Grafická karta do 300€ ?
My PC: Intel Core2 Duo E4500 2,20GHz
2GB
ATI Radeon HD 2600 Pro
350W zdroj
Ak by trebolo aj názov dosky: P5LD2-X/1333
Rád by som grafiku ktorá podporuje DirectX 11
Len na týchto dvoch stránkach www.efn.sk a www.extremecomputers.sk
pre mňa ťažko povedať. až taký prehľad nemám..skus napísať do poradne pri kúpe, alebo si počkaj tuná...osobne by som do toho nejako neinvestoval..v tejto dobe už dvojjadra o frekvencii 3,0Ghz sú málo na dnešné výkonné karty, potom 2 gb ddr, tiež nič moc a tak....skôr by som za 300€ kúpil dosku, cpu (napr. 4-jadro), ddr, zdroj.......a potom časom by som dokúpil výkonnú grafickú kartu a zasa budeš mať na nejaký rok pokoj...
hmm tu dosku mam. Bacha na problemy s nou. Musis objednat kompatibilne RAM, inac to pekne bude blbnut. Ale inac je ta doska velmi velmi dobra, len clitliva na RAM
Nebola by vôbec krátka To či to pošleš poštou a na druhý deň im to príde do BA alebo či im to odnesieš je jedno. Deň hore dole, nič viac. Lebo ak tam je mechanické poškodenie tak to posielajú k výrobcovi alebo to môžu k nemu posielať aj na RMA. Takže to nemáš ani o moc kratšie. 1 deň nie je veľa.
Ber z alzy a máš to lepšie. Reklamácia aj cez internet a pod.
Jasne. Aj ked tam mas mechanicke poskodenie, tak ti to vymenia bez toho, aby to posielali vyrobcovi, ze? Ked jo, tak taka dobra znamost by ti mala vybavit aj zlavu