Vodné fajky
Re: Vodne fajky
skor ten puch pri dalsom fajceni s NORMAL tabakom
kazdemu smrdi nieco ine
no tu su fotky mojej fajky a aj zobrazene miesta netesnosti cize ked potiahnem nasava to vzdych cez dane miesta miesto cez vrch kde je tabak
taktiez foto toho tabaku ktory napriek rokom je este stale mokry... hmmm to musi byt ale "dobrota"
no tu su fotky mojej fajky a aj zobrazene miesta netesnosti cize ked potiahnem nasava to vzdych cez dane miesta miesto cez vrch kde je tabak
taktiez foto toho tabaku ktory napriek rokom je este stale mokry... hmmm to musi byt ale "dobrota"
Skús to utesniť mokrými novinami / servítkou.A serbetli je celkom kvalitný tabak,ale zas dva roky sú dva roky.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na tvojom mieste kúpim novú fajku a toto si vystavím, ako suvenír z dovolenky 
ja si myslim ze tabak je fakt genialny aj karamelovy... vela ludi ho nema rado, ale raz nam v jednom podniku urobili fakt genialny
...inac kam chodis do podniku?
-
freax_xo
Zablokovaný
Chcem sa spýtať , má zmysel používať phunnel na cca 30cm fajke?
-
rufus59
Light Professional
Zmysel má pokiaľ fajčíš vlhké tabaky ako napr. elements aspoň ti nestečie melasa do vázy 
-
freax_xo
Zablokovaný
To viem, ale či sa mi z bambusakmi stihne poriadne ochladit dym t
celkovo sa ti v tej 30 cm fajke moc dym chladiť nebude. Je na to moc malá a skôr či neskôr počas fajčenia sa ti aj tak ten dym & voda vo váze zohreje (babusák to môže maximálne mierne urýchliť)
ja používam vortex na 12" myi bambino a zmysel to má... je síce pravda, že s ľadom vo váze a maximálne 2 po sebe, lebo pri tretej vodnici v rade už je tá voda fakt teplá... ale poviem to asi tak, že nie je malá fajka ako malá fajka... tiež som bol dlho odporcom, kvôli prehrievaniu sa, malej stabilite a tak... ale keď som vyskúšal Mya QT, Mya Bambino, alebo aj Kaya PN 330, tak som menil názor...
-
freax_xo
Zablokovaný
Takže treba len meniť vodu to je všetko ? To je detail, to mi nejako nevadí 
-
javatar
Hardcore addict
tak toto ma velmi nepotesilo... takze ho asi objednavat uz nebudemwladas napísal:neni to nepodarok, proste zmenili recepturu ci co a je to uz totalne nechutne, nefajcitelne
no a elementy maju fakt chemicke chute - teraz som mal sweet cherry (recenziu postnem neskor) a aj ked mi velmi chutila, nebola to prirodna chut...
k elements - naštastie melás je viac - teda to sa týka len objednávok z nemecka - osobne som zvedavý keď naložím bisan power mint aké to bude...
Mne blue breeze šmakoval a radím ho k mojim naj tabakom.Holt každému chutí niečo iné.Objednaj a skús.
-
jin
VIP
freax_xo: O ďalšej objednávke bude vyvesená informácia v topicu a bude kolovať aj SS s podrobnosťami.
Čo sa týka čučoriedky, tak mne najviac chutil SB Blue Mist + Phunnel má význam vždy.
Polo-X: Potrebuješ tesnenie pod tureckú korunku, tesnenie na marpuč a skontroluj si aj ako máš utesnené telo s vázou. Odporúčam kúpiť aj nový šlauch, hento vyzerá hodne pofidérne. Serbetli je relatívne v pohode a pokiaľ bol v chlade ešte by sa mal dať fajčiť. Pokiaľ do toho chceš naložiť trávu, tak si nekupuj žiadne tesnenia, fajku starostlivo zabaľ do krabice a pošli ju balíkom na moju adresu - rád toho tú fajku ušetrím
Čo sa týka malých fajok - mám doma dve PN330 a nesťažujem sa. Voda s ľadom + malý difúzor + citrón = na jeden vortex úplne v pohode.
Dnes obdržali platbu, rátam, že tak v stredu to odíde, dodanie čakám tak v strede až koncom budúceho týždňa.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať cez SS.
Čo sa týka čučoriedky, tak mne najviac chutil SB Blue Mist + Phunnel má význam vždy.
Polo-X: Potrebuješ tesnenie pod tureckú korunku, tesnenie na marpuč a skontroluj si aj ako máš utesnené telo s vázou. Odporúčam kúpiť aj nový šlauch, hento vyzerá hodne pofidérne. Serbetli je relatívne v pohode a pokiaľ bol v chlade ešte by sa mal dať fajčiť. Pokiaľ do toho chceš naložiť trávu, tak si nekupuj žiadne tesnenia, fajku starostlivo zabaľ do krabice a pošli ju balíkom na moju adresu - rád toho tú fajku ušetrím
Čo sa týka malých fajok - mám doma dve PN330 a nesťažujem sa. Voda s ľadom + malý difúzor + citrón = na jeden vortex úplne v pohode.
Ak by niekto chcel vedieť podrobnosti o objednávke, tak celkovo objednávalo 13 ľudí, objednalo sa 84 kusov tovaru 48 rôznych druhov. Najviac sa opäť objednalo J7E Extra Dry - 26 balíčkov. Okrem toho sa objednalo hodne veľa Starbuzzu a tiež 4 vodné fajky. Štatisticky sa jedná o najmenšiu objednávku, akú sme kedy vytvorili a aj z tohoto dôvodu je ďalšia objednávka plánovaná až na koniec januára - nech čo-to sfajčíte, aby sa nerobili trochárske objednávky. A okrem iného chcem mať cez vianoce trocha kľuduObjednávka z nemecka napísal:Hallo jin,
die Zahlung für Deine Bestellung mit Bestellnummer 11216 in Höhe von 592.03 EUR ist per Bar bei uns eingegangen.Deine Bestellung wird spätestens einen Tag nach Zahlungseingang verschickt. Über den Versand der Ware werden wir Dich gesondert informieren.
Mit freundlichen Grüßen,
Benjamin Grädler
Inside-Trading
Michael Olbertz
Dachstr. 42a
81243 München
089 20 18 81 03
089 20 18 81 04
http://www.smoking-shisha.de
[email protected]
Dnes obdržali platbu, rátam, že tak v stredu to odíde, dodanie čakám tak v strede až koncom budúceho týždňa.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať cez SS.
-
p4ra
Redeemer
Citron? Elaboruj, prosim. 
citrón vo váze... zmení pH vody, hovorí sa, že lepšie filtruje škodliviny...
-
rufus59
Light Professional
Citrón pridávam taktiež do vázy z ľadom. Nasekaný citrón vložíš do vázy z vodou, najlepšie na také kúsky čo idú ľahko dnu aj von, lebo tam ho natlačíš ale vybrať to už je ťažšie
Taký citrón slúži v podstate ako difúzor vo vodnej fajke a taktiež znižuje bordel ktorý fajčíš. Pridávam aj ľad voda vydrží dlhšie chladná a dym je viac chladivý a lepšie sa potom fajčí
Keď sa mýlim, tak ma opravte 
-
p4ra
Redeemer
Lad aplikujem aj ja, ale citron je pre mna novinka. Dakujem, odskusam a ozvem sa.
Otazka, limetka splni ucel, ci to musi byt citron presne?
-
freax_xo
Zablokovaný
Ok, doma nový prírastok - phunnel + scalli mod, som zvedavý či to bude pasovať na tu moju malú