Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Spoty
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spoty »

heh alebo skveli Edy Murphy, alebo Bill Cossby (nem jak sa pise, prepac Bill :) )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tak to ste tu vymenovali umelcov :)

mastermind: nie, to som nevedel :) ciernu farbu mam rad..
Jedna z najčastejších výhrad, ktoré zaznievajú na našu adresu, je výhrada, že máme niečo proti ostatným farbám pleti, že máme radi len bielu farbu a to je hlúposť, pretože je fajn, že je svet rôznoforebný. Nikoho vraj nemožno dopredu odsudzovať za jeho farbu pleti a podobné bludy.

Na toto poviem len toľko. Vôbec nie je pravda, že mám rád len bielu farbu. Mám rád, všetky farby, ak farbu beriem ako farbu. Ale ak má niekto na mysli farbu ako farbu pleti tak tu musím povedať, že cítim odpor voči každému, kto nie je biely. Prečo? Pre mňa farba pleti neznamená, že nedokážem zniesť inú farbu. Iná farba pleti pre mňa znamená iné civilizačné hodnoty, ak sa tento pojem dá u iných rás vôbec použiť. Budem to ilustrovať na príklade najznámejšom - na negroch.

Všetci vieme, kde negri žijú a ako žijú. Žijú v Afrike, ktorá je bohatá na nerastné suroviny vrátane ropy a diamantov (JAR, Zair - teraz ,,Demokratická republika" Kongo, Nigéria a pod.), vodu, faunu a aj flóru. Rasa tvorená rozumnými jedincami by v takýchto podmienkach trvalo dosahovala vrchol svojho rozvoja. A negri? Miesto blahobytu a rozvoja sa úžasnou rýchlosťou medzi nimi šíri AIDS, ebola, hladomor, podvýživa, vojny medzištátne, občianske, kmeňové, šíria sa čary, povery, všelijakí šamani, privolávači dažďa, mladým samičkám na dôkaz dospelosti sklom alebo stokrát použitou tupou žiletkou masakrujú pohlavné orgány, v ústach nosia zašité taniere veľké ako misa na ovocie a na krku od detstva majú ženy kovové obruče, ktoré v dospelosti spôsobujú, že majú krk dlhý ako žirafa. Musia poslúchať, lebo ak neposlúchajú, ich muž im dá obruče dole a v dôledku ochabnutia krčného svalstva, takejto žene krk ovisne tak, že má hlavu niekde na pupku, ak nie nižšie.

Paradoxom vša je, že čím väčšia chudoba, tým viac sa pária - tým viac sa rodí mláďat. Čo na tom, že nie je čo do úst, že tieto mláďatá majú od hladu tak nafúknuté brucho, že je väčšie ako hlava a že sa po nich prechádzajú kŕdle múch? Pariť sa treba, nič nerobiť, len vrieskať a čakať na pomoc nejakej negromilnej a židmi ovládanej medzinárodnej organizácie.

Toto je životný štýl a zmysel živote týchto zvieratiek, ktoré sa od ostatných zvieratiek líšia len tým, že vedia vydávať koordinované zvuky, takže si ich mnohí mýlia s ľuďmi.

Namieta sa, že za to oni nemôžu, že boli dlho kolonializovaní, že sa nenaučili sami sebe vládnuť a je našou povinnosťou naučiť ich to. Sú to samozrejme nezmysly. Kto pozná históriu, veľmi ľahko sa presvedčí, že o nejakej stabilnejšej koloniálnej nadvláde sa dá hovoriť až okolo začiatku 20. storočia. Na okraj, nesvedčí aj fakt, že sa obrovská populácia afrických negrov nechala skolonializovať hŕstkou belochov, práve o tom, že sú na nižšom stupni vývoja?

