Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
fycke
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Cavte ludia. Potrebujem poradit. Rad by som si pozrel cast Lovkyne Tajomstiev , ale v tej casti je hlavnou piontou AL Capone. Neviete cislo casti,serie alebo nazov? Dakujem vopred.
fycke skus pozriet: 1 sezona, 2 epizoda s nazvom Smoking Gun
-
fycke
Light Expert
Ok skusim.diqy
-
Ryan Giggs
VIP
Hľadam jeden kriminalny asi serial (pravdepodobne britsky? z asi 80-tych rokov), ktory som videl pred mnohymi rokmi. Pamätam si (možno nie uplne presne) len uvodnu "zvučku", začinalo to vždy tak (každa epizoda), že kamera z pohľadu prvej osoby postupovala z vonku do nejakeho vidieckeho honosneho sidla až do kupelne, kde bola v sprche zavraždena žena. Už neviem o čom to bolo, v pamäti mi utkvel len ten uvod. Nespomina si niekto?
-
fycke
Light Expert
Cavte ludia. Hladam epizodu simpsonovcov , kde je syn tucneho Tonyho. Ide o to, ze on neche byt mafianom ale pekarom a nakoniec skonci ako mafian.. konci epizoda tak, ze zatvaraju dvere ako v GodFather filme, a potom Liza nazrie este dnu a oni sa tam hraju s autickami..
diqes.
-
Antonio_Salieri
Light Star
The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer S18E01 dúfam že to je onofycke napísal:Cavte ludia. Hladam epizodu simpsonovcov , kde je syn tucneho Tonyho. Ide o to, ze on neche byt mafianom ale pekarom a nakoniec skonci ako mafian.. konci epizoda tak, ze zatvaraju dvere ako v GodFather filme, a potom Liza nazrie este dnu a oni sa tam hraju s autickami..diqes.
§tak moc podrobny opis nemam ale vim ze je to komedia co raz vysielali na HBO..
Hlavnym hrdinom bol taky mladsi chlapik ktory sa snazil napisat knihu na pisacom stroji,neskor sa zalubil do jednej slecny a neskor zistil ze ona byva vedla nich uz asi 20 rokov potom tam bol stryko co si vzdy nahlas v sprche spieval a obcas bol spev preruseny vzdychom (ktovie co tam asi robil
) A neskor vo filme tam nabehol aj jeho brat a chcel silou mocou od neho ten pisaci stroj potom myslim on hrali daku divnu hru. Viac si nepamätam dufam ze to nekto bude poznat 
Hlavnym hrdinom bol taky mladsi chlapik ktory sa snazil napisat knihu na pisacom stroji,neskor sa zalubil do jednej slecny a neskor zistil ze ona byva vedla nich uz asi 20 rokov potom tam bol stryko co si vzdy nahlas v sprche spieval a obcas bol spev preruseny vzdychom (ktovie co tam asi robil
zdravím, hladám tento film http://www.csfd.cz/film/13095-treti-zazrak/ už som to hladal snad všade ale bez výsledku.nejaky shop alebo niečo kde by sa dal získať. diki
skusil by som ebay alebo amazon, na oboch som ho nasiel.....
btw. aj na torentoch som ho nasiel, ked tak ss
btw. aj na torentoch som ho nasiel, ked tak ss
Videl som zaciatok jedneho filmu asi pred rokom (nejaky horor) a viem ze take dievcatko s rodicmi zilo v takom dome pri majaku v nejakej dedinke a jej mama vstupi do podkrovia do nejakej miestnosti ktora bola zatvorená a potom sa ozval krik a jej otec tam vbehol a zobral to dievcatko do auta a bol cely od krvi a zastavila ich policia a otca zobrali a o niekolko rokov ked bude dospela sa tam vrati a zacnu sa jej diat take divne veci, bude počuť zvuky a bude si spominat. Tak ak toto niekomu nieco hovori tak poradte.
Hľadám jeden seriál. Na rôznych hradoch a zámkoch súťažia dve skupiny mladých ľudí a plnia rôzne úlohy. Bolo to natočené na Slovensku, pamätám si jeden diel na Červenom Kameni. Je to podobné pevnosti Boyard - http://www.csfd.cz/film/189964-klice-od ... ti-boyard/
Ak dakto vie, budem rád, ďakujem!
Ak dakto vie, budem rád, ďakujem!
-
fycke
Light Expert
Zdravim. Hladam nazov filmu. V tom filme ide o to , ze je nejaka firma ktora ma take nieco ako dennik. Otvorite,a mozte sa dostat na miesta do minulosti kde zomrelo vela ludi. Jeden to zisti ide po stope. Lebo vela krat videl jedneho a toho isteho cloveka, prve na fotke co bolo fotene na titanicu,potom ho stretol v metre atd...Siel po stope a dosiel ze bude atentat na zimnom stadione vo Philadelphii a nakoniec tomu zabrani. Diqy vopred.
-
fycke
Light Expert
RE Neoiron: Dik, je to ono. 
-
PAuLi3
Darca
caute hladam nazov filmu, komedia, usa, r.v. Cca 2005, vo filme islo o ti , ze tam stavali nejake autodrahy po ktorych jazdili auticka a sutazili tam medzi sebou nejake rodiny
-
Stoporko
VIP
potrebujem poradiť, z ktorého filmu je nasledovný obrázok (mám na mysli to lietadlo, nie samotný Meme ftípek).
vcera vecer bol v TV nejaky film s paris hilton ale neviem aky a neviem ani na ktorom programe .. priblizne o 20:00 - 22:00 .. pozeral som to v televizi ale nenasiel som to na ziadnom programe taky film s paris hilton .. hmm nevie niekdo nahodou ? bola tam akurat nejaka scena ako bol oproti nej chalan a myslim ze si davala ruku pod tričko alebo nieco take..
-
michalturco
Amateur
neviete v akej to bolo časti ? Alebo či nemá niekto tuto pesničku v lepšie kvalite
neviete nahodou ako sa vola taky film z vojenskeho prostredia obdobie zrejme Pustna burka resp. po, prostredie Irak/Afghanistan, pozeral som ho dost davno, akurat sa pamatam ze na konci isli amici v transportnom vozidle, ked im dosla municia tak bojovali s tymi rebelmi (alebo whatever) s nozmi/bajonetmi.. Vrta mi to v hlave a absolutne ho neviem najst, ani podla wiki ani podla iMDb.