Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa axxis »

WTH? :lol:
Nemam paru o com tocis clovece. Prva, druha, tretia, tretia s prvou a druha miesto tretej :lol:
Nepoznam ani jednu z nich, do vcera som ani nevedel, ze si vobec mal priatelku. A aj ked neviem s kym si chodil, ako to bolo a co je Tvoj vkus alebo vobec.
Preco si chodil s nejakym dievcatom ked si vedel, ze ten vztah nema sancu na uspech? Degradacia vkusu a davanie sanci zo zufalosti? Opovrhujes koli tomu sam sebou?

SchYzo napísal:sak hej ta posledna, co sice v xichte nic moc
Basnis o zenskej so spatnym xichtom? ojojoj
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JOOOOOOJ AXXIS, .... vyzera to tak ze si tu len kvoli provokacii, daj pokoj ,mne aj tejto teme. Zjavne si nepochopil o co slo a to ani nevadi, my so schyzom sa chapeme presne.

:D A vies ze ju tu nemozem dat, ... som ti vysvetloval preco. A axxis, mne ide dost o postavu, ta postava je zaklad, nie taky ako si myslis ale tou postavou je definovany ten vkus, .... extremne vysoke a stihle :wink: neviem ci to dokazes pochopit, kto taku babu nevidel nazivo tak tomu to proste nedojde......
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:JOOOOOOJ AXXIS, .... vyzera to tak ze si tu len kvoli provokacii, daj pokoj ,mne aj tejto teme. Zjavne si nepochopil o co slo a to ani nevadi, my so schyzom sa chapeme presne.

:D A vies ze ju tu nemozem dat, ... som ti vysvetloval preco. A axxis, mne ide dost o postavu, ta postava je zaklad, nie taky ako si myslis ale tou postavou je definovany ten vkus, .... extremne vysoke a stihle :wink: neviem ci to dokazes pochopit, kto taku babu nevidel nazivo tak tomu to proste nedojde......
Pripustam, ze som docela kreten ale nie som hlupak. Tvoju temu aj Tvoje myslienkove pochopdy som pochopil presne.
Zda sa vsak, ze Ty nemas uplne jasno v tom co som sa Ti celu dobu snazil povedat: a to je to, ze clovek nijako nedegraduje sam seba ak na niekom prehliada jeho nedostatky aj ked si ich plne uvedomuje. A osobne som toho nazoru, ze nejestvuje take miesto na zemi, v ktorom by si nenasiel niekoho koho si oblubis aj za hranice priatelstva. A to nie je ziadny akt zufalstva z nedostatku zien, je typicke, ze ludia si vyberaju partnera vo svojej blizkosti.
Zober Francuza a posli ho do Thajska na dostatocne dlhu dobu a garantujem Ti, ze si po urcitej dobe najde partnerku aj ked obom budu vadit zvyky, ktore maju koli velkej rozdielnosti kulutr. A ano, keby stretol to iste dievca v Europe zrejme by mu nevenoval velku pozornost, ale to neznamena, ze svoj kus posunul smerom dole len aby niekoho mal. Len sa posnul inym smerom. Ked sa nejakym nagelovanym krasavcom pacia tie Tebou spominane pretekarky a hrosice preco to proste len neakceptujes ako fakt, ze su s takym typom dievcat spokojni? Ja si tiez myslim, ze slovenska popova scena je dymiaca kopa hovien, ale na druhu stranu chapem, ze mase ludi takato hudba vyhovuje a nejdem ich obvinovat z toho, ze nepocuvaju len klasicku hudbu a operu ani im nasilu vnucovat nieco co aj tak nechcu. A nepovazujem to za skresanie ich vkusu ale proste prirodzeny vyvoj v prostredi, ktore akceptovali ako svoje a su s nim spokojni.
A ak mi neveris, ze vyvoj vkusu funguje na kazdom jednom cloveku daj si 2 roky v azijskej krajine kde je takmer nulova sanca, ze natrafis na velmi vysoke dievca a aj tak sa Ti mnohe budu pacit.

