USB-čka v notebooku
USB-čka v notebooku
Prisiel som dnes domov vybalil notebook a zistil som ze mi nereaguje ziadne usb-cko. Ked tam mam napriklad mysku tak svieti ale nejde a win nereaguje. Prvy krat to piplo a vypisalo ze nevie rozpoznat zariadne. Pricom tu mysku pouzivam denno denne. No teraz to uz absolutne nijak nereaguje. Uz skor mi blblo jedno usb-cko do ktore som sem tam strkal externu wifinu. Po zasunuti to piplo ako ma no po sekunde zase zaznel zvuk ked nieco vyberam. Urcite tie zvuky poznate
Zaujimave na tom bolo ze ked som v tom usb-cku pouzival mysku tak to bezalo v poriadku len ta wifina v tom jednom konkretnom usb nesla. No teraz je viac zaujimave ze nejde nic
V com moze byt problem? Mam win 7.
Re: USB-čka v notebooku
mne to robi tiez, po restarte sa uz problem neopakuje, tiez win7
Takze to bude stale raz za cas robit? No ale teraz ma skor zaujima pre mi vobec nejda ta externa wifina ktoru som naposledy pouzil asi pred tromi dnami a isla bez problemov. Po strceni do usb mi vypise ze zariade nerozpoznane a neskor ze instalacia neuspesna. A doteraz to islo uplne bez problemov.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2011, 22:14)
Ani nie pred 10-timy minutami som ho restartoval. Vsetko okrem tej zahadnej wifiny islo. A teraz zase nereaguje ani jedno usb.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2011, 22:14)
Ani nie pred 10-timy minutami som ho restartoval. Vsetko okrem tej zahadnej wifiny islo. A teraz zase nereaguje ani jedno usb.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skus preinstalovat chipset driveri..