ja som mal teraz v piatok vyjazd z Toulouse kvoli jednemu vyskumu a bol tam s nami jeden typek co si dokoncil bakalara a predtym ako nastupil do Mastra isiel do Australie aj s par spoluziakmi aby si zdokonalili anglinu, lebo uz teraz v tretom musime dost velku cast prac pisat po ang... mne to nevadi, ale frantici su na tom velmi zle s franinou... cize isli, chceli tam ostat rok, cisto len ja jazykovej skole... jednemu ale napadlo ci by neskusil sa niekde zamestnat, ved uz maju bakalara v geologii... isiel do prvej geofirmy, hned v prvy den mu povedali ze ho beru, o dva tyzdne na to uz pracoval, kedze papierovacky zabrali nejaky cas... nastupny mal okolo 2800eur na mesiac... ostatni 4 urobili tak isto ked videli ze ich beru s radostou
ja to tak neplanujem urobit, ja si najskor urobim mastra... uz som rok pauzoval medzi gymplom a vyskou, kedze som bol na jazykovej ale kvoli franine... ale tak rocna pauza neprospieva, vela sa zabudne
Ale potom smer australia, kanada, afrika, alebo azii (znamy pracuje v mongolsku pri tazke niecoho, on ma cca 10 k na mesiac...na par rokov sa oplati
v tejto dobe je dobre byt geolog