Tieto bytosti migrujú tam, kde je lepšia ekonomická situácia (avšak nie ich zásluhou, alebo zásluhou ich predkov). A kam migrujú? K susednému kmeňu? Alebo do susednej krajiny? Nie, jediné, kde im bude lepšie je tam, kde žije vyspelejšia civilizácia. Musia ísť teda tam, kde žijú bieli. Lenže čo tam budú robiť, čo vedia, čím prispejú? Pretože nič nevedia, väčšinou nepoznajú ani len jazyk krajiny do ktorej prídu, nepoznjú zvyky a obyčaje ľudí, ktorí v nej žijú, tieto bytosti sa samy dobrovoľne uzatvárajú do vlastných komunít, vytvárajú vlastné štvrte, v ktorých bujnie kriminalita, najmä predaj a výroba drog, ktoré zhnusujú život každému kto v nich nežije.

Príkladom môže byť Paríž so svojimi alžírskymi a čiernymi kamerunsko-nigérijskými štvrťami kam sa neodvážia ani policajti alebo Londýn so svojimi bangladéšsko- indickými "štátikmi" kde vládnu vlastné zákony a pravidlá. A nech sa niekto skúsi ozvať! Hneď ho obvinia z rasizmu a fašizmu a vypuknú nepokoje, ktoré „vyprokujú“ bieli, keď sa úbohým "obetiam" rasizmu snažia hovoriť ako majú žiť v ich vlastnej krajine. Treba uznať, naozaj nezvyčajná drzosť. Príkladov je dosť a dosť.

Toto sú hlavné dôvody prečo neuznávam inú farbu pleti ako bielu. Biela je totiž zárukou istých civilizačných hodnôt. Existuje argument, že existujú negri, ktorí sú napr. vedcami alebo profesormi. Sú, ale je to preto, že vyrastali v bielej spoločnosti a "osobnosti" z Afriky sú "osobnosťami" len preto, lebo bojujú proti rasizmu. Akonáhle bieli odídu speje krajina riadená negrami k úpadku. Príkladom je KAŽDÁ z afrických krajín. Skvelý príklad je Zimbabwe so svojím čiernym rasizmom. Okedy získalo Zimbabwe "nezávislosť" ide to so životnou úrovňou obyvateľstva v tejto krajine dolu vodou. A kto za to môže? No predsa tých pár bielych farmárov, ktorí tam zostali a poľnohospodársky držia krajinu nad vodou. A teraz ich vyvlastňujú zabíjajú. A kto sa proti tomu postaví alebo postavil? Nie že by mi to vadilo, aspoň tých pár bielych, ktorí ešte uverili sľubom vlády negrov precitli. Ale kde sú tí bojovníci proti rasizmu, ktorí sa tak vehementne ozvú, keď nejakému negrovi alebo Cigánovi prejde autobus po nohe? Ticho, tichučko radšej sa pozerajme inam a všímajme si iba tých "hnusných" belochov.
Nejake reakcie na tento kratky clanok..? :)
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

citit z toho nenavist a pohrdanie a k tomu sa ja znizit neviem za to ze ma clovek inu farbu pleti
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

EGYPT
TUNISKO

Tieto krajiny su v Afrike a mam pocit ze su na tom lepsie ako my "vyvoleni".....

A ked uz sme pri tom tak vravi ze v Bielej rase vidi civilizaciu.

Vezmi si take azijske rasy...Japonci, Cinania, Korejcania to je tiez ina rasa a co vsetko dokazali, ale takyto autori vedia vzdy len na 1rasu, pretoze vedia ze na ine nemozu nic a tym by vlastne popreli svoje tvrdenia....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

babyface4 napísal:citit z toho nenavist a pohrdanie a k tomu sa ja znizit neviem za to ze ma clovek inu farbu pleti
preboha ved cely clanok bol o tom ze to neni o farbe :roll:

Rubiki: snad nemyslis vazne vsak tieto krajiny ziju prevazne z turizmu.. neporovnatelne

inak "vyvoleni" si hovori niekto iny :wink:

Japonci, Koreja... do prichodu bielych zaostale feudalne krajiny..
azijske rasy? asi zlta/mongoloidna :roll:

Cinania ano, iste vynalezi v minulosti, ale ich vyvoj sa nejak zastavil/spomalil oproti obyvatelstvu zijucemu v Europe.

