The Elder Scrolls V: Skyrim
-
webmasterr
Medium Professional
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Oplatí sa mi to sťahovať na tento notebook?

... pôjde to či bude to moc "sekať"?
Myslím, že aj sám dokážeš porovnať systémové požiadavky s technickými špecifikáciami...či to je príspevok podobný tým, ktoré sa objavovali počas vydania Oblivionu typu: ,,Pôjde mi to na (doplň niečo absurdné)?"
Ale recenziami som nadšený, zatiaľ sa mi ich nechcelo čítať, ale konštantne sa pohybujú nad 90%.
Ale recenziami som nadšený, zatiaľ sa mi ich nechcelo čítať, ale konštantne sa pohybujú nad 90%.
Tak ja už sťahujem "demo" od Razora
. Ale som si istý, že tak, ako v prípade Zaklínača 2, to vyústi do plnej verzie 
Celkom trefny a vystizny zaverecny verdikt z eurogameru :
Skyrim suverénně vytesává nové standardy pro RPG s otevřeným herním světem a je dosud tím nejlepším, co kdy v tomto specifickém žánru vzniklo. Bohatá mytologie zasněženého světa, nepopsatelné množství atraktivního obsahu a dost možná nejpáradnější zpracování dračí tématiky v historii média garantuje nevídaně atmosférickou zábavu na desítky, stovky hodin. Hodnota Skyrimu nemá dnes obdoby a vzhledem k aktivní komunitě vezměte jed na to, že tohle je jistá investice na léta dopředu.
Skyrim suverénně vytesává nové standardy pro RPG s otevřeným herním světem a je dosud tím nejlepším, co kdy v tomto specifickém žánru vzniklo. Bohatá mytologie zasněženého světa, nepopsatelné množství atraktivního obsahu a dost možná nejpáradnější zpracování dračí tématiky v historii média garantuje nevídaně atmosférickou zábavu na desítky, stovky hodin. Hodnota Skyrimu nemá dnes obdoby a vzhledem k aktivní komunitě vezměte jed na to, že tohle je jistá investice na léta dopředu.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prave som zahral cca 15 minut a musim povedat ze to je epicke veldielo. Animacie, pohyby, rozhovory, itemy, vsetko je na vysokej urovni. V piatok toho odohram viac, teraz uz nato ledva pozeram, ale prvotny pocit vzbudil dost velky.
Korag napísal:...je dosud tím nejlepším, co kdy v tomto specifickém žánru vzniklo...
Vopred nesúhlasím
Nielen doba/vykon. BG, PT patria k spicke prepracovanosti pribehu, vztahov medzi NPC, v kreslenej grafike a v neposlednom rade soundtracku.
Mnoho hier vyslo od tych cias, no k ziadnej neprechovavam tak intenzivne spomienky
Ale to sme OT. Uvidim, ci sa mi zajtra bude chciet zastavit v brlohu, narocny vikend ma caka aj bez skyrimu.
Mnoho hier vyslo od tych cias, no k ziadnej neprechovavam tak intenzivne spomienky
Ale to sme OT. Uvidim, ci sa mi zajtra bude chciet zastavit v brlohu, narocny vikend ma caka aj bez skyrimu.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:System_Requirements
..pre vsetkych, ktori nevedia, ci im to utiahne grafika.
//mirom11..to si ma potesil, lebo mne to ukazuje tiez na low/medium (Nvidia 320M GT 1GB) a uvazoval som, ci to mam vobec kupovat. Procesor mam tiez LTT:)
.
takze sa asi osmelim a pojdem do toho..
..pre vsetkych, ktori nevedia, ci im to utiahne grafika.
//mirom11..to si ma potesil, lebo mne to ukazuje tiez na low/medium (Nvidia 320M GT 1GB) a uvazoval som, ci to mam vobec kupovat. Procesor mam tiez LTT:)
.
takze sa asi osmelim a pojdem do toho..
Rozhodne zaujímavé požiadavky
ja mam na PC Radeon HD2600XT 256MB a hram to na 1440x900 , všetko HIGH bez AA, a ide to plynule 
Dovolim si ti protirecitMuffi napísal:
Vopred nesúhlasímEšte som to síce nehral, ale Baldur's Gate II a Planescape: Torment proste už nemôže nič prekonať ak beriete do úvahy doba/výkon.
-
Nadeo
Guru wannabe
Je to pecka. Nebavi ma ale niekedy, ked mi tam je*** nepriatela ktoreho by som tazko daval na lvl 25, a to mam lvl5... Proste on ma raz udrie, zoberie mi polku HP a ja ked mu dam power attack tak si ani nevsimnem ze sa mu nieco stalo.
//a este ze mi to hadze questy cez celu mapu a ked som tam este nebol tak musim ist peso.. Omg, aspon do najvacsich miest mohli dat fast-travel...
//a este ze mi to hadze questy cez celu mapu a ked som tam este nebol tak musim ist peso.. Omg, aspon do najvacsich miest mohli dat fast-travel...
nadeo... ved to je ono! konecne navrat k TES3: Morrowind 
.
pri niektorych nepriateloch je len jedna taktika.. ZDRHAT a vratit sa neskor
.
pri niektorych nepriateloch je len jedna taktika.. ZDRHAT a vratit sa neskor
-
Nadeo
Guru wannabe
Ale v pohode porazim draka a nejaky frost troll ma da ako nic? 
-
Eru
Light Professional
jakto ze to uz hrate? mne to dnes kurier priniesol ale kedze treba vela toho este stahovat zo steamu tak si to zahram az zajtra
fail
Eru ved to nainstalujes z DVD a stahovat sa bude nakonci cca 400mb+- to je za pol hodky - hodku. Ale dalo mi to zabrat kym sa mi rozbehla instalacia z DVD(servers are busy, ignoracia DVD a chcelo to stahovat celu hru atd atd...)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pri ignorácií dvd pomáha toto:
nainštalovať z dvd hru
zmazať obsah hry
znova nainštalovať.
nainštalovať z dvd hru
zmazať obsah hry
znova nainštalovať.
No mozem sa aj potrhat, ale CD mam len ako ozdobu.. aj som skusal zrusit instalaciu cez steam a znovu zahajit cez CD.. ale len som tym zase spustil stahovanie cez steam. 345kB/s.
Fakt super.
Fakt super.
A ked das na steame Backup and Restore Games ? Ani tak nefunguje ?