P.S. Som si isty, ze mne si nevysvetloval preco tu mozes alebo nemozes pridat niekoho fotku a popravde ma vobec nezaujima ako Tvoje priatelky vyzerali.
qwerty-xyz

k tej tvojej prtavej poznamocke. --- to som vysvetloval schyzovi,.. on vie co a ako.

AXXIS serie ma to preto lebo mam urcitu predstavu o tom ako maju vyzerat idealne pary a kto ma s kym byt, na zaklade XY vlastnosti, povahovych a vyzorovych crtov ... To so pises ty ze nie kazdy s tym suhlasi a hladaju si baby vo svojom okoli aj ked mozno nie take pekne a nie take dobre a dokazu ich akceptovat, je SICE KRAAAASNA PREDSTAVA, ... ale v praxi je skor VYNIMKOU AKO PRAVIDLOM ze takato dvojica ostatne STASTNE SPOLU. ved sa len pozri na tie statistiky a na cele forum, kazdy si tu riesi vztahove problemy, na slovensku je rozvodovost nenormalna, v cesku tak isto, o ostatnych krajinach ani nehovoriac, klasicke ponimanie rodiny a stastia dvojice pomaly ale isto PADA. preto si ja osobne myslim, ze sa na zaklade niektorych veci da vypracovat pre kazdeho chlapca alebo dievca partner/partnerka ktora by presne splnala doplnujuce sa vlastnosti TAK ABY mala dvojica co najmenej problemov a starosti a niektore by sa eliminovali uplne. To neznamena ze by som sa cez niektore nedostatky nevedel prekusat, ale pokial mozem hladam babu ktora ich ma co najmenej. A aby nehrozilo ze ti to nedojde tak par perliciek.
-- Nebudem chciet predsa dievca ktore je fanatickou katolickou, a vziva boha pri kazdom jedle o ostatnych kravinach ani nevravim, ked sam som ateista, a sice proti jej viere nic nemam, ale nechat si otrieskavat o hlavu ze som pohan, a katolik je NADRADENA RASA, sorry ako nemusim vobec.
-- Nebudem rovnako chciet ked mam 192-195 cm, dievca ktore ma 150 cm, len preto ze vy idioti mate v hlave zakodovane ze mala vrtka - dobre vari. (to s varenim nic spolocneho nema) Ale budem chciet babu vyskovo od 170 vyssie, idealne okolo 190 a viac. Lebo sa mi take pacia neskutocne strasne.
--Nebudem chciet dievca ktore je tlste a ma naznaky HROCHA. Jezisi tak ked mne pri mojej vyske kolise vaha od nejakych 88-92, tak snad holka pri vyske 190 si moze drzat vahu aj na 70 kilach. ale ten POMER VAHY sa proste MUSI drzat na urcitej hladine. Dristy ako porod a podobne ma nezaujimaju, ja viem ktora baba proste priberie a ktora nie a neserte ma s hovadinami, proste to viem a viem si to aj na patrickych prikladoch dokazat.
--- Rovnako nemusim fajciarku ked osm sam nefajciar, pijem prilezitostne tak snad nemusim mat babu co sa oziera na kazdom kroku, nemusim fetacku ani zavislacku na drogach, nemusim ani knihomolku, ktora bude XY casu venovat uceniu a ja pre nu budem na 10-tom mieste ked vobec na nejakom lebo prve bude skola stoj co stoj, aj keby neviem co bolo.
---Nemusim babu co mi bude zahybat lebo chce skusit nieco noveho, wau, nech si taketo kraviny skusa pri niekom inom.
--NEMUSIM BABU KTOREJ NEVYHOVUJEM JA, CHCEM BABU KTOREJ VYHOVUJEM AJ JA!!!!

TAKTO MOZEM POKRACOVAT AJ DO 150 ODRAZOK, TOHO JE PO BLUD, A KTO NIE JE CVOK TAK SI VIE TIETO VECI POVEDAT AJ SAM!!!!! A TAKETO BABY PROSTE A JEDNODUCHO SU!!!!! TAK PRECO SA KUA FIX SNAZIA LUDIA DODRBAT SI VECI NA MAXIMALNU MOZNU UROVEN?

