Smartphone. Ktory ?
Re: Smartphone. Ktory ?
takto to s tými aplikáciami neviem, to môže byť problém, najlepšie bude ak to zistíš od niekoho kto vlastní ten telefón, v tomto ma iOS výhodu, ide naň všetko a je jedno či je to aplikácia zo včera alebo spred troch rokov
S rozlisenim boli problemy na symbiane, ale Android si s tym poradi.
-
Lord ANAKIN
Professional
super to som rad ... no ten problem si pametam prave zo symbianu a jeho nechcenia pracovat kvoli rozliseniu ...
kurnik ja si asi nikdy nevyberiem ... teraz som pozeral Xperia Mini ... stoji len 160e a vnutro rovnake ako arc ktory je dva krat taky drahy ... ked ten displey je mensi ako mam moj star (samozrejme ze v porovnani s arc ma mini fakt mini displey a nizsie rozlisko ale procak aj ramka rovnaka ... musi to ist pekne svizne a aj baterka musi dost vydrzat)... aaaa uz som zo seba sam nervozny
dufam ze este mate so mnou strpenie ... kazdym dnom mam pocit ze som blizsie k cielu

kurnik ja si asi nikdy nevyberiem ... teraz som pozeral Xperia Mini ... stoji len 160e a vnutro rovnake ako arc ktory je dva krat taky drahy ... ked ten displey je mensi ako mam moj star (samozrejme ze v porovnani s arc ma mini fakt mini displey a nizsie rozlisko ale procak aj ramka rovnaka ... musi to ist pekne svizne a aj baterka musi dost vydrzat)... aaaa uz som zo seba sam nervozny
dufam ze este mate so mnou strpenie ... kazdym dnom mam pocit ze som blizsie k cielu
tak potom neviem čím to je, keď nie rozlíšením, ale stalo sa mi viac krát, že som si nainštaloval aplikáciu na androide a nespustil som ju, viem že tam sú nejaké problémy s kompatibilitou o tom sa hovorí už dlhšie, neviem či to potom nieje náhodou tými nadstavbami od jednotlivých výrobcov...
mne napríklad pri spúštaní asphalt 5 - hlási hlášku - we are sorry, your device cannot support asphalt 5 (a to mám dvoj jadro a gigovú ramku)
Xperia mini myslíš asi ešte starší model x10 mini čo ? nieje to zlý telefón, ale chceš kvôli dobrej cene zrušiť polovicu požiadaviek čo si mal ? na telefóne s 3,5" displejom a väčším si neviem celkom dobre pozerať filmy ale toto už by bolo fakt zúfalé riešenie
mne napríklad pri spúštaní asphalt 5 - hlási hlášku - we are sorry, your device cannot support asphalt 5 (a to mám dvoj jadro a gigovú ramku)
Xperia mini myslíš asi ešte starší model x10 mini čo ? nieje to zlý telefón, ale chceš kvôli dobrej cene zrušiť polovicu požiadaviek čo si mal ? na telefóne s 3,5" displejom a väčším si neviem celkom dobre pozerať filmy ale toto už by bolo fakt zúfalé riešenie
-
Lord ANAKIN
Professional
robo mas pravdu ... tak som chcel a chcem to na dlho tak nebudem polavovat ...
dalsia hriesna myslienka ma napadla a to HTC Sensation s pausalom ... za 299e ... usetrim tym padom cca 170e oproti nebrandovanemu a z toho si zaplatim pausal na 8 mesiacov...
dalsia hriesna myslienka ma napadla a to HTC Sensation s pausalom ... za 299e ... usetrim tym padom cca 170e oproti nebrandovanemu a z toho si zaplatim pausal na 8 mesiacov...
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sensation som mal v ruke. Bol pomerne veľký, ale tá rýchlosť...
-
Lord ANAKIN
Professional
no ved to moje megalomanstvo moze znamenat ze si k telegonu kupim rupsak a dalsich par baterii ... 
sensation nato že je (bol?) ich vlajková loď tak mala vraj dosť veľa problémov, ale zas skoro všetko bude mať nejaké chybičky
skús si prelistovať toto, možno ti to pomôže
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/htc- ... fault.aspx
http://androidforum.sk/zariadenia-andro ... t1105.html
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=141&t=13496
ešte ma napadlo, nepozeral si po x10 ke, kedže zrejme chceš ísť do nejakého androidu, podla tohto tam toho oproti ARC-cu není veľa zmeneného
http://fony.sk/index.php?podstranka=rec ... tegorie=12
skús si prelistovať toto, možno ti to pomôže
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/htc- ... fault.aspx
http://androidforum.sk/zariadenia-andro ... t1105.html
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=141&t=13496
ešte ma napadlo, nepozeral si po x10 ke, kedže zrejme chceš ísť do nejakého androidu, podla tohto tam toho oproti ARC-cu není veľa zmeneného
http://fony.sk/index.php?podstranka=rec ... tegorie=12
-
Lord ANAKIN
Professional
takze zatial som precital len o ten posledny odkaz ...
