Ako sa ukľudňujete?
Re: Ako sa ukľudňujete?
vyzerá to tak, že najlepšie je byť ľahostajný a lenivý 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Bohužial , niekedy ranou do dverí
ale pociťujem zmenu a už to väčšinou končí predýchaním , pustením muziky a relaxovaním.
K väčšine vecí som ľahostajný, nejako ich neprežívam.... Pokiaľ ma ale niečo skutočne vytočí, nechám si to pre seba a rieši sa to samotou a premyslením ďalšieho postupu.... ako osvedčená terapia funguje strelnica.... telo i myseľ sa musia 100% sústrediť a výsledkom je zrelaxovanie a obnovenie rovnováhy....
-
redliner
King
Udriem do niečoho tvrdého a pustím si nejakú upokojujúcu hudbu 
Pravidelné tréningy u mna udržujú pomerne kludnú náladu. Ked je človek unavený tak ho už nič nanaštve...
ináč zapnem youtube ubalím cigu a smer balkon...
ked mam nervu tak si zapnem mafiu dam volnu jazdu a zabijam vsetko co mi pride do cesty
ale inak vecsinou hudbou a posilovanim
-
zuzkazuzka
VIP
Z dlhodobého pohľadu mi pomáha plávanie, pri ňom vždy totálne vypnem a dostane ma do výbornej nálady, ktorá trvá pár hodín.
Preventívne však odporúčam pár tabletiek Magne B6, no a keď ma niekto poriadne vytočí, čo sa stáva najmä na cestách, tak ako ventilácia pomôže nejaká pekná nadávka od srdca.
Preventívne však odporúčam pár tabletiek Magne B6, no a keď ma niekto poriadne vytočí, čo sa stáva najmä na cestách, tak ako ventilácia pomôže nejaká pekná nadávka od srdca.
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Mne pomáha ak si zapnem oblubený song, alebo sa idem vyvetrat so psami..taktiez jazda autom pri nejakej dobrej hudbe..ked som smutná, chodím na "moje miesto", tam si sadnem a nemyslím na nič.
V poslednej dobe som prestal sledovať TV správy a hneď sa cítim lepšie.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
rana pastou do steny
, Linkin Park na bomby
, nejak ma to vie ukludnit, ale ta pecka do steny to isti furt, ked je uz najhorsie
hej hej malo veci ma dokaze vytocit ale napr. ked mama pozera spravy a troška si pozrem Švajdu tak nevykryvam.begbeee napísal:V poslednej dobe som prestal sledovať TV správy a hneď sa cítim lepšie.
Minule ma babka vytocila v elektricke a som jej povedal sa uvedom
keď hudba tak toto
alebo nejaké piano skladby
alebo nejaké piano skladby