Rada:Je tato zostava dobra?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Outsider
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Rada:Je tato zostava dobra?

Príspevok od používateľa Outsider »

hojko napísal:Kolko je hier ako Metro 2033, inak povedane zle optimalizovanych a zbytocne narocnych??? Naratam ich na jednej ruke. Tvoja definicia hracskeho PC je obdivuhodna.
Metro presne pre jeho zlu optimalizaciu. Tam sa ukaze vykon tvojho PC donedavna sa na to vyuzival taktiez zle optimalizovany Crysis ale Metro ho prekonalo. Michalkoo- A to, ze ide lepsie na radeonkach nemam taky pocit. By som rad vedel aka hra ma vyssie naroky nez metro ked si taky mudry.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Outsider: Na co sa mam pozerat na hru, ktora je zle optimalizovana a je asi jedina v tomto smere??? Alternativou by mohol byt este Crysis 2 s patchom na DirectX 11 alebo ArmA 2. Ak sa chcem hrat, tak sa pozriem na hry, ktore budem hrat a teda ma zaujima ako mi pojde Battlefield, Call of Duty, Mafia 2, Dirt 3, Rage, Dead Island, FEAR 3, Dungeon Siege 3, FIFA 12 & PES 2012... a tie vsetky pustim a plnohodnotne zahram na zostave za 600 eur. A ty si kludne mozes tlieskat pred zrkadlom, ze mas pocitac za 900 ci 1000 eur a mas problem s hrou Metro 2033, na ktoru sa vacsina ludi moze vies co.
Outsider
Star
Star

hojko napísal:Outsider: Na co sa mam pozerat na hru, ktora je zle optimalizovana a je asi jedina v tomto smere??? Alternativou by mohol byt este Crysis 2 s patchom na DirectX 11 alebo ArmA 2. Ak sa chcem hrat, tak sa pozriem na hry, ktore budem hrat a teda ma zaujima ako mi pojde Battlefield, Call of Duty, Mafia 2, Dirt 3, Rage, Dead Island, FEAR 3, Dungeon Siege 3, FIFA 12 & PES 2012... a tie vsetky pustim a plnohodnotne zahram na zostave za 600 eur. A ty si kludne mozes tlieskat pred zrkadlom, ze mas pocitac za 900 ci 1000 eur a mas problem s hrou Metro 2033, na ktoru sa vacsina ludi moze vies co.
Kto hovori, ze s nou mam problem. Kazdy ma taky PC aky si moze dovolit. Ja som mal dlho stary PC a za par vyplat som si nasetril na tento a urcite to nelutujem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a teraz ho máš len na to, aby si chodil po fórach a vypisoval, aký si ty "kápo" že máš taký stroj...a čo?...chleba nezlacnie, ani rožky...ja mám napr. 16GB RAM a teraz sa s tým nevyťahujem na každého v záujme ho ponížiť...ale na teba to vytiahnem, lebo ty očividne namiesto obvykle buranmi meranou cicinou posudzuješ ľudí skôr podľa výkonu ich PC...a teraz si v spánku môžeš celý nešťastný ohrýzať nechty, že niekto má viac RAM ako ty...
Outsider
Star
Star

Pekne si ma pobavil. Ja sa nicim nechvalim. Ale ked uz si s tym zacal ty tak nemas viac RAM nez ja zlatko moje a dobru noc.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Grim ti pekne nalozil, a fakt by som si pozrel, kde mas ty vo svojom PC viac, ako 16GB RAM, a ako by si to vobec ospravedlnil, ze naco tolko vobec mas.

Inak plne suhlasim s tym, co napisal hojko.

OT: Schvalne musim odskusat, ze ako sa zachova ArmA 2 na mojom stroji. :)
Outsider
Star
Star

4x4 GB ram 4 sloty na deske neviem, co je na tom nepochopitelne. Otazka preco, lebo nizka cena a mozne vyuzitie do buducna. Plnohodnotne hranie, co spominal hojko je urcite z jeho pohladu tesne nad hranicou 30 FPS, ano s tym som donedavna suhlasil aj ja. Co som kupil novu skrinu nazor som zmenil. Crysis 2 max detaily stabilne 60 FPS to je podla mna dostatocne plnohodnotne hranie. A otazka chvalenia sa jak male decko s novy PC to rad robi kazdy a nehovorte mi opak, len kazdy ma na to svoj sposob. Odsudzujte si ma kolko chcete ked vam to spravi dobre :smt033 .
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

kým nemáš vodníka tak niesi gamer :smt019

stavím sa že povie, že ho má
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Bez poriadneho zdroja ten tvoj pc nestoji za nic.
Outsider
Star
Star