X10tka by bola asi fajn keby bola na cene za NEO ... ale nikde som ju nenasiel ...
este budem musiet vygooglit aky rozdiel medzi neo a neo V ... nasiel som ho za 250e co je rozdiel oproti arcu o 70e z coho by som zaplatil net na polroka pre neov ...
zas dnes aspon hodinku dve nad tym posedim ...
EDIT:
- Vecko ma maly displey
- no takze v podstate co som zistil ... mozem za telefon dat aj 1000eur a vzdy bude mat nejake nedostatky ... telefony od 300eciek hore ich maju skoro vsetky znesitelne ... kazdy a jeden ci ma menej alebo viac ramky ... ci ma 800MHz alebo 1200MHz procak prehra video plynule ... ani jeden pri aktivnom pouzivani nevydrzia viac ako jeden den ....
- ak kvalita displeya tak samsung S2 ... a ten vlastne vyhrava vo vela smeroch ale je najdrahsi a o 100eciek drahsi na pusal oproti htc sensation ... inak povedane je to nerealne ...
- iphone je cela kapitola sama o sebe ... 3,5 displey no nahradza to urcite operacnym systemom a vsetkym okolo toho ... chyba mi tam pametovka ako asi kazdemu ... ku 32GB verzii sa asi ani nedostame kedze by bola draha
takze ostava mi SE NEO , SE ARC tie su asi hlavne ... alebo HTC sensation s pausalom .... podla seba 3 ... 120minut a neobmedzeny net ...
kedy sa plati za telefon ? hned ci az s prvou fakturou ?
nikde som nenasiel ze ci nahodou tych 20eur za pausal nieje iba na rok a potom ci to nejde hore ... nevie niekto ako to je ?
X10tka by bola asi fajn keby bola na cene za NEO ... ale nikde som ju nenasiel ...
este budem musiet vygooglit aky rozdiel medzi neo a neo V ... nasiel som ho za 250e co je rozdiel oproti arcu o 70e z coho by som zaplatil net na polroka pre neov ...
zas dnes aspon hodinku dve nad tym posedim ...
EDIT:
- Vecko ma maly displey
- no takze v podstate co som zistil ... mozem za telefon dat aj 1000eur a vzdy bude mat nejake nedostatky ... telefony od 300eciek hore ich maju skoro vsetky znesitelne ... kazdy a jeden ci ma menej alebo viac ramky ... ci ma 800MHz alebo 1200MHz procak prehra video plynule ... ani jeden pri aktivnom pouzivani nevydrzia viac ako jeden den ....
- ak kvalita displeya tak samsung S2 ... a ten vlastne vyhrava vo vela smeroch ale je najdrahsi a o 100eciek drahsi na pusal oproti htc sensation ... inak povedane je to nerealne ...
- iphone je cela kapitola sama o sebe ... 3,5 displey no nahradza to urcite operacnym systemom a vsetkym okolo toho ... chyba mi tam pametovka ako asi kazdemu ... ku 32GB verzii sa asi ani nedostame kedze by bola draha
takze ostava mi SE NEO , SE ARC tie su asi hlavne ... alebo HTC sensation s pausalom .... podla seba 3 ... 120minut a neobmedzeny net ...
kedy sa plati za telefon ? hned ci az s prvou fakturou ?
nikde som nenasiel ze ci nahodou tych 20eur za pausal nieje iba na rok a potom ci to nejde hore ... nevie niekto ako to je ?
Podla seba 3 je stale za 20, 3gs- by si zohnal urcite aj 32gb ale myslim ze aj 16 je dost, sak kto da ajtak do telefonu vacsu kartu, velmi male percento ludi, ale,ked ides vyberat z tych troch tak asi len podla toho ktory sa ti najviac paci 
-
Lord ANAKIN
Professional
no tak v rovnakej kategorii som nasiel aj Samsung Nexus S - respketive stoji rovnako ako prva seria Xpere Arc a neviem porovnat displey po stranke kvality , fotak a hlavne hruby vykon. Ak by niekto vedel viac bol by som rad.
