Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
no vies ale ked nezachytis spravny alebo zaujimavy moment ak fotis nejaku akciu napr tak aj po kvalitnom pp ta fotka bude stale len prazdna kvalitne odvedena praca v pp... preto ja vzdy prikladam najvacsiu hodnotu prave tomu momentu...
a digitalna fotografia samozrejme na to vymyslena bola aby sa upravovala... to je technicky pokrok proti tomu samozrejme nic nemam a myslim ze to otvara plno dalsich dveri v odbore fotografie...
a digitalna fotografia samozrejme na to vymyslena bola aby sa upravovala... to je technicky pokrok proti tomu samozrejme nic nemam a myslim ze to otvara plno dalsich dveri v odbore fotografie...
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
fotka z mobilu nech má megapixelov koľko chce nebude ako zo zrkadla - optika nepustí
ale tak je to pravda nehádajte sa ..(
)
ale tak je to pravda nehádajte sa ..(
-
klm16
Medium Professional
tak som si zase možnosť urobiť dvom kočkám jesennú profilovku 
zatiaľ len 3 fotografie, nemám spracovaná ďalšie
zatiaľ len 3 fotografie, nemám spracovaná ďalšie
Pekné portréty. Tie sú moja najväčšia slabina a stále sa neviem dostať do toho aby som spravil nejakú podobnú.
a hlavne mi tam vadí ten pán v pozadíiWin napísal:dve dneška... keď tak na to pozerám pýta to orez(1.)...
-
masterdead
SysAdmin
Do boja!
Na tretej sa slecna zamracila, to slnko bolo ukrutne ostre.
Na tretej sa slecna zamracila, to slnko bolo ukrutne ostre.
Na druhej mi vadí ten list, a na štvrtej tá náušnica. Inak pekné fotky
trocha z vencenia.. chcel som ist fotit v hmle ale hmla jak na truc nebola, tak aspon takto.
-
hojko
Site Admin
iWin: Prva sa mi paci, najma to nasvietenie, aj ked mi vlavo vadi ten cyklista, takze mozno po malickom orezani by to bolo lepsie. Skoda este toho prepalu na paletach pod bikerom.
klm16: Prva sa mi velmi paci. Je to osvetlene bleskom???
masterdead: Prva a tretia je fajn, len sa mi zdaju vsetky foto trosku tmavsie.
klm16: Prva sa mi velmi paci. Je to osvetlene bleskom???
masterdead: Prva a tretia je fajn, len sa mi zdaju vsetky foto trosku tmavsie.
-
klm16
Medium Professional
jop prva je nasvietena bleskom cez strieborny odrazny dazdnik
a dakujem
-
jin
VIP
iWin: 1 - a mne práve to svetlo pripadá tvrdé. Hodil by som na neho aspoň royptylu, alebo nejaký improvizovaný soft. Aj keď treba uznať, že ten tieň je efektný.
2 - vymazať toho trkvasa odtiaľ mi zabralo asi 10 sekúnd. Podľa mňa skvelá, páči sa mi viac, ako číslo 1.
klm16: 1 - troška divný tieň pri ústach, resp. to vypadá, akoby jej z úst zabudol zubár tampón vytiahnuť... 2&3 - prečo sa chúďatko tak pohrebne tvári? Úsmev by jej pristal omnoho viac!!!
masterdead: A práve pre toto so sebou všade vláčim asopň 80cm odrazku, ktorú môžem použiť aj ako difúzku. Nie je to veľká investícia, ale oplatí sa. Jednotlivé hodnotiť nejdem, všetky sú poznačené tým ostrým svetlom - škoda. Ako naj by som hodnotil práve tretiu. 4ka je podexponovaná.
2 - vymazať toho trkvasa odtiaľ mi zabralo asi 10 sekúnd. Podľa mňa skvelá, páči sa mi viac, ako číslo 1.
klm16: 1 - troška divný tieň pri ústach, resp. to vypadá, akoby jej z úst zabudol zubár tampón vytiahnuť... 2&3 - prečo sa chúďatko tak pohrebne tvári? Úsmev by jej pristal omnoho viac!!!
masterdead: A práve pre toto so sebou všade vláčim asopň 80cm odrazku, ktorú môžem použiť aj ako difúzku. Nie je to veľká investícia, ale oplatí sa. Jednotlivé hodnotiť nejdem, všetky sú poznačené tým ostrým svetlom - škoda. Ako naj by som hodnotil práve tretiu. 4ka je podexponovaná.
-
masterdead
SysAdmin
nic, hore biela bodka, dole nejake obrysy stromov, toto je dost zbytocna tema na fotenie, radsej zakomponuj krajinu do toho
poza mi vobec nesedi a nasledne jej umiestnenie
co si ju nezobral nasikmo? a hlavu tym padom mohol dat na stred a nie okraj... skus to natocit ci to nedoda trosku toho patosu tej fotke, takto mi pripada ako panacik z lega postavena
co si ju nezobral nasikmo? a hlavu tym padom mohol dat na stred a nie okraj... skus to natocit ci to nedoda trosku toho patosu tej fotke, takto mi pripada ako panacik z lega postavena
najprv jej amputuješ prsty a teraz lakeť
a to zlomené zápästie... a celkovo divné držanie...