Studentsky bankovy ucet
Re: Studentsky bankovy ucet
dakujem. na pobocku do NR som si ju nechal dorucit uz pred 3 (ci ako dlho plati) rokmi, tak sa tam pojdem opytat.
uradnici spnavi! SLSP ju eviduje ako odoslanu, cez postu na adrese mojho bydliska este nepresla...
uradnici spnavi! SLSP ju eviduje ako odoslanu, cez postu na adrese mojho bydliska este nepresla...
rozhodujem sa medzi TatraBankou a SLSP, ide o moj prvy ucet, podmienkou je karta a internet banking - ide mi hlavne o tieto dve veci, sms notifikacia pri vybere je len
a co najnizsi poplatok za vedenie uctu tiez, docital som sa ze TB Academy ma poplatok 0,35€ mesačne, čo sa mi nezdá veľa, navyše ponúka aj internetbanking, niekto mi vravel že I-Banking SLSP neponuka a navyše, pri TB nesťahujú poplatky pri osobnom vklade na účet, no ale zasa rodičia majú účty v SLSP...
otázka, ponúka internetbanking aj SLSP, poprípade, ktorá z nich ponúka aj sms notifikáciu?
vďaka
vďaka
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aj slsp ponuka IB, to kto ti taku hlupost povedal
a sms notifikacia je tusim pri beznych uctoch, neviem ci aj studentskych
-
hojko
Site Admin
SMS notifikacia je bezplatne aj na studenstkom ucte v SLSP. Poplatok za ucet je 30 centov, ak sa nemylim. Cennik maju na stranke.
A co tak pozriet sa na Zuno alebo mBank, kde to mas bez poplatku???
A co tak pozriet sa na Zuno alebo mBank, kde to mas bez poplatku???
-
guess.whoo
Redeemer
ked uz si to spomenul..da sa v niektorej banke urobit vklad na mbank ucet bez poplatku?
v ale zune pisu ze vedenie uctu je zadarmo iba pri platbe z uctu nad 300€ mesacne a co sa toho tyka, tak nemam ani mbank ani zuno na sidlisku a ani nikde v okoli, najblizsie su tusim v meste alebo v optime co ja na druhom konci mesta...slsp aj tatrabanku mam na sidlisku a ak mi budu stahovat 0,35€ mesacne, co je 1€ za 3 mesiace tak sa nezblaznim 
-
hojko
Site Admin
Banku nepotrebujes mat na sidlisku, pokial ju vyuzivas na na platenie kartou a vyplata ti tam chodi prevodom z uctu. Cize si zalozis ucet online (Zuno, mBank), potom ti kurier doruci veci a hotovo, bez navstevy banky mas zalozeny ucet. Je fakt, ze ako Zuno, tak aj mBank maju pri nizsich sumach vyberu z bankomatu poplatky. Takze v tomto pripade asi bude vyhodnejsi studentsky ucet v SLSP, kde je to bez poplatku.
Ja som si nedavno zriadil v CSOB,vsetko co potrebujes je v cene (0€ ak si student ak nie tak 2€),okrem SMS Notifikacie (aj ked neviem preco ju kazdy tak vyzaduje) a platby realizovane na zaklade inkasa.Nemas tam ani povinny minimalny zostatok.
no pretože ak ti z účtu začnú miznúť € tak si to všimneš hneď a nie až keď pozrieš do IB.valki250 napísal:okrem SMS Notifikacie (aj ked neviem preco ju kazdy tak vyzaduje)
Staci v IB vypnut na PK platby cez internet a potom ak budem potrebovat nieco zaplatit tak si naspet zapnem.
a keď ti zmizne kreditka? Alebo ti ju niekto skopíruje?
Ak ju stratis,tak si ju hned zablokujes.V sucasnosti su bankomaty dostatocne chranene proti kopirovaniu.A kartu by si nemal nikomu pozicavat a strazit si ju ako oko v hlave.
-
guess.whoo
Redeemer
karty kopiruju vybranym ludom nie hocikomu
Nepochopil si... ak ju stratíš a ty o tom nebudeš vedieť. Pochybujem, že si každých 5 min. kontroluješ, či máš kartu tam, kde má byť. A skopírovať ti ju môžu aj inde ako v bankomate.
Nosim ju v penazenke,keby som stratil kartu,tak by som stratil celu penazenku a to by som si urcite vsimol.A kde sa este karta kopiruje ?
Hocikde, v bankomate, obchode, restauracii a tak dalej.
Kolkym percentam majitelov karty na Slovensku bola karta skopirovana a boli ukradnute peniaze? Dajte si mail notifikaciu, ved internet v mobile ma dnes uz vela ludi.
Kolkym percentam majitelov karty na Slovensku bola karta skopirovana a boli ukradnute peniaze? Dajte si mail notifikaciu, ved internet v mobile ma dnes uz vela ludi.
Bankomaty a POS terminaly su dostatocne sifrovane proti kopirovaniu.
Staci na bankomat vlozit citacku a pri pos ju brebehnut tiez inou citackou. Pred par dnami tu bola o tom tema.
Ano, to je ta tema co som myslel.