Inak si to zas nepochopil, komu vadia japonci v japonsku (neviem o tom ze by sa k nam tlacili), negri v afrike, atd.??
vedia vzdy len na 1rasu, pretoze vedia ze na ine nemozu nic
nemozu nic? heh

jednoducho si nechces niektore veci pripustit ako v skutocnosti su.. ale ako chcete.. :) zite si v svojom svete kde su si vsetci rovny a stastny :P
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Preco je to neporovnatelne ked ziju z Turizmu? Dokonale vyuzili svoju geograficku polohu a dokazali fakt vela....

Biela rasa dala Japonsku jedine tak zbrane...

Popritom taka Cina by dokazala v r.140p.n.l vyhubit bielu rasu prakticky bez odporu.... Kelti, Germani, Galovia a zacinajuce Rimske imperium by zmietli z bojiska ako prach....
Ked uz sme pri Cine tak nas obohatili o vela objavov, bez ktorych by sa nemohli urobit tie "nase". Obohatili nas aj o tzv. Gerilovy boj, ktory sa pouziva dodnes...

Popritom najvecsie objavy sa u nas robili zvycajne za vojen, takze nemozeme im vycitat ze su necivilizovany do nasho prichodu, pretoze Japonci sa medzi sebou nestretli vo vojnach a nevynasli tak nove veci, oni boli ti mudrejsi a ucili sa na chybach druhych(nas)! A vezmi si ako to dopadlo Japonsko a Juzna Korea su jedny z najpokrokovejsich zemi na svete!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Hadaj kto tam ten turizmus vo vacsine pripadov zaviedol.. ;)

Nesuhlasim s tym ze len zbrane, to je nepresne a nepravdive ale nechce sa mi tu rozpisovat.. investicie USA do rozvoja Japonska atd..

Nesuhlasim ani s tym ze Japonci neviedli medzi sebou vojny. Tak ako vsade tam existovali rozne konflikty.

Nepopieram ich pokrokovost v roznych veciach. Diskusiu priamo k tomu som videl tu http://www.np.nazory.cz/forum/viewtopic.php?t=62

Len je zaujimave ako sme sa od negr... cernochov :) dostali vyhradne len k Cinanom, Japoncom,... :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ten clanok je dielom primitiva, ktory toho vela zrejme nevie. je mi zle z toho ako si niekto dokaze vysvetlit argumenty, ktore hovoria jasne proti jeho nazoru, tak ze sa este hlbsie utvrdi vo svojom.
autor tam spomenul otrokarstvo, ale aj tak si mysli, ze sa tie stovky rokov, pocas ktorych boli cernosi povazovani za majetok, vobec neodzrkadlili na postaveni a vyvine kultury. autor nezohladnuje podmienky v ktorych sa jednotlive rasy vyvijali. tak isto autor zabuda na to, ze europska civilizacia bola v case staroveku v porovnani s inymi civilizaciami velmi primitivna. (egypt, cina). autor ako keby nevedel odkial pochadza velke mnozstvo vynalezov staroveku.
v skratke: autor nevie co pise, resp. pozera sa na vec iba z jedneho pohladu.
kazdym kto suhlasi s tym co je tam napisane z celej duse pohrdam.
to aryan: a ty si zi v presvedceni, ze si nieco viac ako nejaky cernoch.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

no to si to teda vyvratil :)

stovky rokov? co tak tisice? :) a dovtedy co robili ked ich dokazalo par belochov zotrocit?

jedine s cim sa da ciastocne suhlasit je rozdiel v podmienkach v ktorych sa rasy vyvijali. presne tak. prave preto ze negri nemuseli v svojej afrike toho tolko robit aby prezili, ako ludia v europe, uplne zaostali.. a sa mohli potom cudovat ked isli ostepmi proti gulometu :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Aryan Angel napísal:Hadaj kto tam ten turizmus vo vacsine pripadov zaviedol.. ;)

Nesuhlasim s tym ze len zbrane, to je nepresne a nepravdive ale nechce sa mi tu rozpisovat.. investicie USA do rozvoja Japonska atd..

