e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
cavopp
Novice
Novice

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa cavopp »

na som objednaval veci dvakrat a hned na druhy den po objednavke mi poslali trackingnumber a do tyzdna som to mal doma ... ci ze vsetko OK
ale teraz som objednal veci asi za 550 eur a za 8 dni mi neposlali trackingnumber, peniaze odisli z uctu v podstate hned....
Nasiel som tu, ze sa stane, ze niekedy to cislo neposlu tracking, ale v podstate to do tyzdna dorucia a mne nic
bolo tu par ludi, co im to nebolo dorucene, ale nakoniec sa nevijadrili ako to dopadlo a ci dostali peniaze spat.
Som momentalne dost na pochybach, neviem co si mam o tom mysliet a co teraz od toho cakat ...
nejaky napad?
kowler
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kowler »

ahoj objednavam z SD už dlhé roky vždy bez najmenšieho problému, vždy som platil VISA kartou...
teraz som previedol prvýkrát platbu cez PayPal na SD (inak platím paypalom bežne)
ale status mám stále Pending a platbu mám deferred (pozastavenú), inokedy som to mal vždy do jedného dňa vybavené zabalené odoslané, teraz vôbec nič. Máte niekto podobnú skúsenosť cez paypal?
Kua nechce sa mi to rušiť a objednávať na novo...bolo to cez 6 kíl.
zoro51
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zoro51 »

V sportsdirecte som kupoval veci ked som bol v Anglicku aj v Skotsku. Teraz som objednal aj cez internet platil som VISA kartou. Vsetko prebehlo, tovar som mal do 5 dni doma kurierom, a pribalili aj katalog (722stran:D) a hrncek

Kód: Vybrať všetko

http://www.sportsdirect.com/sportsdirect-jumbo-mug-750159
kowler
Amateur
Amateur

zoro: jasne ked platiš kartou všetko ide v poriadku, ja som kartou platil cca pred dvoma týždňami a tovar som mal doma za 4 dni, teraz som platil paypalom a za dva dni sa nič neudialo, na mail neodpovedajú ako keby to ani nekontrolovali tie platby cez paypal, kedže paypal konto majú založené na ten istý majl, na ktorom majú uvedený contact us [email protected]

najhoršie na tom je to že až na to náhodou prídu že si niekto zaplatil paypalom tak polovica naobjednávaných vecí už nie je skladom.
keby tam mali aspon posrané tel. číslo čo je vo veci.
cavopp
Novice
Novice

kowler napísal:ahoj objednavam z SD už dlhé roky vždy bez najmenšieho problému, vždy som platil VISA kartou...
teraz som previedol prvýkrát platbu cez PayPal na SD (inak platím paypalom bežne)
ale status mám stále Pending a platbu mám deferred (pozastavenú), inokedy som to mal vždy do jedného dňa vybavené zabalené odoslané, teraz vôbec nič. Máte niekto podobnú skúsenosť cez paypal?
Kua nechce sa mi to rušiť a objednávať na novo...bolo to cez 6 kíl.

presne to iste sa stalo aj mne, cakal som dva tyzdne a nijako sa to nepohlo, tak som to nahodil na novo a zaplatil radsej platobnou kartou a s tou sa to pohlo
tiez som bol zaskoceny ...
kowler
Amateur
Amateur

cavopp napísal:

presne to iste sa stalo aj mne, cakal som dva tyzdne a nijako sa to nepohlo, tak som to nahodil na novo a zaplatil radsej platobnou kartou a s tou sa to pohlo
tiez som bol zaskoceny ...
ahoj po napísaní na paypal podporu čo sa to deje, kontaktovali oni sami sd a platba prebehla a balík už je na ceste.