Ja vode neverim, vela hadiciek v PC zbytocna investicia. Ak mas vykonny vzduchovy chladic na CPU a GPU tak mas podobne teploty ale db naviac. A ano hardcore zavyslaci na PC maju vodnika ked im to bohaty rodicia zaplatia :D Ja som vsetky investicie dal do vykonu a nie do kozmeticky nepotrebnych kravyn. Tym padom mam skrinu za 950 € na vykonostnej urvoni skrine za 1500 €. A koniec uz spamu lebo boude zle :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale 4x4x je 16 a to je rovnako ako ja, nie viac...takže... :mnam:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Outsider napísal:Tym padom mam skrinu za 950 € na vykonostnej urvoni skrine za 1500 €.
Prosim o vysvetlenie tohto nezmyslu.
Battle1992
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Battle1992 »

Vysvetli si to ako chces aj tak je to podla teba nezmysel. Riesite tu stale dookola kraviny . Tato tema bola zalozena za inym ucelom :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aku mas vlastne celu zostavu?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Battle1992, no schvalne sem daj zostavu, ktora podla teba ma mat uroven mojej masiny, ktora ma hodnotu s DPH necelych 1.700 EUR a ty ju mas za 950 EUR. A som zvedavy, ze ci skutocne kecas p......y alebo si len blby.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Outsider napísal: Ale ked uz si s tym zacal ty tak nemas viac RAM nez ja zlatko moje a dobru noc.
Grim napísal:...ale 4x4x je 16 a to je rovnako ako ja, nie viac...takže... :mnam:
nerad ti kazim radost grim - ale fakt je pravda to co tvrdil - teda ze nemas viac RAMky ako on ;-)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...aha, ja som zabudol, že sa hráme na slovíčka :-D...
Outsider
Star
Star

P4ra, ked si si ho skladal sam tak sa tazko moj moze rovnat tvojmu za 1700 €. Ja som to myslel, ze ten moj je na urovni skrine, ktora sa predava ako celok v obchode za cca.1600€. A co sa tyka zostavy MB-ASUS P8P67 (rev 3.1), CPU-INTEL Core i5-2500K(4Ghz)+NOCTUA NH-C14, GPU- GIGABYTE N580SO-15I Super Overclock, PSU-CORSAIR TX750 V2, RAM-4x CORSAIR 4GB DDR3 1333MHz CL9, MECHANIKA-tu som uz mal presny typ netusim, HDD- 1 TB od WD este ked boli lacne, Skrina- netusim nazov uz toho ma dost za sebou ale sluzi stale dobre. Co som davnejsie spominal, ze METRO2033 je najvacsi zrut vykonu to berem spat , vcera som si zahral The Witcher 2 vsetko na max+to extremne vylepsenie svetla a tienov, co zere 70 FPS(bezne bez aktivovania tejto grafickej moznosti min 70 FPS a priemer 115 FPS). A ide mi to na hratelnej urovni 35 FPS. Je to graficky orgazmus ta hra :D. A teraz ma mozete ukamenovat :smt009.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Outsider, sám si vybral C14ku?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Outsider napísal:P4ra, ked si si ho skladal sam tak sa tazko moj moze rovnat tvojmu za 1700 €. Ja som to myslel, ze ten moj je na urovni skrine, ktora sa predava ako celok v obchode za cca.1600€. A co sa tyka zostavy MB-ASUS P8P67 (rev 3.1), CPU-INTEL Core i5-2500K(4Ghz)+NOCTUA NH-C14, GPU- GIGABYTE N580SO-15I Super Overclock, PSU-CORSAIR TX750 V2, RAM-4x CORSAIR 4GB DDR3 1333MHz CL9, MECHANIKA-tu som uz mal presny typ netusim, HDD- 1 TB od WD este ked boli lacne, Skrina- netusim nazov uz toho ma dost za sebou ale sluzi stale dobre. Co som davnejsie spominal, ze METRO2033 je najvacsi zrut vykonu to berem spat , vcera som si zahral The Witcher 2 vsetko na max+to extremne vylepsenie svetla a tienov, co zere 70 FPS(bezne bez aktivovania tejto grafickej moznosti min 70 FPS a priemer 115 FPS). A ide mi to na hratelnej urovni 35 FPS. Je to graficky orgazmus ta hra :D. A teraz ma mozete ukamenovat :smt009.
tá blbosť ktorú myslíš vyhlazuje neostré hrany.
Napísať odpoveď