Nesuhlasim ani s tym ze Japonci neviedli medzi sebou vojny. Tak ako vsade tam existovali rozne konflikty.

Nepopieram ich pokrokovost v roznych veciach. Diskusiu priamo k tomu som videl tu http://www.np.nazory.cz/forum/viewtopic.php?t=62

Len je zaujimave ako sme sa od negr... cernochov :) dostali vyhradne len k Cinanom, Japoncom,... :wink:
Povedz my ze kto tam ten Turizmus zavideol nech som mudrejsi....

Investicie USA boli vo velkej miere len zbrane ako som napisal

Konflikty tam existovali, ale s tymi v Europe su neporovnatelne(myslim teraz Japonsko a Korea, Cinu nemozno ratat, tam sa sekali o dusu)

S toho fora co si sem dal si nemozem odpustit jeden prispevok....

Autor tohoto prispevku reaguje na to ze Cinania pouzili ako prvy strelny prach.....Posudte samy ci to vobec moze byt pravda!
Možno ako prví použili pušný prach a kompas, ale aký je dôkaz, že tí Číňania a Japonci vtedy boli tou rasou, ktorou sú dnes?

Čínska vláda sa snaží tajiť náleziská hrobov, v ktorých boli mumifikované telá a analýzy ukázali, že sa jednalo o nordikov.

To smeruje k veľa veciam...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Rubiki napísal:Autor tohoto prispevku reaguje na to ze Cinania pouzili ako prvy strelny prach.....Posudte samy ci to vobec moze byt pravda!
to ty nemozes vediet :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Aryan Angel napísal:to ty nemozes vediet :lol:
Mozem vediet ze ten prach pouzili prvy Cinania, vezmi si dobove malby, ak to co je na nich je nordic tak sa prestahujem na Jupiter....

A ako by sa tam preboha nordik dostal.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

No Arijci zili cez veky na mnohych miestach :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Aryan Angel napísal:No Arijci zili cez veky na mnohych miestach :)
Ano to my je jasne, najdalej to bola asi India, ale dotycny spomina nordika, ktory je arijec ale je specificky pre 1 lokaciu....
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Aryan Angel napísal:preboha ved cely clanok bol o tom ze to neni o farbe :roll:
- ano mas pravdu o farbe to nieje, lebo autor toho clanku pisal najprv o farbe ako takej (farbe stien ze..) a dalej uz poukazoval na farbu PLETI.
Na toto poviem len toľko. Vôbec nie je pravda, že mám rád len bielu farbu. Mám rád, všetky farby, ak farbu beriem ako farbu. Ale ak má niekto na mysli farbu ako farbu pleti tak tu musím povedať, že cítim odpor voči každému, kto nie je biely. Prečo? Pre mňa farba pleti neznamená, že nedokážem zniesť inú farbu. Iná farba pleti pre mňa znamená iné civilizačné hodnoty, ak sa tento pojem dá u iných rás vôbec použiť. Budem to ilustrovať na príklade najznámejšom - na negroch.
Takze nepis, ze to nieje o farbe pleti. Mimochodom tento clanok je z propu? :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme, ze nie z propu. :wink:

Ked uz spominas prop, hned si spomeniem na mnoho slovakov zijucich v USA ktory maju totalne odlisne nazory od tych tvojich.. ;)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les: Co mas proti propu?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Tomasito napísal:Les: Co mas proti propu?
Les ma vsetko proti vsetkemu co nevyhovuje jeho idealu americkeho myslienkoveho postoja...
sombon1987
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sombon1987 »

Čínsky strelný prach:
(http://www.fcps.k12.va.us/BullRunES/Cla ... /china.htm
en.wikipedia.org/wiki/Gun_powder)

Ale stránok je ohromné množstvo.