--- kurnik axxis nesi hlupak sam si to pisal a viem ze toto co som pochopil chape aj JIN a spol. MICHAU-ovi, audiotrackovi, hojkovi a avatarovi to musim napisat osobitne.

---- Chlapci, ked mate maticnu dosku ktora ma problemy s grafickymi kartami jedneho vyrobcu a s grafickymi kartami druheho vyrobcu problemy nema tak je vyhodnejsie hladat kartu podobnych vlastnosti ak nie lepsich u druheho vyrobcu aj za cenu predlzenej cakacej doby a vyssej ceny, co sa odrazi na kompatibilite, a celkovej spokojnosti koncoveho uzivatela. :D Samozrejme posrat sa moze ako vzdy vselico ale aspon eliminujeme zakladne problemy ktore by mala karta a doska keby bola karta u prveho vyrobcu ktora sa s maticnou moc nemusi. :P Mi-chau ked nechapes vymyslim pre teba nieco ineho, len si budem musiet zajst na FRI cku po radu, ... chapes, svoji svojim .... :) love you, .... cmuk ... :smt007
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mna k tomu napadol jeden v tip tak ho napisem na odlahcenie: laska je na to aby si aj skarede zeny mohli zatrtkat :D proste ked ju milujes nieje co riesit (aj ked si zas myslim ze dvaja sa predsa nemozu lubit ak si nesadnu aj fyzicky aspon trocha teda) ...+ Ado keby si to nepisal takym bulvarnym sposobm typu novy cas (capslock a po ch*j vykricnikov) tak by to mozno ludia brali lepsie a neodpisovali ta hned...
qwerty-xyz

hej ne ? ja si to tiez myslim, ale tak co sa tu s tym budem serkat, pride JIN zjemni to a opravi ma .... :) A kebyze to mam napisat jemne tak to tuna vysvetlujem na 5 stran, a vacsina by zaspala pri citani tej prvej ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

qwerty-xyz napísal:preto si ja osobne myslim, ze sa na zaklade niektorych veci da vypracovat pre kazdeho chlapca alebo dievca partner/partnerka ktora by presne splnala doplnujuce sa vlastnosti TAK ABY mala dvojica co najmenej problemov a starosti a niektore by sa eliminovali uplne.
toto nie je velmi stastna myslienka, nehovoriac o nemoznej realizacii... nie vsade je cesta najmensieho odporu najlepsia...
qwerty-xyz

no stastna myslienka to nie je a realizacia je tazka, .... :) lebo nie je prostriedok ktorym by sa to dalo hned zistit. Ale tak ako vravim vyzor uz clovek vidi, povahu bud z casti odhadne alebo spoznava, ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a clovek sa meni a nie vzdy je ochotny a motivovany bojovat so stereotypom... a potom neschopnost starat sa o svoj vztah skryva za dovod "nezhoda povah" :(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty: K tomu co si napisal ma napadaju tieto veci:

ad 1: Vztahy medzi muzom a zenou sa takmer nikdy nezakladaju na racionalite alebo urcitej percentualnej zhodnosti zaujmov ci vyzoru. Ak s niekym chces alebo nechces chodit rozhodujes sa na zaklade uplneho ineho faktoru ako je to ci sa k Tebe skutocne hodi. Pozri sa na to sam, dievcata si obycajne radsej vyberu frajera v kozenej bunde, ktory jazdi na motorke len zo samotneho principu, ze ju dotycny pritahuje a chalanov, ktori by sa k nej teoreticky hodili omnoho viac si ponecha len ako priatelov, lebo ich mozno ma rada, ale neciti to pritazlive puto. To iste plati pre muzov, zober si nejakeho totalneho sprta tiez radsej vystartuje po nejakej strasnej jebacke radsej ako keby si mal hladat skromne dievca podobne jemu. A ani trochu ho netrapi to, ze to dievca moze byt tupe ako lesenarska trubka.
Btw. mam kamarata, ktory meria 2m, jeho priatelka nema ani 160cm a navyse ona je aj celkom inteligentnejsia a vzdelanejsia ako on. A su spolu uz takmer 5 rokov a podla mna vyzeraju celkom stastne. Ja osobne dufam, ze im to dlho vydrzi pretoze su super par a rozhodne nejdem plakat nad tym, ze by sa mali rozist pre velku rozdielnost a najst si niekoho kto by im "viac" vyhovoval. Uz dokonca ani nedokazem predstavit nikoho kto by bol pre nich vhodnejsi ako su sebe navzajom.