Radšej nabudúce zase platím kartou :)
cavopp
Novice
Novice

dobre vediet do buducna .... inac v maji mi presla aj cez paypal platba bez problemov ....
ale kartou je to asi bezproblemovejsie
GL
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ja som platil PayPalom a nastastie sa vsetko rychlo vybavilo. Balik prisiel o 5dni :) . Ale asi dobuducna budem platit cez Visu ked ste mali take problemy.. :?

zoro51: Za aku sumu si objednaval veci ? Lebo ja som objednaval za 196€ a prisiel mi len katalog :X ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

imi ty si este nikdy nedostal od nich hrncek? :D ja ich mam doma asi 5
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial nedostal :X .. Ale ja som od nich objednaval minule prvy krat to bude asi preto :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

praveze nie, ved mne poslali ku kazdej objednavke zatial hrncek, aj k prvej
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak mne neprisiel :X .. A to som v kutiku duse dufal ze mi ho poslu :oops: , lebo 600ml hrncek by sa mi zisiel :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

odkial si? darujem ti jeden
gano
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gano »

Cavte,
vcera som prvy krát objednal veci zo stranky www.sportsdirect.com/ v hodnote £288.95. platil som cez paypal a v payment statuse cez paypal mam PENDING a ked otvorim platbu v paypale tak mam
DEFERRED payment of 288.95 (pozastavena) ? robi to vsetkym alebo sa stalo zase u mna nieco zaujimave? cez paypal platim kazdodenne a este sa mi nic take nestalo.
este mam jednu taku otazocku limit som mal 300.-eur a tato objednavka bola cca 350.-Eur...moze byt ze aj kvoli tomu nepresla platba? dnes rano som dvihol platby na 700.-Eur. Paypal bude opakovat platbu,alebo musim zrusit a znova.
cez sportsdirect musi predavajuci potvrdit platbu a az potom ju pripise? alebo ako si mam vysvetlit to pending? z uctu nemam nic stiahnute uz som kontroloval. moze to byt aj kvoli tomu ze je vikend? dakujem za odpoved...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

musis znovu objednat. to iste sa stalo aj mne vcera
michal knazek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa michal knazek »

Dobry večer,
potrebujem poradit pri objednavke s prodirectsoccer. Tovar som si dal do košíka, napísal som adresu, a udaje z kreditnej karty(VISA), ale aj na treti pokus objednat mi prišiel e-mail v tvare :

Thank you for your recent order with Pro-Direct Soccer reference 3328464

Unfortunately the card used for this order was declined by the card issuer (this can be for many reasons such as details held at the bank not matching the details given or the card has expired or an error on the details you have provided to us) and we are therefore unable to process your order.

Sorry for any inconvenience caused by this process if you still wish to order the item(s) please resubmit your order by clicking here or alternatively you can phone us on 0870 60 80 442 with details of an another method of payment.

If you have any queries please e-mail [email protected] or telephone our Customer Service Line on 0870 60 80 442 which is open between the hours of 9am-9pm Mon-Fri or 10am-4pm Sat-Sun & bank holidays.

Kind regards
Customer Services Team
Pro-Direct Soccer
Unit 3/4 Forde Court
Forde Road
Newton Abbot
Devon
TQ12 4BT

Mozete mi prosim poradit?
Ďakujem
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

ako si si iste vsimol, karta bola odmietnuta.

v tretom stlpci mas napisane co mas robit.
''ak si stale prajes objednat tovar klikni na ten odkaz alebo zavolaj na to cislo, o inych sposoboch platby''

//alebo skus pouzit inu kartu
zoro51
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zoro51 »

IMI napísal:Bohuzial nedostal :X .. Ale ja som od nich objednaval minule prvy krat to bude asi preto :)
Toto bola moja prva objednavka a dostal som ten hrncek. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mne tento krat tiez neposlali hrncek, iba ten mega katalog
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne taktiež minule poslali len katalóg ale mám 2 hrnčeky čiže v pohodke, inak čo odtiaľ tak pravidelne objednávate? ja si tam už pomaly neviem nič vybrať ako keby tam mali stále to isté :? škoda že nedokážu konkurovať takému http://www.caliroots.com alebo http://www.asos.com :?
Napísať odpoveď