O dôvtipe "ázijských tigrov" - vrátane Japonska - by som si nerobil ilúzie. Japonsko zažilo prudký rozmach po 60tych rokoch 20 storočia. Nie však vďaka investičným stimulom z vonku, ale vďaka špekulatívnemu kapitálu, ktorý dlho driemal na vnútornom trhu. Keby sme my dnes rešpektovali svetové patenty a autorské práva tak, ako v 50-tych a 60-tych rokoch Japonci, boli by sme tigrami aj bez zahraničných investícií. Špekulatívneho kapitálu je na Slovensku dosť. (firma Sony so svojimi magnetofónmi by vedeli porozprávať, o japonských pletacích a spriadacích strojoch pre Čínu (kompletne obšľahnutých strojov z vtedajšej ČSSR) nehovoriac)

O neonacizme a rasizme som tu prečítal dosť, jednu-jedinú vec však nechápem: Nikdy som nevidel židovského alebo čierneho fašistu. Nemyslím tým židovskú, americkú, slovenskú, srbskú, rakúsku... atd. atd. xenofóbiu, čiže strach z cudzej kultúry. Myslím tým rýdzi "fašizmus". Xenofóbia je prirodzený a vrodený pud (ochrana teritória a genetického fondu) a dá sa prekonať uvedomele. Tak ako xenofóbia uvedomele zaniká, rovnako uvedomele vzniká vymývanie mozgov - fašizmus. Bolo by groteskné (z čisto historického dôvodu) vidieť dnes hajlujúceho černocha, alebo žida, alebo róma ? Samozrejme, bolo. Je však zvláštne, že niektorému slovákovi či čechovi nepripadá groteskné hajlovať, zdraviť rímskou pravicou a používať nacistickú svastiku ako rodný symbol vyvyšujúc sa nad černochov, aziatov, rómov, židov...
Čudujem sa nie z pacifistickej nostalgie, ale preto čo napísal v biblii nacizmu Hitler. V Mein kampf jasne opisuje, ako naložiť so Slovanmi - odpadom Európy. Použiť nás ako otrockú pracovnú silu až kým neumrieme od únavy. Nezničiť nás okamžite iba preto, lebo cigánov a židov je relatívne málo a neubránia sa kým rovnaký odpad - slovania - sa "zatiaľ" ubrániť dokážu.
Podľa nacizmu sme rovnocenní so židmi, cigánmi, černochmi. Ja viem, že je to pravda. Avšak... vie to aj slovenský neonacista ? Uvedomuje si, že v prípade presadenia teórie ktorú vyznáva pôjde do plynu iba o týždeň neskôr po židovi, v lepšom prípade zahynie hladom a chorobou niekde v bani ? Uvedomuje si, že tvrdením o nadradenosti rasy ušlapáva tú svoju do blata po svojimi okovanými čižmami ? Sám mám pôvod nemecko - maďarsko - slovenský (moja babka bola nemka, dedo maďar - obaja boli uhro-rakušáci). Neviem, či všetci slovenskí neonacisti majú nemecký pôvod (aspoň do druhého kolena). Vtedy by sa nám slovákom teoreticky (podľa ich zvrátenej ideológie) mali dôvod posmievať. Ale väčšinou je to inak.
Vidieť hajlovať nemca je poburujúce, vidieť hajlovať slováka, čecha, poliaka, rusa, černocha, žida, čínana ... je iba groteskné. Pretože ani ten najväčší hlupák si uvedomele nepíli konár pod vlastným zadkom. Ono to môže pri prípadnej opakovanej histórii skončiť aj tak, ako v nedávno videnej krikatúre. Iračan víta americký tank s obrovským úsmevom radosti a transparentom. Aj slovenský nacista bude držať transparent s nápisom: "Tu som, zastrelte ma..."
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Dovoľ sa ma spýtať, kde si preboha čítal, že
Podľa nacizmu sme rovnocenní so židmi, cigánmi, černochmi.
Ak by to tak bolo Hitler by nebol...
Napísať odpoveď