p4ra napísal:Lad aplikujem aj ja, ale citron je pre mna novinka. Dakujem, odskusam a ozvem sa. Otazka, limetka splni ucel, ci to musi byt citron presne?
Účel splní aj citrónka. V podstate čokoľvek, čo Ti zníži ph vody. Niekde som čítal, že nižšie PH na seba viaže viac bordelu.
freax_xo napísal:Ok, doma nový prírastok - phunnel + scalli mod, som zvedavý či to bude pasovať na tu moju malú
Ono...s pomocou kadejakých redukcií nasadíš takmer čokoľvek na čokoľvek
A ako ste skusali ten lad? Lebo my sme praskli lad do vodnej fajky dnu, a celu sme ju ponorili (treba to zahrabat) do kopy ladu, .... dym bol riadne husty a studeny, ....
keď budem mať zbytočné vedro ľadu tak možno... inak ľad do vázy, mix s vodou studenou... a citrónom/mliekom/smotanou/inou substanciou zvýrazňujúcou príchuť a ovplyvňujúcou dym
dik Jin Ak sa ti moc chce mozes hodit potvrdenie objednavky (to kde je vypisany vsetok tovar, mnozstvo,cena). Cisto len zo zvedavosti ze kolko sa coho bralo (ano viem je to v tvojom predchadzajucom prispevku ale v tom pdf-ku je to prehladne vypisane )
veľa ich je dobrých len zohnať ich je horšie - niekto povie značku tak ti poviem aj ja - al-fakher - červený najlepšie, al-waha,... SB a romman to ti budem asi zbytočne núkať - a príchute isto nič nepokazíš sladkým ovocím kyslé sú niekedy - dosť často moc chemické + mäta tá nemôže chýbať
no u nás natrafíš najčastjšie na nakhlu - pri tejto značke sa väčšina ľudí pozastaví a ohrnie nos ale sú aj horšie značky.. ak nakhlu tak sladký melón a tmavý ovocný mix tie sa dajú...
no a ešte samostatná katégoria su elements tabaky - ja som mal staršie a tie boli fajn teraz neviem ako na tom sú nech sa vyjadria ostatný (a aj sa.. stačí čítať)
badboy007 napísal:Chcel by som si kúpiť vodnú fajku. Akú by ste mi doporučili? Cca 30-50 evri. A plus ešte nejaký tabak, ktoré sú dobré?
Priplať si 4€ a vezmi PN-630. Kvalitatívne neporovnateľné s Aladinmi. Čo sa tabaku týka, tak Si vyber podľa chuti zo sortimentu Al-Fakher, Starbuzz, Fumari, Al-Waha, alebo ak si trúfneš na prípravu, tak aj J7E.
Netreba zabudnúť ani na kvalitnú korunku a šlauch. A samozrejme prírodné uhlie.
Rozdiel je hlavne vo vypracovaní, v kvalite a možnosti opráv. Pokiaľ sa Ti niečo pokašle na Aladinke, tak náhradné diely nezoženieš. Pokiaľ sa niečo stane na PNke, tak diely zoženieš.
Naviac PNky majú podľa toho, čo som videl aj väčší vnútorný priemer a váza je z hrubšieho skla.
Aj keď chytíš PNku do ruky, tak to proste cítiť - je to váha.
k0mk0 napísal:presne ako vraví Jin + aladinky sú robené myslím v Egypte a Ázií. PNky sú robené v Nemecku
Myslím že v dnešnej dobe sa dosť vecí vyrába v číne, rozdiel je len v kvalite spracovania, použitých materiáloch a samozrejme cene.
Na videu je vidieť ako vyrábajú vázy pravdepodobne pre PNX-ky a je dosť pravdepodobné že pri vázach neostali
Dúfam, že sa všetci potešíte! Objednávku som včera večer prebral!!
Tentokrát bola doručená v extrémne krátkom čase. V pondelok bola odosielaná z Nemecka a v stredu večer zvonil kuriér pri mojich dverách!
Vzhľadom na to, že som teraz v robote dosť vyžmýkaný, expedícia a osobné odbery začnú od pondelka 14.11.2011.
Za pochopenie ďakujem.
KM sú nerozoberateľné!
Jediné, čo z nich dáš dolu je tanierik na popol.
Inak chystajte sa na podrobnú recenziu Quadmetall Isar 69.
Spoiler: "V kombinácii s Buzzerom je to fajka s najlepším ťahom, čo som doteraz testoval!"