Nokia X6
Re: Nokia X6
Mohol by mi niekto povedat aky je rozdiel medzi klasickym dotykovym displejom a kapacitnym ktory ma X6tka?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na klasicky musis zatlacit aby reagoval
na kapacitnom staci jemny dotyk, naviac je daleko presnejsi
na kapacitnom staci jemny dotyk, naviac je daleko presnejsi
a da sa pouzit stylus alebo "trsatko"?
-
bb5unlock
Light Professional
da sa kupit specialny stylus aj pre kapacitne lcd
Prave som si kupil tento mobil. Je z druhej ruky a neviem ako je na tom so softwareom. Hral som sa s nim, vypol, zapol vsetko slo ok. ale teraz, som vybral batrerku, dal SIM napojil na PC a neviem ho zapnut. zobrazi sa NOKIA a to ostane visiet na obrazovke. Baterka je urcite nabita
Ok, skusil som trojhmat, pomohol. Dufam ze vytrime
Ok, skusil som trojhmat, pomohol. Dufam ze vytrime
Čaute chcel by som sa spýtať či by nevedel niekto zistiť kód na odblokovanie Nokie X6 z rakúskej siete 3 (Drei) za odpovede vopred dakujem
Serial number: 353422044192580
Serial number: 353422044192580
-
bb5unlock
Light Professional
kody od rakuskych operatorov sa nedaju zohnat
pomoct ti ale viem
pomoct ti ale viem
Opat mam maly problem. Az teraz som si vsimol, ze tato nokia ma senzor na svetlo. Ale nikde neviem najst nastavenie automatickeho stmavovania a zosvetlovania displeja. Nevie mi niekto pomoct?
Menu > Nastavenia > Telefón > Displej > Snímač osvetlenia
http://img.orange.sk/orange_sk/data/pom ... _UG_sk.pdf
http://img.orange.sk/orange_sk/data/pom ... _UG_sk.pdf
A mohol by si mi prosimta vysvetlit ako to funguje? pretoze s tymto som sa uz hral (bolo tona max) a aj tak cez den vidim hovno a v noci mi ide oci vyrazit
este skusim vycistit kryt
este skusim vycistit kryt
Mne na E51/E52 to funguje tak, že senzor sníma svetlo v okolí mobilu.. keď je v okolí tma, zmierni intenzitu osvetlenia displeja a zapne podsvietenie klávesnice.. a keď je svetlo, vypne podsvietenie klávesnice a zvýši intenzitu osvetlenia displeja. Vyššíe spomínaným nastavením v podstate reguluješ hranicu medzi tmou a svetlom, pri akej intenzite sa má prepnúť do jedného z týchto dvoch režimov. Môžeš si to vyskúšať, že jednoducho prstom zakryješ senzor.
nechcem zakladat novu temu, preto to napisem sem ...kupil som si tiez tu x6 a mam problem so SIM kartou (O2) ...zo zaciatku telefon slapal tak ako mal no cca po 2 tyzdnoch mi uz tu SIM nechce nacitat, proste ako by tam nebola ...skusil som Orange SIM a ta ide v pohode ...tiez som skusal svoju sim aj v inych telefonoch a tiez ide ..neviete kde by mohol byt problem, resp. ako by sa to dalo napravit? ..diki .)
skus len precistit kontakty na simke, alebo skoc do O2 nech ti ju vymenia. Ak ti telefon berie ine sim tak bude problem len v tej tvojej
-
Ba-Yo
Light Professional
Mám taký problém : Keď zvolím ako tému domácej obrazovky panel skratiek a v domácej obrazovke mám označený kalendár na domácej obrazovke mi ho nezobrazí 
Zobrazi ti len udalost v kalendari. Ak budes mat zajtra napr ist k doktorovi tak ti na DO zobrazi zajtra: lekar
Ja mam otazku: da sa niekde stiahnut ine usporiadanie domacej obrazovky? Pouzivam ten s kontaktmi (fotkami) a rad by som tam mal namiesto mailu kalendar. Na ovi store som nasiel len usporiadanie ala HTC (7 obrazoviek) co mi vooobec nevyhovuje
Ja mam otazku: da sa niekde stiahnut ine usporiadanie domacej obrazovky? Pouzivam ten s kontaktmi (fotkami) a rad by som tam mal namiesto mailu kalendar. Na ovi store som nasiel len usporiadanie ala HTC (7 obrazoviek) co mi vooobec nevyhovuje
-
Ba-Yo
Light Professional
110mat110: ale predtým mi ukazovalo na domácej obrazovke: žiadne záznamy v kalendári ,ale vďaka ,to mi stačí 
Nahodil som si na X6 cfw anna v7.5 na nejakej vietnamskej verzii a teraz mi vypisalo ze je dostupna aktualizacia. Ked ho zaktualizujem, nahodi mi aktualizaciu tej vietnamskej? Alebo bude sa to vobec dat?