla toho sa skryvat za prekazky. A co si vsimam najviac je to, ked ide niekto neskuseny s tankom obsadzovat point...pride hned k vlajke a vobec sa neobtazuje kontrolovat ci naokolo nie su vojaci s bazookami, potom to tak aj vyzera. Bude to zniet ako klise, ale aj v bf je najlepsie postupovat tak, ako keby si bol v skutocnom boji, tiez by si nevbehol len tak niekam do neznameho prostredia kde moze byt za kazdym krickom jeden nepriatel