ad2: zoznam veci, ktore si tu napisal sedi na obrovsku mnozinu dievcat a pokial nemas klapky musis to vidiet tiez. Aj ked pripustam, ze su v nepomere k totalnym pi*ciam a babenkam. Tento fenomen vsak podla mna nema nic spolocne s vyvojom sposobenym dostatkom ci nedostatkom partnerov opaceho pohlavia. Osobne si myslim, ze daleko viac je postavene na kulte role-modelov, ktory sa zacal vyvijat uz niekedy v 20 - 30-tych rokoch (M.Monroe). Problem je akurat v tom, ze v sucasnej dobe su za role model postavene docela anti vzory a pokial si spolocnost bude mysliet, ze Paris Hilton je skvela, krasna a uspesna dievcina, ktoru je hodno nasledovat tak nemozes cakat nic ine ako bary plne dievcat, ktore budu ako ona. A podvedome sa chalani budu snazit ziskat tento "ideal" aj ked piliere, na ktorych tato viera stoji ani neexistuju ( rovnaka situacia - BFU pokladaju apple za uplneho boha a cokolvek vyjde z ich dielne ochotne prijmu ako bozsky produkt s tym, ze radi akceptuju vsetky jeho nedostatky a budu hovorit, ze to aj tak nikto nechcel. Vid multi-task ci front end kameru. Ked to ifony nemali vsetci kricali, ze uzivatelia nic z toho nepotrebuju co je dokazana tym, ze sa predalo 500bazilinov kusov. Ked prisiel windows phone 7, ktory nemal multi-task vsetci iFagovia kricali, ze lol to nema multitask kto to kedy videl, taka sracka od microsoftu.) Preved si tento masovy fenomen okuzlovania do ludskej roviny a mas preco chalani radsej skarede p*ice, ktore sa snazia podobat idealu ako inteligentne a mile, ktore sa snazia od neho byt co najdalej.

P.S. Podla Teba je spravne aby sa pary kalkulovali na zaklade nejakych kriterii podobnosti? To nielenze nie je realizovatelne, este je to aj hlupe. Nemozes po nikom chciet aby mal niekoho ineho rad len na zaklade spolocnych znakov. A vdaka bohu za to, radsej by som bol do smrti sam ako by som mal chodit s dievcatom, ktore je ako ja :lol:
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

idealne okolo 190 a viac
Veľa šťastia pri hľadaní, také ženy spadajú niekam do 100. percentilu. Odkiaľ vlastne môžeš obľubovať také ženy, keď sa štatisticky takmer nevyskytujú? Aj v tíme basketbalistiek som také našiel iba 2.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...jednu takú poznám...aj kozy má veľké...qwerty, chceš?...
qwerty-xyz

:) no jo, takych ako chcem ja je veeeeeelmi malo, ... :-) co narobim ....

aby sme si tu trosku znova ujasnili pojmy, neviem ci som ich tu pisal, v kratkosti ma napadli taketo definicie.

degeneracia -- ak vkus degeneruje na uplne nieco ineho, priklad. chcem vysoku stihlu ciernovlasku degeneruje na maleho tlusteho rysaveho hrocha.

degradacia -- zmiernenie podmienok, ... chcem vysoku stihlu peknu a inteligentnu ciernovlasku ...priklad. degradovanie, chcem vysoku stihlu ciernovlasku, pekna byt nemusi inteligentna tiez nie

Indoktrinacia -- prostredie, ludia vokol mna spolocnost celkovo, blizki priatelia a znami, spoluziaci alebo rodina sa mi snazi nanutit ich ideal, ktory sa vobec nestotoznuje s tym mojim, niekto tomu podlahne ciastocne niekto uplne, potom si vytvori pomysleny obraz o svojom stasti, s ktorym sa niekde v hlbke duse nestotoznuje.

