Adobe Premiere Pro CS4 problém s inštaláciou
Adobe Premiere Pro CS4 problém s inštaláciou
zdravim .. mam problem chcem si nainštalovať Adobe Premiere Pro Cs4 a vždy mi vypíše chybu Nedostatek mista .. pričom mam na disku ešte 50 GB .. prečo to nejde ak chcete možem prihodiť aj screen ..

Re: Adobe Premiere Pro CS4 problém s inštaláciou
mas dost miesta na cecku alebo na decku? pridaj screen
ako možete vidieť na cečku mam malo .. neviem čim to može byť ..program files ma celkovo 8.29 GB ..a subory ktore som su v C maju dokopy 35 Gb tak neviem kde ostalo tych ostatnych, a programy už inštalujem do i-čka ..
ale ved ked to davam nainštalovať do i-čka tak by to malo isť či ? tam mam kopu miesta

ale ved ked to davam nainštalovať do i-čka tak by to malo isť či ? tam mam kopu miesta
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie. Rozbaľuje ti to do Tempu v C-čku. Spusti čistenie disku a vymaž všetko, čo ti ponúkne prípadne vymaž dačo ručne.
No podarilo sa mi odstrániť niektoré súbory ktoré tam zavadzali a aj som dal vyčistiť disk .. a pomohlo to, už mam 3GB volne, a ak sa môžem spýtať tak prečo to vlastne inštaluje do tempa keď to adresujem inam. Mohli by ste mi to vysvetliť?
-
hrban
Addict
Temp sú dočasné dáta, tam sa kopírujú súbory inštalačky, nejaké dáta čo sa budú ešte rozbaľovať\upravovať, kopírujú sa tam potrebné súbory pre inštaláciu ak by si náhodou vybral CD1 a vložil CD2, tak aby sa nezrušila inštalácia...
po ukončení inštalácie sa niečo vymaže a niečo ostane, ostávajú tam súbory potrebné pre odinštaláciu, aby si nemusel hľadať CD keď chceš odinštalovať..
BTW na systémovom disku máš strašne málo miesta, spomaľuje to systém, a môže to mať nepriazdnivý vplyv pre HDD, odporúčam tam mať aspoň 5 Gb voľného
zmenši si vyhradené miesto pre restore points (body obnovy)
po ukončení inštalácie sa niečo vymaže a niečo ostane, ostávajú tam súbory potrebné pre odinštaláciu, aby si nemusel hľadať CD keď chceš odinštalovať..
BTW na systémovom disku máš strašne málo miesta, spomaľuje to systém, a môže to mať nepriazdnivý vplyv pre HDD, odporúčam tam mať aspoň 5 Gb voľného
zmenši si vyhradené miesto pre restore points (body obnovy)
ďakujem za upresnenie
a to čo si spominal že si mam zmeniť vyhradene miesto .. nepochopil som tomu, čo mam urobiť ? 
-
hrban
Addict
na win vista a 7 sa tam dostaneš cez
control panel->system->advenced system settings->restore pionts (po slovensky sa to volá Ochrana systému)dole máš potom okno kde vyber disk C a daj configurate a nastav to na nejaké 2% (to bude nejakých 1GB potom)
control panel->system->advenced system settings->restore pionts (po slovensky sa to volá Ochrana systému)dole máš potom okno kde vyber disk C a daj configurate a nastav to na nejaké 2% (to bude nejakých 1GB potom)
sekol som sa u toho configurate .. neviem ako to mam dať ? pridam screen. Ak si myslel toto :
-
hrban
Addict
hmm takto to vyzerá u mňa
nevadí dá sa to spraviť aj takto
vssadmin list shadowstorage <-----toto ti ukáže aktuálny stav
vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /Maxsize=XGB <----- namiesto X daj nejaké číslo napr 1.5
vssadmin list shadowstorage <-----toto ti ukáže aktuálny stav
vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /Maxsize=XGB <----- namiesto X daj nejaké číslo napr 1.5