Neo V ma len slabsi fotak ? Oproti Neo ... na jednej stranke tak na druhej tak ...
Neo V ma len slabsi fotak ? Oproti Neo ... na jednej stranke tak na druhej tak ...
keď chceš vedieť, ktorý ma najlepší výkon tak pozeraj videa na youtube, najdeš tam porovnania všetkých možných telefonov 
-
Lord ANAKIN
Professional
no volba iphone 3GS by bola v pohode len neviem ako ho rozoznam od 3G? myslim vyzualne ... ci ma to niekde v menu napisane ? ... ak by to bola starsia verzia cize 3G bude sa na nu nahodit novsi os ? ci uz by to neslo plynule ? respektive upravovane androidy som videl habadej ale o iphonoch som toho vela nepocul ...
kolega v praci ma Iphone a ze on len vola a pre neho je velky ... ma uz nieco odzite ale vcelku by sme sa dohodli na dobrej sume tak aby sme boli obaja spokojny ... jedinu vadu co mi zatial priznal ze tlacitko mute ide trosku tahsie ... inak ze problemy s nim nemal ... zadna strana vysuchana mierne ... mal som ho kratko v rukach ... jedine co som zistil ze ma 8GB ... a ze bol brany k pausalu a ze asi bude blokovany na orange. Skoda ja som v O2 to zas bude treba nejako riesit ...
kolega v praci ma Iphone a ze on len vola a pre neho je velky ... ma uz nieco odzite ale vcelku by sme sa dohodli na dobrej sume tak aby sme boli obaja spokojny ... jedinu vadu co mi zatial priznal ze tlacitko mute ide trosku tahsie ... inak ze problemy s nim nemal ... zadna strana vysuchana mierne ... mal som ho kratko v rukach ... jedine co som zistil ze ma 8GB ... a ze bol brany k pausalu a ze asi bude blokovany na orange. Skoda ja som v O2 to zas bude treba nejako riesit ...
ak bol kupovaný v orange tak není blokovaný, ak v t-mobile tak bude
rozdiel medzi 3g a 3gs nieje zvonku žiadny
iba na krabici nájdeš alebo nejak podľa výrobného čísla
na 3g čko nedáš novší soft ako 4.2.1 a nieje to i už preto to pravé, takže tomu sa už radšej vyhnúť 3gs-ko zvláda aj najnovší OS a ide na ňom stále svižne, takže tam sa nieje čoho báť
to že ide mute ťahšie je podľa mňa len výhoda, ja ho mám už tak vybehané, že mi vo vrecku sám prepína medzi tichým a normálnym režimom 
rozdiel medzi 3g a 3gs nieje zvonku žiadny
na 3g čko nedáš novší soft ako 4.2.1 a nieje to i už preto to pravé, takže tomu sa už radšej vyhnúť 3gs-ko zvláda aj najnovší OS a ide na ňom stále svižne, takže tam sa nieje čoho báť
-
Lord ANAKIN
Professional
ale niekde v telefone musi byt pisane aka je to verzia nie ?
Rozoznas to buď podľa serioveho cisla v Nastavenia - Vseobecne - Informacie, tam môžešaj podla cisla modelu, to je jedno, proste dáš to cislo do googlu a zistis, taktiež 3g nemôže mať väčšiu verziu OS ako 4.2.1,takže ak je tam väčšie číslo je to 3gs, alebo jednoduchší spôsob - pozrieš či je v menu kompas, v 3gs musí byť napevno, takže ak na nejakej ikonke podrzis prst kym sa neroztrasu, tak potom nad kompasom nesmie svietiť krížik na odinstalovnie, ako pri dodatočne inštalovaných app 
-
Lord ANAKIN
Professional
no nakoniec ten iphone ostal otazny a stary telefon dosluhuje ... prisiel novy necakny vyherca dnesnej doby ....
SAMSUNG GALAXY R ... co vy na to ? .... v podstate vsetko na neho sedi co som chcel ... je drahsi o 10e ale inak to spracovanim aj hardwerom je na tom lepsie ako arc s urcite a stoji narovnako ... starsi arc rozdiel 40e...
ci maly by ste iny typ ?
SAMSUNG GALAXY R ... co vy na to ? .... v podstate vsetko na neho sedi co som chcel ... je drahsi o 10e ale inak to spracovanim aj hardwerom je na tom lepsie ako arc s urcite a stoji narovnako ... starsi arc rozdiel 40e...
ci maly by ste iny typ ?