:) snad sme sa pochopili ....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: Indoktrinacia -- prostredie, ludia vokol mna spolocnost celkovo, blizki priatelia a znami, spoluziaci alebo rodina sa mi snazi nanutit ich ideal, ktory sa vobec nestotoznuje s tym mojim, niekto tomu podlahne ciastocne niekto uplne, potom si vytvori pomysleny obraz o svojom stasti, s ktorym sa niekde v hlbke duse nestotoznuje.
Pochybujem, ze toto je mozne. Nejake dievcata sa Ti pacia a ine nie, pochybujem, ze mozes komukolvek nanutit, alebo vobec vnuknut ideu o krase. To ako ta tlusta zenska co som ju sem daval. Neexistuje ziadny prostriedok na svete, ktory ma presvedci o tom, ze je atraktivna ani keby si to myslelo 96% populacie a tvrdili cokolvek na jej obranu. A myslim, ze kazdy rozmysla rovnako.
Ak si vyrastol tak, ze sa Ti podobne typy pacia tak sa Ti holt pacia ak nie tak nie. Prostredie na to sice vplyva, ale stale je to Tvoj volba - resp. je na Tebe ake prostredie Ti vyhovuje a ktoreho nazory preberies z vlastnej vole, nikto Ti nevstepuje nic.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz: Vezmem to zo široka, nakoľko všetko sa mi citovať nechce a ani nemám toľko energie a času. To, že máš ideálnu predstavu je síce pekné, no to je asi tak všetko Zmier sa s tým. Bude to pre Teba jednoduchšie - teda pokiaľ silou-mocou nechceš presadzovať svoju vlastnú cestu ideálneho, no hlavne nereálneho sveta.
Niečo ku "nevyrovnaným párom" - fungujú. Bodka. Neviem, čo myslíš tou svojou praxou, no v okolí mám dosť veľa prípadov "nevyrovnaných párov" (aj keď neviem, či ich správne označujem) fungujúcich 4 a viac rokov.
Áno, rozvodovosť stúpa, áno, tradičný model rodiny sa mení, no to sú zmeny v spoločnosti, ktoré majú pramálo spoločné s akousi degeneráciou.
Vypracovať plán ideálneho partnera pre každého človeka? Toto je: nemožné, nerealizovateľné, naviac, súhlasím s javatarom, cesta najľahšia nemusí byť správna.
Ku ďalším odrážkam: Nikto Ťa nemôže prinútiť vybrať si dievča, ktoré nechceš. A ani si nemyslím, že Ťa niekto núti. Každý si musí svoje priority zvážiť sám a rovnako aj to, ako z nich spustí, či nie.
qwerty-xyz napísal:Dristy ako porod a podobne ma nezaujimaju, ja viem ktora baba proste priberie a ktora nie a neserte ma s hovadinami, proste to viem a viem si to aj na patrickych prikladoch dokazat.
A nevieš a nevieš a nepresvedčíš ma o tom! Proste nie! Nie si genetik a môžeš mi do haleluja tvrdiť, že to dokážeš určiť podľa mamy, babky, tety, strýka a podobne. Nemôžeš si byť 100% istý. Nevieš si predstaviť, aký hormonálny koktejl má v sebe žena počas a aj po tehotenstve.
Pokiaľ mi tvrdíš, že by si sa na milovanú ženu vykašľal len preto, že priberie po pôrode, tak to pokladám za veľmi plytké povrchné a hlúpe. Nie všetky ženy sú Andrea Verešová (narážam na jej postavu po dvoch pôrodoch), no neprestaneme ich preto milovať.

