super, fakt pecka rada... ja som to mal od bratranca a stahovat sa mi nechce... mudra rada fakt.
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2011, 20:08)
pls poradite prosim?
Dead island.."a zase jednou zombíci" :)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Dead island.."a zase jednou zombíci" :)
kúp si originál alebo nehraj tú hru.. Porušuješ pravidlá tohto fóra ktoré si na 100% nečítal.
k*rva kolko je tu v poslednom čase zlodejov.
//idioti prečítajte si pravidlá dobre? myslím na ko*ot ktorý dávajú za upozornenie že tu sa warez nerieši k-
k*rva kolko je tu v poslednom čase zlodejov.
//idioti prečítajte si pravidlá dobre? myslím na ko*ot ktorý dávajú za upozornenie že tu sa warez nerieši k-
hej jak by som mohol hrat s kamosmi Dead Island? no cez hamachi a potom ako?
-
palciii
nazdar nezahral by dakto Dead Island ? http://steamcommunity.com/id/pkaavj feel free to add me
)
-
Space5800
Medium Professional
Tak lepšie neskoro ako nikdy. Hra je akurát v humble bundle tak som neodolal. Kedysi dávno keď som sledoval cinematic trailer na túto hru tak som bol unesený. Dnes som nahral10 hodín a po skončení som musel vygoogliť či ten spominany trailer bol skutočne na Dead Island. Ale aj tak sa mi to velmi pači. Pláž bola fajn ale už ma pomaly prestávala baviť. Často som sa vracal po tej istej trase, kde už boli tí mega zombici (netušim aký majú nazov) respawnutý...Nasrať len som okolo nich prebehol. Z mesta v druhej časti hry som očarený. Nenormálne pekné. Na gamepade sa to hrá príjemne akurát niekedy miniem celý zasobnik lebo nemôžem trafiť hlavu
S bugmi som sa nestretol, možno to za tú dobu už vychytali. Úsmevná mi prišla jedna cutscéna v ktorej boli všetky 4 (?) postavy proti zombikovi s nadorom. Po jej skončení som proti nemu stál sám
. Chýba mi tam len nejaká poriadná zbraň na dialku. Kuša možno? Hádzať kladivo je dosť neefektívne... Za granáty z deodorantov by som vyvojárom zvýšil plat.