Vidím to tak, že opäť som dospel ku svojmu starému známemu záveru, že toto celé je spôsobené kvôli prostrediu, v ktorom sa momentálne pohybuješ a Tvoji spolubývajúci z intráku sú po tme schopní pretiahnuť aj hárajúcu fenu. Opakujem - Ich problém! Nechápem potom však, prečo sa toľko navážaš do ľudí z IT oboru (FRI), ktorí sú na tom zrejme znateľne lepšie a nemusia ani masturbovať nad MB.
Pozri, ja Ti Tvoje ideály brať nechcem, ani nikto z nás. No nesnaž sa ani nás presvedčiť o tom, že v spoločnosti vládne degenerácia a indoktrinácia, nakoľko aj sám veľmi dobre vieš, že je to lokálne veľmi ohraničený fenomén, ktorý Ty neskutočne exponuješ a robíš z neho problém, ktorý normálne ani nestojí za pozastavenie.
qwerty-xyz napísal:degeneracia -- ak vkus degeneruje na uplne nieco ineho, priklad. chcem vysoku stihlu ciernovlasku degeneruje na maleho tlusteho rysaveho hrocha.
Technicky vzaté máš pravdu, no budem sa opakovať, človek zrejme mal dôvody na to, aby takto radikálne zmenil kus. V skutočnosti som sa s takouto "degeneráciou" ešte nestretol a pokiaľ sa jedná opäť len o záležitosť, ktorú máš odsledovanú z Tvojej praxe, tak to nepokladám za relevantné, vzhľadom na prostredie, v ktorom sa pohybuješ. Nakoľko ho opisuješ vo všetkých extrémoch.
qwerty-xyz napísal:degradacia -- zmiernenie podmienok, ... chcem vysoku stihlu peknu a inteligentnu ciernovlasku ...priklad. degradovanie, chcem vysoku stihlu ciernovlasku, pekna byt nemusi inteligentna tiez nie
DTTO.
qwerty-xyz napísal:Indoktrinacia -- prostredie, ludia vokol mna spolocnost celkovo, blizki priatelia a znami, spoluziaci alebo rodina sa mi snazi nanutit ich ideal, ktory sa vobec nestotoznuje s tym mojim, niekto tomu podlahne ciastocne niekto uplne, potom si vytvori pomysleny obraz o svojom stasti, s ktorym sa niekde v hlbke duse nestotoznuje.
Preto sa to volá presvedčenie. Lebo si o tom presvedčený a nikto to nemôže zmeniť. Nikomu nemôžeš natĺcť do hlavy svoje ideály. Hold raz pokiaľ mám istý vkus, tak aj celý svet sa môže na mihalnice postaviť, no čo sa mi páči, to sa mi páči. Čo sa mi nepáči, to sa mi nepáči + "zopakovanie odseku o prostredí, v ktorom sa pohybuješ".
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja qertyho prototypy poznam hned dva, a dufam ze sa nikdy nedostanu do jeho blizkosti.
qwerty-xyz

:) ked su to ozaj moje prototypy, ... tak sa do mojej blizkosti dostanu a ver mi budem si ich vazit a komunikovat s nimi na podstatne lepsej urovni. :wink: Prave preto a len preto ze to bude moj prototyp. a vobec sa nebudem musiet menit ani pretvarovat, proste su moje modely dievcat a tie ostatne .... :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

cize sa menis a pretvarujes skor pri ostatnych? :D
qwerty-xyz

dievcatach..... a nemenim. Leeeen, ako to napisat. :wink: Ked sa s nimi nemusim bavit tak sa rad vyhnem komunikacii s nimi, a ked mam dobru naladu tak si viem povedat ze qwerty nerob im zle, usmievaj sa a jednaj s nimi pekne :wink: A vtedy su ostatne happy ze sa porozpravali a je klud, horsie je ked naladu nemam.....
Ale teraz to tak uz nebyva, niet sa moc s kym rozpravat ....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aj vies dovod preco sa niet s kym porozpravat?
Napísať odpoveď